Dodaj do ulubionych

Wielki Problem ;'c

28.05.12, 15:16
Zacznę od tego, że nie jestem szarą myszką. Jestem raczej lubiana w szkole i wgl. Zachowuje się normalnie, nie ubieram się wyzywająco, ani nic w moim zachowaniu nie jest wyzywającego. Pokłóciłam się z kolegą dzisiaj i w sms'ie napisał mi "Parę osób mówi że jesteś tania, łatwa, i jesteś ogólnie dziewczyna do przelecenia. " Naprawdę bardzo przykro mi się wtedy zrobiło czytając to. Co mam zrobić w takiej sytuacji.? Napisał mi to jak był zdenerwowany, jeszcze podczas kłótni. Ale jak już się pogodziliśmy, to zapytałam czy naprawdę tak niektórzy mówią o mn, i powiedział że parę osób tak. Zostawić to w spokoju, zająć się tym, a jeśli druga opcja, to co zrobić.? To potwornie przykra sytuacja dla mnie. Błagam, pomóżcie mi. cry
Obserwuj wątek
    • regrett14 Re: Wielki Problem ;'c 28.05.12, 15:35
      ;c
      • pozytywna_6 Re: Wielki Problem ;'c 28.05.12, 16:28
        Nie spotkałam się z taką sytuacją więc nie wiem co ci powiedzieć.. U mnie w sgl jest kilka naprawdę puszczalskich dziewczyn, ale to wiedzą wszyscy, ale w twojej sytuacji to nie mam pojęcia..może to jakieś twoje "koleżanki", które są zazdrosne o tego kolege taką plotke puściły.. nie wiem ,ale jeśli ty i osoby, na których ci zależy wiedzą jak jest naprawde to się nie przejmuj..wink
    • mesajahforever Re: Wielki Problem ;'c 28.05.12, 22:31
      Olej idiotów słodziutka<3
      Ja tak robie chociaż gadają o mnie różne rzeczy niemiłe.. Poprostu albo cięta riposta albo buźka na kłudkę i pokaż że cię to nie rusza wink
    • roswell Don't worry! 29.05.12, 20:40
      Zawsze znajdzie się ktoś , kto mimo, że Cię nie zna, to stara Ci dokopać. Nie tylko ty tak masz. Nie przejmuj się, bo po co zawracać sobie głowę opinią ludzi, którzy Cię nie znają i nie są Ci bliscy? Niech gadają co chcą, widocznie Ci czegoś zazdroszczą - pewnie tego, że jesteś lubiana (a zakładam, że przez chłopców bardzo).
      • noicomipowiesz Re: Don't worry! 31.05.12, 15:46
        Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą cię lubić. Zawsze znajdzie się ktoś, kto cię nie lubi, nie przepada za tobą.. ale nie przejmuj się takimi ludźmi.. smile Jak byś tak miała robić całe życie robić, zamartwiać się co inni myślą, to by zawsze coś komuś nie pasowało i zawsze byś się zamartwiała. smile Więc.. olej to. smile
        Pozdrawiam.
    • marsjanka115 x__x 31.05.12, 22:19
      BEZ URAZY
      ale zastanów się co w twoim zachowaniu spowodowało takie myśli u otoczenia .
      samo sie z siebie nie wzięło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka