Dodaj do ulubionych

LODÓWKA - jaka?!

IP: 217.96.36.* 06.01.04, 09:04
Rozważam ARDO, Whirpool lub Amicę, wysokość ok 140 cm, ze szklanymi półkami i
osobnym zamrażalnikiem (u góry, bo taniej).
Co polecacie? Czego nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: agami Re: LODÓWKA - jaka?! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 09:30
      Liebher KSDS chyba, jeden z tańszych modeli tego producenta, cena ok. 1200 PLN,
      wysokość 156, niezbyt piękna, ale niezawodna. W dolnej komorze warzywa potrafią
      być świeże i ponad tydzień
      • Gość: ewa Re: LODÓWKA - jaka?! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 12:43
        Też jestem zainteresowana. Wys. ok. 150 cm inox, zamrażalnik na górze. Opcja NO
        FROST - bardzo chętnie.
    • Gość: Daga Re: LODÓWKA - jaka?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 15:28
      Hej Marcinie,
      Kupiłam niedawno lodówkę firmy Whirpool, model: ARC 5520, jestem b. zadowolona.
      Ma ok. 168 cm i poj. 265 litrów, przy czym jest b. cicha, czasami zastanawiam
      się czy ona w ogóle pracuje, bo robi to prawie "bezszmerowo". Poza tym, w
      przeciwieństwie do innych firm, opócz ogólnej gwarancji (2 letniej) Whirpool
      daje gwarancję 7 lat na agregat chłodniczy, układ chłodniczy i perforację
      obudowy. I jeżeli chcesz dobrej rady, to nie kupuj lodówki z zamrażarką u góry.
      One pojemnościowo naprawdę przegrywają z tymi "dwudzielnymi". Poza tym, ta moja
      lodówka wcale nie jest taka duża, po wpakowaniu do niej dwóch reklamówek
      zakupów, wcale nie zostaje w niej aż tyle wolnego miejsca. Więc, jeżeli myślisz
      o lodówce dla dwóch osób, to zdecydowanie polecam Ci opcję: osobno chłodziarka
      i osobno zamrażarka. I zdecydowanie firmę Whirpool :)

Pozdrawiam

DD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka