Gość: Jarek IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.07.02, 14:27 Jaki polecacie podgrzewacz przepływowy? Miam taki firmy BIAWAR ale ciągle się dziadostwo psuje. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soowka Re: Podgrzewacz do wody IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 11:59 Radzę Ci dobrze sie zorientować w podgrzewaczach - znajomi przez kilka miesięcy płacili po 3 000 (trzy tysiące!)miesięcznie za prąd zanim się zorientowali, że ich podgrzewacz mógłby podgrzać pół kamienicy! Inna sprawa - przyjaciele na działce mają podgrzewacz przepływowy. Niestety jast tam przebicie prądu i gdy che się umyć ciepłej wody doświadcza sie "przemiłego" uczucia prądziku - jak na rechabilitacji ;). Niestety nie poamiętam firmy, ale był to biały, plastikowy bubel za 140 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adoba Re: Podgrzewacz do wody IP: *.prokom.pl 01.08.02, 12:10 Ja też mam ten problem. I wiem, że chcę mieć podgrzewacz przepływowy elektroniczny, ale mam problem z wyborem firmy czy SIEMENS, czy KOSPEL, czy STIEBEL-ELTRON. CZy ktoś z Was ma któryś, albo może powiedzieć, że na pewno jest super. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Podgrzewacz do wody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 15:02 Mam przepływowy podgrzewacz wody Kospel do przy umywalce już 6 rok. Jestem z niego bardzo zadowolony i mogę śmiało polecić. Wygląda całkiem estetycznie i szybko nagrzewa wodę (napięcie 230v) Dokładny opis modelu TWISTER 3,5 kW znalazłem tutaj: Kospel TWISTER EPS 3,5 Odpowiedz Link Zgłoś
82misiek Re: Podgrzewacz do wody 08.08.13, 14:43 Ja polecam Viessmann! Najlepsza firma jaką znam. Kupiłem taki we Wrocławiu w 3E-Heating i jestem bardzo zadowolony. Panowie idealnie dobrali model do moich potrzeb. Fajnie, bo to firma, która kojarzy każdy na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś