Dodaj do ulubionych

malowanie czy tapetowanie

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.08.06, 11:05
jakie za i przeciw? co wolicie i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • agentione Re: malowanie czy tapetowanie 19.08.06, 15:16
      tapety wg. mnie wyglądają strasznie tandetnie, jak w babcinym domku, jakieś
      kwiatuszki i takie tam duperele. Natomiast farba jest jak najbardziej ok,
      biorąc pod uwagę jaki jest wybór, to śmiało można malować i być pewnym że będzie
      fajnie wyglądało.
      powdrawiam
      • Gość: cb Re: malowanie czy tapetowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:46
        W pojedynkę łatwiej jest malować niż kleić tapety (nie wiem czy w ogóle możliwe
        byłoby klejenie tapet w pojedynkę), ale, agentione, tapety wcale nie muszą
        wyglądać jak "w babcinym domku"! Wszystko zależy od tego JAKIE tapety. Czy Ty
        widziałaś dotąd tylko tapety w kwiatuszki i duperele? Jest mnóstwo rodzajów
        tapet w bardzo nowoczesne wzory, pasujących do nowoczesnych wnętrz. Pokój
        wyklejony tapetą wydaje mi się jakiś taki cieplejszy.
    • andrzej.sawa Re: malowanie czy tapetowanie 19.08.06, 15:59
      A może tapetaszklana.Daje ciekawy efekt.
      • Gość: pyot Re: malowanie czy tapetowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:10
        >> tapety wg. mnie wyglądają strasznie tandetnie <<

?? :))
        ----

>> W pojedynkę łatwiej jest malować niż kleić tapety (nie wiem czy w ogóle
        możliwe byłoby klejenie tapet w pojedynkę) <<

?? :))

• Gość: tapetka :)) Re: malowanie czy tapetowanie IP: 82.160.17.* 20.08.06, 11:24
          no ,toś się napisał, koleś. same pytajniki i uśmieszki..... jakiś raogadany
          jesteś hoho!!
          idąc Twoim tokiem myślenia- :) :) :)......
          • sotie Re: malowanie czy tapetowanie 21.08.06, 21:33
            wolę malowane ściany, ale podobają mi się też ekstrawaganckie tapety na jednej
            ze ścian w malowanym pomieszczeniu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka