Dodaj do ulubionych

Fraby dla alergików.

22.06.10, 09:57
Witam wszystkich serdecznie.
Mam dziecko chore na alergię. Czytałam w sieci artykuł na temat farby dla alergików. Czy ktoś wie coś na ten temat? Nieistotne są dla mnie kolory farb. Proszę Was o poradę.
Obserwuj wątek
    • virot Re: Fraby dla alergików. 22.06.10, 10:41
      Z farb z atestem dla alergików śnieżka ma kolekcję Disney, ewentualnie Beckers Designer. Z tych dwóch Beckers jest moim zdaniem zdecydowanie lepszy.
    • Gość: staszek Re: Fraby dla alergików. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 17:50
      EKO-ŚNIEZKA hipoalergiczna biała 3l = ok.20zł , Disney
      hipoalergiczny kolor 2,5l = ok.45zł , Dekoral Akrylit-w Fashion
      Collection kolor 2,5l = ok.54zł , Beckers Designer kolor 2,5l =
      ok.55zł..............
    • neral_0 Re: Fraby dla alergików. 23.06.10, 13:21
      Powiem tak- słyszałem,czytałem,ale odczucia mam mieszane.Mój kuzyn urządzał
      pokój dla córeczki, która ma alergie. Kupili specjalne farby( bardzo drogie).
      Pokój musiał być wietrzony prze prawie 2,5 tygodnia bo zapach po malowaniu był
      niesamowicie intensywny. Zresztą do tej pory( minęły już prawie 4 miesiące) jest
      on wyczuwalny. Córeczka kuzyna bardzo źle się w nim czuje. Oczywiście to może
      być odosobniony przypadek
      • bumibear Re: Fraby dla alergików. 07.04.11, 10:51
        farby fotokataliczne są juz coraz bardziej popularne i stają sie ...modne, nieraz nawet widać reklamy w internecie, ale bywają bardziej wymagające przy kładzeniu na scianę - co neico w temacie jest też tu - mojealergie.pl/po_adjustacji_artykuly_z_tagami/dom/renowacja_remont_2.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka