Gość: frez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:11 Witam! Jestem spawaczem z dużym doświadczeniem. Znam biegle niemiecki i podstawowo angielski. Szukam pracy w Skandynawii. PROSZĘ O POMOC pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poldeusz Re: Praca w Skandynawii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:27 Jako spawacz bez problemu mozesz znależć pracę w Wielkiej Brytanii.Zarobki są zależne od doświadczenia i od tego jaką metodą spawasz,poszukaj na stronce www.jobcentreplus.gov.uk/JCP/index.html Jeśli chodzi Skandynawię nic mi nie przychodzi do głowy ale spróbuj poszukać na europa.eu.int/eures/home.jsp?lang=pl.Życzę owocnych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Praca w Skandynawii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:28 ten drugi link to oczywiście europa.eu.int/eures/home.jsp?lang=pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: Praca w Skandynawii 12.01.07, 21:36 a ile można realnie zarobić w Anglii jako spawacz ? słyszałem, że w Danii można mieć 2000 euro na rękę, czyli po podatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldeusz Re: Praca w Skandynawii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:43 Zalezy jaką metoda potrafisz spawać,jakie masz doświadczenie.Jeśli jestes naprawde dobrym fachowcem i znasz język to mozesz zarobic nawet 16funtów/h (brutto).Oczywiście jeśli sam znajdziesz pracę,nie po przez żadną agencję pośrednictwa z Polski.Zawód ten jest bardzo ceniony w UK.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkibratki0 Re: Praca w Skandynawii 20.11.14, 13:36 zapraszam do przeglądania ofert Interimax (www.interimax.com) firma wysyła pracowników do pracy za granicą. Co jakiś czas pojawiają się oferty skandynawskie. Zapraszam do wypełnienia formularza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś