babciab 25.09.02, 12:36 Jakim środkami czyścić wannę, aby nie zniszczyć warstwy akrylowej ? Wanna ma malutkie uszkodzenie-odprysk (wielkości 5mm), czym to naprawić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babciab Re: wanna akrylowa 26.09.02, 11:13 No co ? Nikt nie ma wanny albo brodzika akrylowego ? ;) Pomóżcie !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekD Re: wanna akrylowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 11:03 Z pewnością wielu ma coś takiego. Ja mam wannę, ale za to nie mam doświadczeń z zarysowaniami i odpryskami warstwy akrylu. W sklepie gdzie ją kupowałem,pytałem o możliwość naprawy tego typu uszkodzeń. Można to zrobić kupując odpowiedni środek do konserwacji i napraw elementów akrylowych. Sprzedawca powiedział, że jest to po prostu akryl w płynie. Nic więcej nie wiem - spróbuj jednak pójść tym śladem. Daj znać czy to tak jest w rzeczywistości. Pozdrawiam JacekD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekD Re: wanna akrylowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 11:27 Wejdź na www.kolo.com.pl w Szukaj wpisz "Akryl" - ostatnia pozycja w wyszukanych tematach to "Zestaw do pielęgnacji wyrobów akrylowych". To wyjaśnia sprawę. jd Odpowiedz Link Zgłoś
babciab Re: wanna akrylowa 30.09.02, 14:33 Gość portalu: JacekD napisał(a): > Wejdź na www.kolo.com.pl w Szukaj wpisz "Akryl" - ostatnia pozycja w > wyszukanych tematach to "Zestaw do pielęgnacji wyrobów akrylowych". To wyjaśnia > > sprawę. > jd Tak, czytałam to wcześniej, ale myslałam, że ktoś miał doświadczenia w tej sprawie i odpowie mi konkretnie. A czym czyścisz swoją wannę ? Czy można stosować popularne mleczka do czyszczenia (Cillit, Cif itp.) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: wanna akrylowa IP: *.acn.waw.pl 02.10.02, 17:24 Ja swoją akrylową wannę czyszczę mleczkami typu cif czy ajax. Odpowiedz Link Zgłoś