ecke1 22.02.12, 07:52 Jak postąpić, jeżeli nie chcę wyrzucać starą wannę? Czy jest jakieś dobre rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: Wanna 22.02.12, 17:38 Jak nie ma się ochoty pozbywać się starej wanny można jej się nie pozbywać. To dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata99222 Re: Wanna 22.02.12, 18:09 Nie wiem czy to dobre rozwiązanie bo nie korzystałam. www.wannawwannie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
5kama Re: Wanna 22.04.12, 17:24 wanna w wannie to szybki i bardzo trwały sposób na nową wannę, stara wanna służy nam za stelaż, więc nie musisz się jej pozbywać,a dodatkowo wzmocni nową wannę i ociepli ją. Ja mam to od półtora roku i jestem zadowolona, nie trzeba kuć i robić dużego remontu jeśli chce się mieć nową wannę. Wanna akrylowa jest montowana przez monterów w 2-3 godziny, docinają ją do zabudowy i płytek. Bardzo pomysłowe i sprytne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikaria80 Re: Wanna IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 00:54 Jeśli jest to wanna akrylowa to podsyłam linka do artykułu o zastosowaniu zestawu naprawczego: olazience.pl/montaz-lazienki-cersanit/22-jak-naprawic-ryse-dziure-lub-pekniecie-na-wannie-akrylowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5kama Re: Wanna IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.12, 00:53 też słyszałam o zestawach naprawczych do akrylu, ponoć przy małych zadrapaniach zdaje egzamin i polerować też można całą powierzchnię akrylu jakbyśmy się zapomnieli i umyli wannę akrylową jakimś proszkiem czy mleczkiem, po których wanna matowieje Odpowiedz Link Zgłoś