Dodaj do ulubionych

Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w ok.?

IP: *.energis.pl / 62.29.160.* 21.02.06, 12:43
Pytanie jak w temacie. Może ktoś może mi wskazać miejsce, gdzie jest spory
wybór, dobrzy fachowcy (bo to oni będa montować) no i ceny atrakcyjne???
Byłam w Warszawie na Tarchominie, ul.Świderska labo jakoś tak. Fajny wybór,
wygląda porządnie, ale drogo...
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w o 21.02.06, 12:56
      Powązkowska.
      • Gość: puma Re: Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w o IP: *.energis.pl / 62.29.160.* 21.02.06, 13:09
        A numer? Napisałbyś coś więcej?
        • Gość: waw Re: Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w o IP: *.chello.pl 21.02.06, 13:15
          Nie napisz , to być może złodziej hiena cmentarna
          kradnie kamień z nagrobkow małpiszon jarecki_2
          Jest bezkarny bo to małpiszon dosie list gończy jest tu voila.pl/pozgl/?1
        • jarecki_2 Re: Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w o 24.02.06, 18:03
          Baranami się nie kłopocz. Poszczekają i tyle. Na Powązkowskiej są zakłady
          kamieniarskie, robią nagrobki, ale to nie jedyne co robią. Jak potrzebuję
          kamień to jeżdżę do nich. Nie podam Ci adresu ponieważ jeżdżę na "pamięć" i
          kupuję u tego u którego jest akurat to co jest mi potrzebne. Przespaceruj się
          tam i popytaj u różnych.
      • Gość: ? jarecki_2 to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:48
        Jarecki_2 to pieniacz i oszołom

• Gość: puma Re: jarecki_2 to IP: *.energis.pl / 62.29.160.* 21.02.06, 13:52
          Pojęcia nie mam kim jest Jarecki i kto go ściga, ale to on jako jedyny pozostał
          w temacie ;) Błagam... Chciałam się dowiedzieć w sprawie kamieni :)
          • Gość: cromwell Re: jarecki_2 to IP: 217.153.82.* 21.02.06, 13:56
            wklep w google "zaklad kamieniarski warszawa"
            tepsa napewno sie ucieszy jak wystawi ci rachunek;)

pzdr.
          • jarecki_2 Re: jarecki_2 to 03.03.06, 11:50
            Nikt mnie nie ściga, to takie małe chochliki, banda debilków bez pojęcia i
            szkoły. Nie mają nic ciekawego do powiedzenia więc paplają sobie trzy po trzy,
            żeby jakoś zaistnieć w społeczeństwie. Są tu anonimowi więc mogą się kreować na
            pełnoprawnych członków społeczeństwa. To częsta przypadłość schizofreników z
            nadpobudliwością ruchową. Nie należy się przejmować. Te typy tak mają. :-)
    • Gość: jasza Re: Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w o IP: 80.240.163.* 21.02.06, 14:07
      Przy Górczewskiej jest dawna baza WSSu(?),tam znajdziesz i kamień.
      Nie pamiętam jak firma sie nazywa?
      • Gość: kamieniarz Re: Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:07
        Zapraszam na www.keramkamien.pl
    • julka772 Re: Gdzie tanio kamień na blaty???W Wawie lub w o 03.03.06, 11:30
      POlecam BRIAL - 602362995 w Warszawie na Marywilskiej. Ułożyli mi kamień w
      łazience, Kuchni i parapety. Terminowo, czysto, i nie drogo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka