Dodaj do ulubionych

Deski tarasowe z ekologicznego kompozytu

20.07.11, 21:53
Pomimo wielu zalet kompozytu, nic nie zastąpi prawdziwego drewna. Można starać się stworzyć wygląd drewna ale nie odda się klimatu jakie daje naturalne drewno. Drewex spod Warszawy proponuje ciekawe rozwiązania z litego drewna, systemy tarasowe łatwe w montażu - przyjeżdża ekipa i montują szybko, sprawnie i solidnie i to wszystko za niewygórowaną cenę jak na lite drewno.
Obserwuj wątek
    • mar-dur Deski tarasowe z ekologicznego kompozytu 08.05.12, 17:11
      ostatnio poruszałam ten temat na moim blogu budowlanym paniinzynier.pl/, zapraszam na podglądnięcie mojej opinii paniinzynier.pl/?p=177.
    • marimaris Re: Deski tarasowe z ekologicznego kompozytu 11.05.12, 23:54
      Andrewex również tym się zajmuje. Obsługują cały kraj. Na ich stronie można wycenić sobie cały projekt za darmo.
      • Gość: cromwell Re: Deski tarasowe z ekologicznego kompozytu IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 12.05.12, 13:53
        przeczytaj sobie kubusiu pierwsze zdanie 20 razy
        nic nie zastapi drewna
        ale to nic
        kompozyty to tanie odpustowe wyjscie
        z daleka widac i czuc wioche
        • pati28l Dekerson 28.07.13, 19:37
          mi taras próbował zrobić dekerson... firma która potraktowała mnie strasznie i wykonala taras okropnie, na priva mogę przkezać zdjęcia tarasu i opisać sprawę. Nie polecam ich.
          • Gość: niul Re: Dekerson IP: *.ip.netia.com.pl 17.02.14, 09:55
            Witam,
            Czy możesz napisać coś więcej o firmie Dekerson mam kupić u nich deskę kompozytową na taras , czy coś z tą deską było nie tak? Czy chodzi o montaż?
            Morze jakieś fotki podaje adres dracula298@wp.pl
            • Gość: hella Re: Dekerson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 15:48
              Ja robiłam sobie taras z desek kompozytowych w firmie Fast (jestem z Poznania) i wszystko było super, więc jeśli potrzebujesz sprawdzonej jakości, to mogę ci spokojnie polecić :) Kupowałam przez allegro i widziałam sporo dobrych opinii.
            • Gość: mrówka Re: Dekerson IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.02.14, 18:49
              witam,

z deską i montażem jest wszystko, ok
              u mnie oni robili taras, mogę udostępnić fotki
            • Gość: Piotr K. Re: Dekerson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.14, 19:08
              Firma Dekerson robila u nas taras z kompozytu,
              Jestesmy zadowoleni z produktu jak i z montazu.
    • Gość: Kasia Re: Deski tarasowe z ekologicznego kompozytu IP: 95.141.28.* 28.02.14, 18:01
      Ja się ostatnio zastanawiałem nad deską kompozytową. Widziałem ofertę Taras Studio z Warszawy, zaciekawiło mnie, co to dokładnie jest i jaką ma wytrzymałość.
    • ann28_ts Deski tarasowe z łusek ryżowych 18.07.14, 13:45
      Zachęcam do zapoznania się z ofertą niemieckiej firmy TER HÜRNE. Producent ten proponuje nowe rozwiązania tarasów z łusek ryżowych. Ofertę tych tarasów widziałam w Warszawie w sklepie Trend Studio przy ul. Wolskiej 94.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka