Gość: mif IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:42 Gdzie Ci przesłać zdjęcie do stronki romka? mifsc@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: Do Autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:08 pewnie trzeba by sie gdzies zalogowac zaraz to chyba zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
autor4 Re: Do Autora 26.03.06, 22:16 to i mam juz konto ale logowac sie bede jak dawniej bo sie romk nie połapie ze mieniłem nicka on nigdy by tego nie zrobił i nie zrozumiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Do Autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:50 juz wróciłem i odbieram za chwilke romek chciał mi dac buzi wiec musze zmienic smak w ustach ciekawe czy sie romek ucieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Do Autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:02 diziękuje w imieniu własnym i oczywiście romana roman bedzie ucieszony z pewnościa ze urozmaici sie jego firmowa stronkę jak tylko umieszcze je na stronie romana to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rispetto Re: Do Autora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:46 Proszę Was ... Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: hehehehehe 28.03.06, 07:53 Nie chciałbym, żeby wyszło tak, że tnę wszystkie zaczepne posty romka, a pozostali jeżdżą sobie po nim w najlepsze. Nie cierpię go jak mało kto, ale musimy się posługiwać jego metodami jak go już nie ma? Nie kopmy leżącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: hehehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:48 ok zgadzam sie ze mozna mu darowac kopanie ale nie moge sie zgodzic ze go nie ma on jest eraz fachowiec!! i ciagle gryzie nawymyslał mi od garniturów to niesłychane! obiecałem mifowi ze jak tylko wrzuce na strone romka jego zdjecia to dam znac juz sa ! ja staram sie byc nieco ironiczny do niego ale próbje nie za bardzo odbiegac od tematu forum (lekki trolizm w temacie) wprowadza to troche luzu i moze nieco rozruszac forum jesli robie to neporadnie to rorrry a taraz obiecana strona zupełnie nowa romek i jego praca na budowie www.dziwnyroman.republika.pl/ nie miałem odwagi opublikowac wszystkiego co dostałem niech sie romek z tego cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: hehehehehe 28.03.06, 09:12 To prosze o informację o takich postach, które Twoim zdaniem obrażają Cię lub kogokolwiek innego. Nie śledzę wszystkich wątków i nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać, ale już napisałem kiedyś, że proszę o takie sygnały!!!. Jeśli romek pisze o tych swoich betonowych ścianach i nie przekracza to granicy spamu, to nie widzę powodu, żeby miał nie pisać. Gdy jednak kogoś przy tym obraża to będę usuwał takie posty. Tak samo będzie się działo, gdy będzie składał komuś oferty na budowę swoimi metodami, bo to jest traktowane jako spam. Spamem jest także wg netykiety gazeta.pl reklamowanie stron. Jeśli umieścisz sobie w stopce adres do jakiejkolwiek strony, to nic mi do tego. Jesli natomiast będziesz zakładał wątki w celu "reklamowania" strony romka to będę zmuszony wyciąć wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Do Autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:20 tu jest jego najnowsza wypowiedz to odnosnie tego ze juz go nie ma czy czuje si eobrazony ? raczej romka traktuje z przymrózeniem oka i jako ciekawostke niz goscia który chce obrazac to raczej wynika z jego braku obycia niz swiadomego chamstwa co do reklamy strony zgoda daje w stopce ale tez nie za czesto poprzednia strone dałem chba tylko raz czy dwa nie lubie sie (czesto )powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Do Autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=39294669&a=39308142 z tego wszystkiego zapomniałem wstawić linka go jego ostaniej wypowiedi to własnie odnosnie tego ze go nie ma ON JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Do Autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:58 Poszło. Przeglądnij pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor do mifa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:14 oglądałem szczególnie jeleń pasowałby romkowi nie wiem czy się to wszystko zmiesci na jego strone jeszcze troche pogonimy romka i forum zacznie byc normalne potem damy spokój bo i nas zacznie admin kasowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: do mifa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:46 I dziwisz się, że romek tak pisze, jak byle klient, tak go traktuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Do Autora :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=156&w=39507006&a=39583934 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Do Autora :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:44 podzielam zdanie jadwigi roman to zdrajca i juz nie zyje nie bede sie z kobietą kłócił licze jednak ze dotrzyma słowa i ,,z nami sie pózniej policzy" roman wisi mi 300 stówy za domenę wiec jak niezyje to zona przejmuje długi Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Do Autora :) 01.04.06, 15:33 Nie zrozumcie mnie źle, ale chciałbym Was prosić o przejście z tymi sprawami na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Do Autora :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:29 Wybacz, ale czasem dla higieny... :) Odpowiedz Link Zgłoś