Dodaj do ulubionych

okna M&S ???

12.09.02, 09:33
czy ktoś z Was ma doświadczenia z rodzimym wyrobem Słupskiej Fabryki Okien
M&S? Bardzo proszę o odpowiedź (za tydzień będę wpłacać słoną zaliczkę).
Pozdrawiam. Anita
Obserwuj wątek
    • Gość: rem-O.K. Re: okna M&S ??? IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:25
      daj sobie spokój z M&S (namieszanie ludziom w głowach debilną reklamą to
      przyznam - prawdziwy majstersztyk), to samo, - a nawet lepsze - kupisz
      gdziekolwiek płacąc co najmniej o 40% MNIEJ.
      pozdrawiam
      • anita2002 Re: okna M&S ??? 12.09.02, 11:54
        Gość portalu: rem-O.K. napisał(a):

> daj sobie spokój z M&S (namieszanie ludziom w głowach debilną reklamą to
        > przyznam - prawdziwy majstersztyk), to samo, - a nawet lepsze - kupisz
        > gdziekolwiek płacąc co najmniej o 40% MNIEJ.
        > pozdrawiam
        ------------------
        dziękuję za odpowiedź. Nie widziałam debilnej reklamy - spytałam znajomych w
        pracy. Koleżanka ma znajomego pracującego w Słupsku w M&S i powiedziała, że
        mają teraz promocję 20% na okna nietypowe i że są naprawdę niezłej jakości.Ale
        bardzo chętnie porozmawiam z konkurencją. Tylko co oznacza "gdziekolwiek"?(nie
        chcę zrywać kartek ze słupów i zbierać świstków zza wycieraczek). W M&S miałam
        zapłacić ok. 4100 (raczej trochę więcej jak to dokładnie zmierzą) za okna do
        kuchni (150x180) i pokoju (230x170) z montażem i rachunkiem.pozdrawiam
    • Gość: ww Re: okna M&S ??? IP: *.pai.net.pl 16.09.02, 23:48
      Spoko, są całkiem niezłe, dobry profil VEKA, poza tym ładnie zaookrąglona
      listwa przyszybowa. Cena wg mnie porównywalna z innymi, nie przesadzajmy. Na
      plus jeszcze dobra klamka.
      • anita2002 Re: okna M&S ??? 17.09.02, 17:29
        Ponieważ mam jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji i mam też świadomość, że
        M&S nie są szalenie konkurencyjni cenowo, więc chcę spytać o Wasze ew.
        doświadczenia z inną firmą (po wstępnej wycenie różnica 1300 zł w stosunku do
        M&S): nazywają się Magnum Capital (W-wa), montują okna z niemieckich profili
        AluPlast lub PlusTec (nie wiem czy tak się to pisze)z dobrą mikrowentylacją w
        standardzie. Polecił mi ich zadowolony znajomy znajomej, ale wolałabym usłyszeć
        jeszcze dodatkowe opinie. Dziękuję i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka