Gość: gość IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.08.06, 11:05 jakie za i przeciw? co wolicie i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentione Re: malowanie czy tapetowanie 19.08.06, 15:16 tapety wg. mnie wyglądają strasznie tandetnie, jak w babcinym domku, jakieś kwiatuszki i takie tam duperele. Natomiast farba jest jak najbardziej ok, biorąc pod uwagę jaki jest wybór, to śmiało można malować i być pewnym że będzie fajnie wyglądało. powdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: malowanie czy tapetowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:46 W pojedynkę łatwiej jest malować niż kleić tapety (nie wiem czy w ogóle możliwe byłoby klejenie tapet w pojedynkę), ale, agentione, tapety wcale nie muszą wyglądać jak "w babcinym domku"! Wszystko zależy od tego JAKIE tapety. Czy Ty widziałaś dotąd tylko tapety w kwiatuszki i duperele? Jest mnóstwo rodzajów tapet w bardzo nowoczesne wzory, pasujących do nowoczesnych wnętrz. Pokój wyklejony tapetą wydaje mi się jakiś taki cieplejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: malowanie czy tapetowanie 19.08.06, 15:59 A może tapetaszklana.Daje ciekawy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyot Re: malowanie czy tapetowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:10 >> tapety wg. mnie wyglądają strasznie tandetnie << ?? :)) ---- >> W pojedynkę łatwiej jest malować niż kleić tapety (nie wiem czy w ogóle możliwe byłoby klejenie tapet w pojedynkę) << ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tapetka :)) Re: malowanie czy tapetowanie IP: 82.160.17.* 20.08.06, 11:24 no ,toś się napisał, koleś. same pytajniki i uśmieszki..... jakiś raogadany jesteś hoho!! idąc Twoim tokiem myślenia- :) :) :)...... Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: malowanie czy tapetowanie 21.08.06, 21:33 wolę malowane ściany, ale podobają mi się też ekstrawaganckie tapety na jednej ze ścian w malowanym pomieszczeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś