Dodaj do ulubionych

Zadaszenie tarasu

14.01.11, 14:40
Witam,

Zastanawiam się nad zadaszeniem tarasu. Obecnie chodzi mi po głowie zadaszenie z poliwęglanu komorowego. Co myślicie na temat takiego zadaszenia. Czy to się sprawdza ??? Czy jest to praktyczne ??? Tutaj znalazłem fajną firmę z takimi zadaszeniami www.almos2.pl/zadaszenia_tarasow_ogrodw.php
Obserwuj wątek
    • golamur Re: Zadaszenie tarasu 14.01.11, 14:49
      tutaj jest więcej zdjęć :) www.almos2.pl/galeria.php
      • walus72 Re: Zadaszenie tarasu 14.01.11, 19:57
        Witaj

Fajnie to wygląda, ale czy sądzisz, że takie zadaszenie nadaje się do domu prywatnego?
        Dla mnie osobiście ( jest to moje prywatne zdanie i zgadzać się z nim nikt nie musi) takie zadaszenie nadaje się na ulicę - do biur , urzędów czy sklepów. Za zimny wygląd i nie pasuje do przytulnego domku jednorodzinnego, bo chyba w takim mieszkasz. Pomyśl co doradziłby Ci projektant?
        • jerryone1 Re: Zadaszenie tarasu 15.01.11, 08:51
          hehehe firma nawet nie próbuje udawać, że to reklama jej samej...Zadaszenie z PW? Lipnie to wygląda.
          • Gość: Gość Re: Zadaszenie tarasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 10:33
            To co w takim razie doradzacie ???
            • jerryone1 Re: Zadaszenie tarasu 19.01.11, 21:30
              to zależy w jakim stylu jest całokształt (dom i otoczenie).
    • jarecki_2 Re: Zadaszenie tarasu 17.01.11, 15:04
      syf, dobre do wejścia do budynku typu kamienica/blok, do domu lipa okrutna. Jeśli już to szkło, prawdziwe i drewno lub tradycyjne zadaszenia. Super się gotuje wszystko pod takim zadaszeniem jak jest gorąco (pod szkłem oczywiście również). Składane zadaszenia materiałowe są bardzo fajne. No i oczywiście kiepska reklama. Nawet nie chciało Ci się pomyśleć jak to zareklamować tutaj elegancko, zresztą nie tylko tobie nie chciało się pomyśleć.
    • Gość: romek Re: Zadaszenie tarasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 16:55
      Zobacz na www.ts-alu.pl
      • walus72 Re: Zadaszenie tarasu 22.01.11, 23:19
        O ta propozycja jest ciekawa, ale potrzebuje miejsca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka