rybunia1 07.02.03, 19:59 Czy ktoras z was zaobserwowala u siebie na poczatku ciazy brak apetytu i brak pociagu do slodyczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
male_gonzo Re: Brak Apetytu Na Poczatku Ciazy 07.02.03, 21:49 Jasne, ja na początku ciąży schudłam 3 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Brak Apetytu Na Poczatku Ciazy 08.02.03, 13:28 W 100 % TAK. Przede wszystkim brak apetytu i niechęć do słodyczyy. Jestem w 8 tygodniu mdłości mam niewielkie, właśnie takie które odbierają chęć jedzenia. A słodkich rzeczy nie jem wogóle, nawet od owocowych jogurtów mnie odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
aga988 Re: Brak Apetytu Na Poczatku Ciazy 09.02.03, 20:17 ja podobnie,wczesniej zajadalam sie slodyczami,teraz nie moge na nie patrzec,jestem w 9 tyg.ciazy a na poczatku schudlam nawet 5 kilo,teraz powoli to nadrabiam choc z jedzeniem jest ciagle roznie ,na szczescie te najgorsze mdlosci juz chyba mam za soba ,przynajmniej wydaje mi sie ze jest coraz lepiej,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś