wikigb2 14.01.06, 09:06 czy można uratowac zalane panele podłogowe bardzo proszę opomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: zalane podłogi panelowe IP: *.chello.pl 14.01.06, 10:46 W 2000r. pękła mi rura wodna. Miałem około 5 cm wody w mieszkaniu, na całości mam rozłożone panele. Zerwałem wszystkie listwy podłogowe i suszyłem. Po około 3 miesiącach wszystko wróciło do normy. Pozostała mi jedynie w przedpokoju, w jednym miejscu szpara około 3mm. Jedyną niewiadomą jaka mnie męczy jest to, czy pod panelem nie mam "grzyba". Panel miałem układany na gabce, ale bez folii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: zalane podłogi panelowe IP: *.quintiles.com / 194.203.181.* 06.03.06, 14:51 UP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: zalane podłogi panelowe 06.03.06, 23:36 Hek... :) -- Ja równierz miałem taki przypadek... Przez kilka godzin najtańsze z paneli zalane były wodą...,po kilku dniach wróciły do stanu pierotnego. Z początku powiedziałem sobie,że wywalam kiedy poczuję zapach stęchlizny ale nic takiego sie nie stało,na szczęście :) Później kupiłem kit do parkietu i posprawdzałem tu i uwdzie... Dziwny tan przypadek powtarzam wszystkim sceptykom przeciwnym panelom. Pozdrawiam. P. Odpowiedz Link Zgłoś