Dodaj do ulubionych

Żukowska w wannie

16.05.25, 18:56
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31942128,nietypowe-posiedzenie-krs-poslanka-zukowska-polaczyla-sie-z.html
A ja, głupia, nawet jak odsłuchuję zdalne wywiadówki (tak, nadal się zdarzają), to staram się na siedząco i żeby w razie czego nikt mnie na niczym nie złapal. To jakiś taki podstawowy szacunek do osoby, która to prowadzi.
Obserwuj wątek
    • dekoderka Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 19:19
      Etam. W covidzie Wawrzyk prowadził połączenie video w koszuli i gaciach, spodnie powiesił na oparciu fotela big_grin
    • lajtova Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 19:42
      Wanna Maria Żukowska
      • chocolate_dog123 Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 21:16
        lajtova napisała:

> Wanna Maria Żukowska
        >
        ♥️
      • chocolate_dog123 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 11:27
        Anna Wanna Żukowska. Prawie jak sędzia.
    • malia Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 19:51
      nienie, odkąd zadzwoniłam z życzeniami do małoletniego siostrzeńca i włączyła mi się kamerka, to zawsze dzwonię ubrana. Miałam na sobie bieliznę i maseczkę na twarzy, szyi i dekolcie
      • anajustina Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 11:34
        Na pewno siostrzeniec uznał, że stylistyka jako bonus do życzeń.
    • angazetka Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 20:14
      Czy AMŻ mogłaby nie?
    • lauren6 Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 20:56
      Przynajmniej tylna kamera jej się nie włączyła
    • lauren6 Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 21:00
      Nie zapomnij w niedzielę zagłosować na Mentzena i Nawrockiego, żeby Trzaskowski nie wszedł do drugiej tury
      • primula.alpicola Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 21:18
        Koniecznie zanetko, jeden krzyzyk przy Męcenie i jeden przy Alfonsie!
    • primula.alpicola Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 21:18
      Przypadkowo, jak sądzę
    • taki-sobie-nick Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 21:37
      Co tam w wannie, przeczytałam, co mówiła o ekshumacji ofiar Wołynia. OSTRZEGAM, TREŚCI DRASTYCZNE.
      • hrasier_2 Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 22:06
        Czytałem. Ona jest tak nieobliczalna, że szok. Pomijając leżenie we wannie. Co czasami wpisuje to nie nadaje się do komentarza. Lewica to stan umysłu.
        • chocolate_dog123 Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 22:08
          Kto takich głąbów wybiera:
          youtube.com/shorts/hzoBbNQPWns?si=hN2KjZVqzIEqYDx7
          • nangaparbat3 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 11:35
            Znam wszystkie flagi i większość stolic świata, a nawet rozpoznaje państwa po konturach granic, jednak nawet ja sama nie sądzę, bym się nadawała na posłankę.
    • turzyca Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 22:32
      Zdziwiona jestem wyłącznie faktem, że dała się złapać.
      Bo rozumiem sytuację, gdy kogoś boli tak bardzo, że może leżeć tylko w jednej pozycji. I jeśli ktoś zamiast wziąć L4 i mieć wywalone, spina się w sobie i podejmuje obowiązki, to ja to bardzo doceniam.
      Tylko w takiej sytuacji trzeba wyłączyć i dodatkowo fizycznie zasłonić kamerkę i iść w zaparte, że się popsuła.
      • dramatika Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 23:01
        turzyca napisała:

> Zdziwiona jestem wyłącznie faktem, że dała się złapać.

Ona ma wywalone, czuje się u siebie i ma rację.
      • chocolate_dog123 [...] 16.05.25, 23:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • angazetka Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 23:08
          Może już nie pij...
      • alicia033 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 11:34
        turzyca napisała:

> Bo rozumiem sytuację, gdy kogoś boli tak bardzo, że może leżeć tylko w jednej pozycji.

uhm i jest to właśnie pozycja w wannie. Taaaaaaaaa....

> I jeśli ktoś zamiast wziąć L4 i mieć wywalone, spina się w sobie i podejmuje obowiązki, to ja to bardzo doceniam.

znaczy doceniasz, że ktoś nie szanuje nawet własnego zdrowia. Dla mnie to głupota w stanie czystym, noale cóż - każdemu wolno być głupim.
    • nangaparbat3 Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 23:20
      No i co z tego? W wannue nie da się słuchać, mówić, myśleć? Pecha miała, że jej się włączyła kamerka, ale robienie z tego afery jest śmieszniejsze niż samo zdarzenie.
      • angazetka Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 23:27
        Nie wiem, jakoś wanna nie licuje mi z powagą instytucji.
        • mdro Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 23:56
          Powaga tej instytucji jest akurat niespecjalnie duża, niemniej zachowanie Żukowskiej bardzo głupie. Mogła sobie chociaż rozmycie tła ustawić.
          • dramatika Re: Żukowska w wannie 16.05.25, 23:59
            mdro napisała:

> Powaga tej instytucji jest akurat niespecjalnie duża, niemniej zachowanie Żukow
            > skiej bardzo głupie. Mogła sobie chociaż rozmycie tła ustawić.

Niby dlaczego. Co jej może grozić za cokolwiek?
      • alicia033 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 11:27
        nangaparbat3 napisała:

> No i co z tego?

Nico. Jak się połączy następnym razem z sedesu to też przyjdziesz z durnym pytaniem "no i co z tego". Paru królów jest znanych w historii z tego, że sprawy państwowe załatwiali razem ze sprawami stolcowymi. Więc czemu i nie z wanny, nie? Obiło ci się kiedykolwiek o uszy takie słowo jak "szacunek", nanga? Albo "kultura osobista"?
        Jak przeciętny Kowalski ma szanować to państwo i traktować poważnie jego instytucje, skoro jego urzędnicy odstawiają taki cyrk?

> W wannue nie da się słuchać, mówić, myśleć?

na pewno doskonale! Świetnie to widać po polskim systemie wymiaru sprawiedliwości o którym decydują właśnie takie żukowskie.

> Pecha miała,

pecha to mają Polacy, że o ich losie decydują takie osoby jak żukowska.
        • nangaparbat3 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 11:36
          Ty chcesz kogoś szacunku uczyć? Acha.
          • alicia033 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 19:20
            Jak już przy nauce, nanga, jesteśmy, to "aha", nie "acha".
            I tak, w przeciwieństwie do tej pożal się panie b. posłanki i do ciebie, przynajmniej staram się szanować ludzi i instytucje państwowe. O ile sami nie pokażą, że szacunek to rzecz całkowicie im obca. A KRS to jest taki organ konstytucyjny który m.in. zajmuje się opiniowaniem kandydatów na sędziów. Każdy, kto tu chce zostać sędzią musi się przed owym organem stawić i postarać się zaprezentować jak najlepiej, jako osoba godna tego, by wydawać wyroki w imieniu Rzeczypospolitej. Więc ludzie wbijają się w niekoniecznie wygodne garsonki czy garnitury, jadą z całej Polski do tej Warszawy na posiedzenie KRS, zestresowani czekają na swoją kolej, żeby pokazać, że te lata nienajłatwiejszej nauki rzetelnie odpracowali (a przynajmniej tak to wyglądało zanim piss rozwalił KRS ale zdaje się, że odliczamy dni do zerwania z tą patologią?) i zasługują na tę sędziowską togę i łańcuch z orłem. I niestety zobaczyliśmy, że o przyszłości zawodowej tych ludzi, o tym, kto w imieniu Rzeczypospolitej będzie rozstrzygał w życiowych sprawach Polaków, ma decydować typiara za leniwa nawet na naciągnięcie czegoś na grzbiet, relaksując się w wannie. I za głupia nawet na ogarnięcie internetowej kamerki. Dodajmy jeszcze, że za członkostwo w KRSie pani żukowska zgarnia niemałą sumkę z pieniędzy podatników. I taką samą, jak pozostali członkowie, którym, w przeciwieństwie do niej, chciało się przynajmniej wysilić na tyle, żeby się przyzwoicie ubrać, dojechać i wziąć osobisty udział w posiedzeniu komisji. Na miejscu Tuska naprawdę bym się teraz wściekła i zażądała od czarzastego ogarnięcia kochance innej posady, najlepiej eliminującej do zera możliwość kompromitowania przez panią żukowską swoim zachowaniem instytucji publicznych.
        • babcia47 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 16:43
          Nie tylko królowie ale JFK który miał problemy z kręgosłupem dużo czasu spędzał w wannie i z niej załatwiał sprawy państwowe w nawet światowe, bywało że w większym towarzystwie, poza wanną reszta oczywiście . Często o tym się wspomina
          • alicia033 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 17:19
            JFK to jest świetny przykład złego przykładu. Thanks, babciuwink!
          • hrasier_2 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 18:25
            babcia47 napisała:

> Nie tylko królowie ale JFK który miał problemy z kręgosłupem dużo czasu spędzał
            > w wannie i z niej załatwiał sprawy państwowe w nawet światowe, bywało że w wię
            > kszym towarzystwie, poza wanną reszta oczywiście . Często o tym się wspomina
            >
            >
            Ta i wysyłał w świat swoje zdjęcie z posiedzenia, czy wysiedzenia w wannie. Żukowska regularnie robi wtopy. Jej złote cytaty są już w Wiki. Daj spokój.
        • anajustina Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 17:23
          Stąd sedes - od królewskiego tronu (konkretnie Ludwika XIV, to on był tak zafascynowany tym wynalazkiem).
    • yenna_m Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 12:10
      Rozbawiło mnie to big_grin
      No bez przesady, zdalne spotkanie, baba miala pecha, ze sie jej karmerka wlaczyła big_grin
      • hrasier_2 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 12:19
        Tu nic nie było do śmiechu. Brała udział w posiedzeniu zdalnym. Zresztą co tu komentować. Jedynie żenada jak zwykle z jej strony.
        • yenna_m Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 12:23
          A nie sadzisz, ze mimo wszystko jest?
          Raz - osnieszyla sie. Dwa - kolejny skandal wokol niej. Trzy - kto ani razu nie zrobil w pracy lub zyciu totalnej glupoty, niech podniesi crękę.
          • yenna_m Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 12:23
            *niech podniesie rękę
          • alicia033 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 18:42
            yenna_m napisała:

> A nie sadzisz, ze mimo wszystko jest?
            > Trzy - kto ani razu nie
            > zrobil w pracy lub zyciu totalnej glupoty, niech podniesi crękę.

Patrz, yenna, podnoszę!
            A tak poza tym, jak ci to z pewnością doskonale wiadomo, yenna, KRS zajmuje się m.in. przesłuchaniami kandydatów na sędziów. A jak jednak nie wiesz, to spytaj męża, opowie ci, jak to wygląda. Każdy, kto chce zostać mianowanym sędzią w Polsce musi się przed owo ciało stawić (osobiście a nie z wanny) i poddać ogniowi pytań. Fajnie byś się czuła z myślą, że o twojej przyszłości zawodowej i w sumie całym życiu decyduje typiara za leniwa nawet na naciągnięcie koszuli na kark i relaksująca się w wannie, podczas gdy ty, wbita w swój najlepszy kostium, zestresowana, starasz się przekonać członków tego konstytucyjnego organu, że zasługujesz na mianowanie na sędzię?
            Dalej fajnie i ojtam, ojtam...?
    • damartyn Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 12:27
      Szanujmy się. Tego się nie da obronić. Widziałam to wczoraj, zanim zostało usunięte z pewnej platformy. Politycy reprezentują nas kiepska to reprezentacja, jeśli odbywa się z poziomu łazienki.
    • lella_two Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 17:57
      Czy ta pani była w pracy, za którą otrzymuje zapłatę? Ile osób może pracować z wanny, jak polityk, który te osoby reprezentuje? Dla mnie to arogancja i buractwo.
      • anajustina Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 18:55
        Zdradzę, że ja mogę i nieraz już mi się zdarzyło.
      • alicia033 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 19:23
        lella_two napisała:

> Czy ta pani była w pracy, za którą otrzymuje zapłatę?

Owszem. I to niemałąsad.
    • asia.sthm Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 18:14
      Ale jej tam esptem czubek głowy i ledwo twarz widać.
      Ja nie rozumiem dlaczego aż taki dramat.
      Zwykłe chlapnięcie to, pewnie głupi zbieg okoliczności czy inny wypadek prz pracy.
      • alicia033 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 19:36
        asia.sthm napisała:

> Ja nie rozumiem dlaczego aż taki dramat.

To może doczytaj, czym jest i zajmuje się KRS. I zastanów się, czy chciałabyś, żeby np. o twoim życiu zawodowym, za którym stoi wiele lat ciężkiej nauki, zapoznawania się z wieloma paskudnymi przypadkami decydowała taka pani żukowska, z podejściem do obowiązków jak widać.
        • hrasier_2 Re: Żukowska w wannie 17.05.25, 19:46
          Przecież ona nie uznaje KRS, co jej nie przeszkadza brać kasę. "W sieci przypomniano, iż tylko w styczniu 2024 roku Anna Maria Żukowska zarobiła z tytułu zasiadania w KRS 12192,75 zł. Trochę rzetelności i zaangażowania by jej się przydało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka