Dodaj do ulubionych

WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy

16.06.05, 09:15
bo za duzo smeci, jeczy, powtarza sie i tym samym forum zasmieca.nie mozna
juz tego czytac. juz ponarzekala swoje. daj babo zyc!
Obserwuj wątek
    • lauramini Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 13:09
      Spoko, my tu wszystkie narzekamy, bo wszystkie mamy powód. Chciaż, jak już
      pisałam na innym topiku, orzechowe-oczy ma najlepsze wymiary z nas wszystkich
      • nikitka84 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 14:32
        Maly biust pojecie wzgledne;) Ale jesli Ona swoj biust uwaza za maly, ma prawo
        sie na tym forum wypowiadac, chociaz przyznam, ze jej wymiary sa dla mnie
        optymalne (te "akurat"). Sama osobiscie sie ciesze, ze mam A, a nie C, czy D.
        Raz, ze wogole nie wyobrazam siebie z duzym biustem, a dwa, ze by chyba taki
        biust do mnie nie pasowal:) A ze mi tych 5 cm do 15 brakuje, to trudno. Zawsze
        lepiej 5 za malo, niz 10 za duzo;)
    • orzechowe-oczy Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 15:01
      Chcąc wysilić się na jakąś mądrą ripostę, napiszę tylko, że to forum jest
      otwarte dla każdego- bez wyjątków. A jeśli komuś nie odpowiadają moje posty to
      jest to już raczej problem jego lekarza psychiatry, a nie mój! Jeśli trauma po
      ich przeczytaniu jest tak wielka to może będę je podpisywać: tylko dla ludzi o
      stalowych nerwach. Pozdro dla tych, którzy to wytrzymują!
      • venus-87 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 16:23
        hehe:D oj Kochana:) Ty naprawde masz "dobre" wymiary-jestes w sam raz.... nie
        nazekaj:D jestes super:)
      • lauramini Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 16:24
        Ja wytrzymuję :) Swoją drogą, ja Ciebie doskonale rozumiem, orzechowe-oczy.
        Czasem, kiedy czytam Twoje posty, to mam wrażenie, jakbym to ja je napisała. Po
        prostu traktuję ten problem w podobny sposób jak Ty. Szczerze mówiąc, to mnie
        już strasznie męczy ten mój kompleks, i chciałabym się z niego wyzwolić, ale
        chyba mi się to nie uda :(
      • venus-87 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 16:24
        i wcale nie sądze ze trzeba ja wywalić:P My mamy problem z małym biustem i
        akceptacją siebie a ona jak najwyrazniej tylko z akceptacja-bo biust ma:P Głowa
        do góry:) a forum jest dla wszystich....
        • evil.86 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 17:55
          Nie uwazam ze nalezy wywalic orzechowe-oczy z forum bo rzeczywiscie jest to
          forum dla kazdego. Ale z drugiej strony zgadzam sie z autorka watku, ze juz
          czytac sie tego czasami nie da. Ja akurat nie mam z tym problemu bo mam w d****
          to czy mnie ktos bedzie obgadywal czy nie, wiec chyba po czescie wyzwolilam sie
          z kompleksu. Orzechowe oczy jest z nas chyba najmlodsza a ma najwiekszy biust.
          Czy ona nie rozumie ze biust rosnie do ok.20 roku zycia? To poczatkowo bylo
          chyba forum dla kobiet z naprawde malym biustem- A czy nawet AA czy wcale. Ja
          rozumiem ze dziewczyna ma kompleks ale czy musi dowartosciowywac sie kosztem
          miseczek male A? Przeciez B to ideal. Kobiety byc moze wchodza na to forum zeby
          sie pocieszyc i nagle czytaja post takiej Orzechowe-Oczy: lat nascie, miseczka
          duze A czy male B (15 cm roznicy w biuscie),ktora marudzi ze jest plaska i jak
          maja sie czuc?? To tak jak mi jedna przyjaciolka 75B mowi ze prawie nic nie
          ma...Jak ona nic nie ma to ja jestem wklesla? Orzechowe-Oczy: po raz kolejny
          mowie- glowa do gory! uwierz wreszcie w siebie. (i zastanow sie czy swoimi
          wypowiedziami nikogo nie ranisz..)
          Pozdrawiam
          ~~ Evil - 9 cm roznicy ;)
          • orzechowe-oczy Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 22:53
            Wow, widzę że toczy się żywa dyskusja na temat mojego być albo nie być na tym
            forum. ;-)Dziękuję wszystkim dziewczynom za wsparcie, jesteście naprawdę
            super. :D Spróbujcie jednak zrozumieć motywy mojego postępowania. Chcąc nie
            chcąc; pochodzę z pokolenia wychowanego na mtv, plastikowych gwiazdkach pop
            itp. Telewizja wmawia wszystkim, że im większe cycki a mniejszy mózg, tym
            lepiej. Wielokrotnie przekonałam się już, że wygląd jest bardzo ważny. Nie
            twierdzę zatem, że jestem jakaś super laska, ale staram się wyglądać jak
            człowiek. Im bardziej się w to zagłębiam, tym więcej dostrzegam własnych wad.
            Mogłabym napisać esej na temat tego, co bym w sobie zmieniła. (I nie chodzi mi
            tu o biust, żeby nie było). Za to zalety mogę policzyć na palcach jednej ręki.
            Niektóre z dziewczyn mają małe biusty, ale za to fajne tyłki, nosy i cokolwiek
            innego. W ten sposób mogą się dowartościować, jeśli czują się smutne. Problem
            większy pojawia się, gdy ktoś ma tak jak ja- nie potrafi spojrzeć na siebie
            obiektywnie, lecz za wszelką cenę znajduje niedoskonałości. A na marginesie ja
            sama nie wpadłam na to, że mam małe cycki- WSZYSCY mi to mówią. :// Kiedy
            ciągle się słyszy coś takiego to jest prawie 100% prawdopodobieństwa, że się w
            końcu przyjmie to jako pewnik. Ok, rozpisałam się... kończę.
            Pozdro 4 all! ;)
            • hippophae Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 23:30
              Boże, na szczęscie mi nikt tego nie mówił prosto w twarz (no dobra raz, ale to był cham i prostak, nieważne). Za to mam wrażenie że ludzie (mężczyźni) ciągle rzucają przy mnie teksty typu "podobają mi się małe" lub "rozmiar biustu nie jest dla mnie ważny" przez co czuję że zauważyli i chcą... czy ja wiem... zrobić dobre wrażenie? Paranoja ;-)
              • venus-87 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 16.06.05, 23:39
                Moj kolega 3 lata teu wyzywał mnie na forum całej lasy od desi, ściany itp. a
                teraz... teraz tak bardzo mnie kocha ze pisze dziennie po 20 smsow i ciagle
                dzwoni mimo iz jeste zajęta. A wiec... tylko niedojrzali mężczyźni
                krytykująbiust. Ja od tego czasu wcale nie nabrałam go a on sie zakochał.... :D
                paranoja:D Facet to dziwne zwierzę:)
                • evil.86 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 17.06.05, 09:01
                  Mi pare razy ktos to w twarz powiedzial, ale to byli moi naprawde niedojrzali
                  koledzy. Podejrzewam ze skoro Orzechowe-Oczy jest od nas mlodsza to wlasnie w
                  takich 'kregach' sie obraca.. Natomiast teksty w stylu "Niewazne jaki dziewczyna
                  ma biust" sa chyba u mnie codziennoscia. Najgorzej bylo jak poszlam do liceum-
                  chyba najmniejsze cycki w szkole! Chamskich tekstow prosto w twarz nie bylo, ale
                  jakies aluzje owszem. Jednak ja zawsze smialam sie razem z kolegami z takich
                  tekstow (co wcale nie oznacza ze sie nie przejmowalam..) az zauwazyli ze nie
                  jestem zakompleksiona dziewczyna. Moze nie bylam Miss Szkoly ale za to bylam
                  dobra kumepela i za taka mnie koledzy uwazali, niektorzy sie we mnie kochali
                  takze...
                  Orzechowe-Oczy, musisz znalezc w sobie cos co lubisz. To trudne, szczegolnie w
                  twoim wieku. Nie wiem czy cie to pocieszy, ale przejdzie ci to, zapewniam. Ja
                  sie pocieszam moim cudnym brzuszkiem, tyleczkiem (troche za chudym) i nozkami
                  slicznymi. Choc oczywiscie mam dni ze idzie sie pociac. Orzechowe-Oczy, masz dni
                  ze patrzysz w lustro i myslisz:"jak ja ladnie wygladam" itp? Mysle ze tak.Pomysl
                  wiec ze to takie dni sa normalne, a jak widzisz u siebie tylko wady to akurat
                  zly humor masz.
                  Pozdrawiam
                  • orzechowe-oczy Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 18.06.05, 20:48
                    Witajcie! :) Może ja jestem jakaś nienormalna, ale bardzo bym chciała mieć duży
                    i nic na to nie poradzę. Podoba mi się, może być nawet obwisły. Hehe. ;-) np.
                    taki jak ma Mariah Carey jest w porządku.
                    Podobam się sobie tylko wtedy, kiedy się odpowiednio "zrobię". Ubiorę,
                    wymaluję, uczeszę. A i tak mam często zastrzeżenia. Na przykład wszyscy mi
                    mówią, że mam extra nogi... znajomi, obcy na ulicy itp. A i tak nie wyjdę z
                    domu zanim przez 5 minut nie ponarzekam, że są do d...! ;) Podobnie jest z
                    wszystkim innym. Mogę słyszeć tysiąc komplementów, a i tak zdania nie
                    zmienię. :P Ostatnio zrobiłam się nie do zniesienia, po prostu. Zresztą sama
                    wiem o tym dobrze! Dodatkowo dobijają mnie jeszcze pryszcze na twarzy... Nie
                    mogę używać korektora lub podkładu, bo na drugi dzień jestem cała obsypana tym
                    cholerstwem, fuck! Bywają dni, że się odechciewa wszystkiego!
                    Pozdrawiam.
                    • lauramini Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 18.06.05, 22:25
                      No widzisz, przynajmniej masz ładne, zgrabne nogi. A ja nawet tego nie mam. W
                      ogóle brzydka jestem :( Dół totalny
                      • evil.86 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 18.06.05, 23:07
                        Kobitki! Ja widze ze faceta wam trzeba! Nic tak nie poprawia nastroju jak jakas
                        przygoda z fajnym chlopakiem. No a ponadto to dla mnie zawsze wazniejsze bylo
                        zeby uwazano mnie za fajna kumpele niz super laske.
                        • orzechowe-oczy Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 18.06.05, 23:36
                          Lauramini- tak jakbym siebie słyszała. Mnie się jednak wydaje, że takie
                          mówienie jest z pewnością przesadzone. Każda z dziewczyn ma w sobie coś co
                          należy wyeksponować... Chociaż przyznam, że znaleźć to jest wielką sztuką,
                          która mnie się nie udała jak dotąd. :P
                          Evil.86- tak się niestety składa, że mam w swoim otoczeniu facetów, którzy
                          myślą tylko tym co mają w spodniach a nie mózgiem i niestety nie ma szans na
                          jakiekolwiek zainteresowanie z mojej strony. Fakt, że jestem b. wymagająca w
                          stosunku do innych jak i też do siebie samej; ale nie wierzę w to, że
                          ktokolwiek jest w stanie mi pomóc wyleczyć się z tych kompleksów.
                          Pozdrawiam wszystkich! :)
                          • evil.86 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 19.06.05, 11:27
                            Orzechowe-Oczy: tak sie sklada ze chlopaki w twoim wieku juz tacy sa i koniec.
                            Ja tez jestem bardzo wymagajaca. W szkole zawsze plotki chodzily ze jestem
                            lesbijka czy jakas cholerna cnotka bo mam mnostwo kolegow a z zadnym chlopakiem
                            sie nie spotykam. A mi po prostu nikt nie odpowiadal. Wolalam potajemnie
                            podkochiwac sie w kolegach mojego starszego brata ;) Dopiero niedawno zauwazylam
                            ze jeden z moich bardzo dobrych kolegow mnie strasznie kocha, az nie moglam sie
                            temu oprzec ;) Wiec zaczekaj cierpliwie. I przestan w koncu sie nad soba uzalac
                            • evil.86 Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 19.06.05, 11:29
                              A ponadto to chyba juz kiedys pisalam, ze czytajac twoje wypowiedzi czuje sie
                              jakbym pisala je ja kilka lat temu. Wiec jesli Cie to pocieszy, to
                              prawdopodobnie jestes na dobrej drodze ;)
                              Pozdrawiam
                              • orzechowe-oczy Re: WYWALIC Z FORUM orzechowe oczy 19.06.05, 13:15
                                Mam nadzieję, że jestem na dobrej drodze; chociaż nadzieja matką głupich
                                jest...;-) Nic na to nie poradzę, że tak cholernie żal mi tych wszystkich
                                topów, bluzek bez pleców itp. Wiem, że są większe problemy niż brak
                                samoakceptacji, ale po to powstało to forum, aby pisać tu o swoich kłopotach z
                                małym biustem.
                                Pozdrawiam! ;-)
                                P.s. A o lesbijkach też coś było... Kiedyś z koleżanką dla zgrywu nabrałyśmy
                                chłopaków, a oni oczywiście łyknęli ten kit. :P
                                Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka