Dodaj do ulubionych

Oświetlenie LED

04.01.13, 19:25
LEDY DLA CIEBIE DO TWOJEGO DOMU I INWESTYCJE wwwledoneled.pl zapraszamy! Pomożemy doradzimy
Obserwuj wątek
    • Gość: sasa Re: Oświetlenie LED IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.13, 15:14
      Oświetlenie LEDowe jest już coraz szerzej wykorzystywane i co najważniejsze ceny również są coraz niższe. Od siebie polecam LEDy raczej o spektrum światła raczej ciepłym.
      • maciekww Re: Oświetlenie LED 01.04.14, 16:45
        Znacie może jakies miejsce gdzie mozna kupic LEDY ?? ?
        • waserx Re: Oświetlenie LED 03.04.14, 11:54
          Heh najtaniej w Biedronce kupiłem takie coś www.tester.vot.pl/?p=974 i nie narzekam
        • szefuncio10 Re: Oświetlenie LED 06.08.15, 12:55
          www.zarowkiledowe.com/ Kupowałem u nich i nie mam żadnych zastrzeżeń. Fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta i ekspresowa dostawa. Czego chcieć więcej?
        • vanmiled Re: Oświetlenie LED 21.12.16, 10:00
          Źródła światła LED dobrej jakości w niskich cenach znajdziesz na: www.shining.com.pl
      • naszstyl Re: Oświetlenie LED 17.10.14, 12:36
        Jak się Wam podoba tak zrobione oświetlenie led? Znajoma zrobiła coś takiego wokół tv a ja zastanawiam się nad taką listwą pod sufitem...

listello.pl/images/stories/listello%20profil%20gk%20led%20podsufitowa%20listello.jpg
      • mmariann70 Re: Oświetlenie LED 14.12.16, 20:30
        Produkt firmy KMleds o mocy 3W charakteryzuje się bardzo dobrymi parametrami. Zastosowane najwyższej klasy materiały do produkcji półproduktów podwyższają jakość i wydłużają czas pracy elementu. Są bardzo łatwe do zastosowania. Podstawowe cechy to długi czas pracy, krótki czas reakcji, niskie napięcie stałe „DC” , energooszczędne.
    • 0cicha837 Re: Oświetlenie LED 01.04.14, 15:38
      Dużo oświetlenia ledowego różnego typu można znaleźć w sklepie www.amled.pl
      Maja też sterowniki, profile, gniazda itp.
      Polecam gorąco.
    • ire.mlyn Re: Oświetlenie LED 27.10.14, 10:25
      Nie miałem pojęcia, że led jest bardziej żywotny od tradycyjnych żarówek i nie przepala się. Dużo ciekawostek na temat tego sposobu oświetlenia znalazłem tutaj mebleportal.pl/aktualnosci-ciekawostki-i-wywiady/0/203/oswietlenie-led-%E2%80%93-fakty-i-mity.html
    • elektryk_warszawa Re: Oświetlenie LED 30.10.14, 20:43
      a ja bym radził podpytać się specjalisty
    • niki-niki10 Re: Oświetlenie LED 31.10.14, 09:40
      Lampy, oświetlenie LED... wiele informacji oraz porad na ten temat możecie uzyskać na tej stronie

www.sztuka-wnetrza.pl/40/produkt/oswietlenie
    • zbyszkoszczery Re: Oświetlenie LED 31.10.14, 10:40
      a mi się ciągle przepala, chyba coś źle zamontowałem
      • vanmiled Re: Oświetlenie LED 21.12.16, 10:01
        Jeśli temat jest jeszcze aktualny, zapraszamy do kontaktu z naszym sklepem: www.shining.com Nasi specjaliści z przyjemnością pomogą.
    • lampiasty Re: Oświetlenie LED 31.10.14, 18:26
      Polecam lubelski sklep z oświetleniem lampy-lublin.pl, duży wybór i konkurencyjne ceny.
    • bezkas Re: Oświetlenie LED 06.08.15, 13:28
      LEDy są okey. Ale ludzie czasami z tym przesadzają i powstaje kicz.
    • zygman1 Re: Oświetlenie LED 10.08.15, 11:08
      Tylko pamiętajcie, że potrzebne są mocne taśmy dwustronne klejące, żeby paski ledowe się dobrze trzymały.
    • mmariann70 Re: Oświetlenie LED 14.12.16, 20:50
      Polecam LED EMITTER DIODE 30W (HPR40E) świetna jakość
    • maxis-111 Re: Oświetlenie LED 14.12.16, 22:18
      Polecam artykuł zbudujmydom.pl/index.php?page=zarowki-led-nizsze-rachunki-i-mocne-swiatlo omawiający zalety żarówek LED i informacje na temat ich właściwego doboru do domu i mieszkania.
      Pozdrawiam
    • pieczonakasia Re: Oświetlenie LED 15.12.16, 09:05
      Zdecydowanie lepszym oświetleniem niż LEDY jest naturalne światło. Najprostszym i najbardziej efektywnym sposobem na uzyskanie naturalnego oświetlenia jest wykorzystanie systemów światła SOLATUBE. Znane pod popularnym terminem jako świetlik tubowy dostarczą naturalne światło od świtu do zmierzchu w każdym obiekcie - tam, gdzie dotychczas wydawało się to niemożliwe. To również mniejsze koszty zużycia energii elektrycznej. Polecam zdecydowanie bardziej niż światła LED.
    • vanmiled Re: Oświetlenie LED 21.12.16, 09:57
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu internetowego: www.shining.com.pl W ofercie posiadamy szeroki wybór źródeł światła LED dobrej jakości i w wyjątkowo niskich cenach. Z przyjemnością doradzimy w kwestii doboru odpowiednich rozwiązań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka