Gość: anekri IP: *.infinity.net.pl 28.05.03, 18:51 Kupuję mieszkanie na Wiszących Ogrodach , czy ktos wie ja się tam mieszka ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARDI Re: Hossa-szukam przyszlych sąsiadów IP: *.chelm.gda.pl / 192.168.1.* 28.05.03, 18:55 Tam sie buduje kilka domow jednoczesnie, wiec ze znalezienie bliskiego sasiada bedzie trudne. A tak na marginesie czy nie przerazaja cie korki na kartuskiej i ogolnie dojazd do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anekri Re: Hossa-szukam przyszlych sąsiadów IP: *.infinity.net.pl 28.05.03, 18:59 Gość portalu: ARDI napisał(a): > Tam sie buduje kilka domow jednoczesnie, wiec ze znalezienie bliskiego sasiada > bedzie trudne. A tak na marginesie czy nie przerazaja cie korki na kartuskiej i > > ogolnie dojazd do centrum. Oj czytasz mi w myślach Mam tylko nadzieje, że dokończą dojazd do obwodnicy i odciążą Jasień wtedy bedzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uciekinier Re: Hossa-szukam przyszlych sąsiadów IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 28.05.03, 18:59 wieczorem nie wyjdziesz z domu, żeby nie oberwać po głowie /w najlepszym razie/ - takie tam istniejące sąsiedztwo! Odpowiedz Link Zgłoś