Gość: gaguś IP: 80.51.55.* 13.01.06, 20:36 gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blokowiec Re: Pod wielkim dębem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 06:59 bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiker i tak zamienili drugie dziecko na dom IP: 195.205.147.* 21.06.06, 14:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: i tak zamienili drugie dziecko na dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:39 z wydatkami tez bajka na dzialke , dom , instalacje wydal mniej niz na stoarke i lazienki chore Odpowiedz Link Zgłoś
nikki77 Pod wielkim dębem 03.11.08, 11:03 bardzo ładny dom , chciałabym móc się skontaktować z Państwem i spytać o kilka rzeczy byłabym wdzięczna za maila na moją skrzynkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko2 Re: Pod wielkim dębem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 18:59 Myślę, że jest to możliwe ale trzeba mieć ogromną determinację być pracowity być centusiem no i mieć szczęście:-) Ale warto, gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko2 Re: Pod wielkim dębem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 19:02 ps. Znam też takich co zarabiają 20 000 miesięcznie i nie stać ich na dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Pod wielkim dębem IP: *.57.jawnet.pl 03.11.08, 19:40 gratuluje wlascicielom wlasnych czterech katow gratuluje dabczaka posrodku mam jednak kilka uwag odnosnie chatynki po pierwsze nachylenie dachu znieksztalca proporcje domu po drugie komin z grilla ogrodowego + kominka to jakis koszmar po trzecie okienko - drzwi na taras po prawej grilla /ni przypial nie przylatal/ jak to sie ma do okna w scianie szczytowej czemu ma sluzyc nie wiem moze ktos mi wyjasni po czwarte drewniane drzwi po lewej grilla stwarzaja pozory wejscia do budynku gospodarczego to po jaka cholere sa schody? czy latwiej wjechac taczka po schodach? czy nie lepiej i taniej zrobic podjazd? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś