Dodaj do ulubionych

Remonty, strona do.....

14.03.13, 22:22
Na początek. Witam wszystkich.

Są dwa tematy, pierwszy kieruję do Ludzi którzy zajmują się tym co ja a drugi do wszystkich zainteresowanych, a ja jestem szczery chłopak:)

Żebyśmy się zrozumieli, nie chcę nikomu zabierać pracy(to chyba widać że się nie wcinam, tam gdzie nie trzeba:), mało tego mogę nawet wejść w współpracę z co niektórymi, wiecie co mam na myśli, bo widać po postach kto ma jakie pojęcie. A ja i tak dużo zleceń odmawiam, szczególnie w sezonie.

Otworzyłem stronę internetową, może nie jest jeszcze w 100% gotowa, bo ciągle nad tym pracuję, robię to sam, na razie na darmowym hostingu ale będzie przejście na płatny ale to jeszcze troszkę popracuję nad nią :) Chodzi mi o ocenę tej strony, bo nie wiem co robię nie tak. A chciałbym zrobić fajną stronkę, jeżeli mogę o to was prosić, to bardzo dziękuję za szczerą opinie.
Obserwuj wątek
    • leda16 Re: Remonty, strona do..... 15.03.13, 19:38
      Zdjęcia są w kiepskiej rozdzielczości, ale rozumiem, że to prowizorka. Natomiast ku...ca by mnie wzięła ,gdyby wykonawca jeździł mi drabiną po delikatnym gresie nie przejmując się zbytnio nowym, nie zakrytym parkietem a z montowanej biblioteki zrobił skład narzędzi budowlanych. Co do cen np. malowania, to kombinujesz Kolego jak koń pod górę. W Krakowie biorą jak leci 8 zł za m2. 40-50 za m2 gresu. Cokoliki wchodzą w metry.
      • andrzej2007.832 Re: Remonty, strona do..... 16.03.13, 01:11
        Zdjęcia jak nawet jest napisane na stronie w kilku miejscach są w słabszej rozdzielczości i tego nie ukrywam, nie wiem czy to prowizorka bo już dawno musiałbym zajmować się czym innym, co do twojej odnośnie drabiny, to nie przypominam sobie bym stał na jakiejś drabinie na niezabezpieczonej podłodze i robił sobie zdjęcia, nie trafiło mi się jeszcze bym miał problem przy odbiorze bo coś uszkodziłem, co będzie na pewno ujęte w referencjach, ale na to mam jeszcze czas.

Z malowaniem nie kombinuję jak koń pod górę i nie sądzę że zawsze w Krakowie jest stała kwota. A ja nie jestem z tych co doliczają po fakcie i nie mam zamiaru się tłumaczyć że tu jest 8 a ja biorę załóżmy 16 za m2. ale jak masz na całej jednej ścianie zrobione wąskie półki z płyty kg i w innych kolorach, i jeszcze inne dodatki to żeby to był salon 50 metrowy to na chleb by nikt nie zarobił.
        Więc to jest pojęcie względne i nie wiem jak to ma się do kombinowania. Ja się dogaduję z całości i liczę jak liczę, każdy ma swój przelicznik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka