Dodaj do ulubionych

wymiana kaloryferow

12.12.06, 19:59
ile kosztuje wymiana kaloryferow w bloku???prosze o orientacyjne ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: wymiana kaloryferow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:42
      a po co ????

jeżeli masz ciepło to po co ?????
      • iwomaz Re: wymiana kaloryferow 12.12.06, 21:46
        zeby wygladaly ladnie...mam stare zeliwne zebra..........
        • Gość: ? Re: wymiana kaloryferow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:15
          nie jest to argument przekonywujący do wymiany......

może jakiś złotousty handelkarz panelami /grzejnikami płytowymi/ Cię przekonał...

wymiana części grzejników w bloku może spowodować /nie musi/ pewne zakłócenia w
          ogrzewaniu budynku......
          • iwomaz Re: wymiana kaloryferow 13.12.06, 00:35
            robie generalny remont...i te grzejniki beda sie gryzly z nowym wystrojem.no i
            ta kwota jaka zyczy sobie hydraulik ze spoldzielni....to mnie dobija...wiec
            jakiego rzedu sa to kwoty.....
            • Gość: hig Re: wymiana kaloryferow IP: *.chello.pl 13.12.06, 09:42
              licz 300 od grzejnika ja trzeba spawać gazowo plus załatwienie spuszczenia wody
              jak nie można pod pionem
              • iwomaz Re: wymiana kaloryferow 13.12.06, 19:27
                300 zeta od grzejnika!!! za przykrecenie 2 rurek???to chyba sporo???
                • Gość: xxx Re: wymiana kaloryferow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:55
                  przeciez robisz to na lata i dlatego musi bolec a jezeli nie pasi cena to nie
                  wymieniaj.
                  • Gość: ina Re: wymiana kaloryferow IP: *.aster.pl 13.12.06, 20:14
                    Wymieniałam i przesuwałam 3 grzejniki jeden usunełam i zapłaciłam za to 800 zł
                    + zakup grzejników oczywiście
                • Gość: drogo? nie drogo? Re: wymiana kaloryferow IP: *.chello.pl 13.12.06, 23:09
                  przespawanie 300 (gdzie wykonawca przywozi gazy)
                  a przekręcenie 120 tylko że zostają nieładne kikuty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka