Gość: Marcin IP: 217.96.36.* 06.01.04, 09:04 Rozważam ARDO, Whirpool lub Amicę, wysokość ok 140 cm, ze szklanymi półkami i osobnym zamrażalnikiem (u góry, bo taniej). Co polecacie? Czego nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agami Re: LODÓWKA - jaka?! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 09:30 Liebher KSDS chyba, jeden z tańszych modeli tego producenta, cena ok. 1200 PLN, wysokość 156, niezbyt piękna, ale niezawodna. W dolnej komorze warzywa potrafią być świeże i ponad tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: LODÓWKA - jaka?! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 12:43 Też jestem zainteresowana. Wys. ok. 150 cm inox, zamrażalnik na górze. Opcja NO FROST - bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: LODÓWKA - jaka?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 15:28 Hej Marcinie, Kupiłam niedawno lodówkę firmy Whirpool, model: ARC 5520, jestem b. zadowolona. Ma ok. 168 cm i poj. 265 litrów, przy czym jest b. cicha, czasami zastanawiam się czy ona w ogóle pracuje, bo robi to prawie "bezszmerowo". Poza tym, w przeciwieństwie do innych firm, opócz ogólnej gwarancji (2 letniej) Whirpool daje gwarancję 7 lat na agregat chłodniczy, układ chłodniczy i perforację obudowy. I jeżeli chcesz dobrej rady, to nie kupuj lodówki z zamrażarką u góry. One pojemnościowo naprawdę przegrywają z tymi "dwudzielnymi". Poza tym, ta moja lodówka wcale nie jest taka duża, po wpakowaniu do niej dwóch reklamówek zakupów, wcale nie zostaje w niej aż tyle wolnego miejsca. Więc, jeżeli myślisz o lodówce dla dwóch osób, to zdecydowanie polecam Ci opcję: osobno chłodziarka i osobno zamrażarka. I zdecydowanie firmę Whirpool :) Pozdrawiam DD Odpowiedz Link Zgłoś