Gość: argonia@gazeta.pl IP: *.eranet.pl 13.06.03, 13:13 poszukuję zduna do rozebrania 2 pieców kaflowych w mieszkaniu w którym mieszkam,więc zależy mi na jak najmniejszym zabrudzeniu,bo oprócz pyłu będą jeszcze sadze czarne i tłuste! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pas1 Re: szukam zduna IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 22:12 Hmmmmmm... Zdun raczej buduje piece a nie rozwala. Może trzeba najpierw wziąć kominiarza, żeby trochę przeczyścił przewody to będzie mniej sadzy przy rozbieraniu? Nie sądzę, żeby zdun gwarantował "czystą" rozbiórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: szukam zduna 18.07.03, 17:29 Gość portalu: argonia@gazeta.pl napisał(a): > poszukuję zduna do rozebrania 2 pieców kaflowych w mieszkaniu w którym > mieszkam,więc zależy mi na jak najmniejszym zabrudzeniu,bo oprócz pyłu będą > jeszcze sadze czarne i tłuste! Aragonio, podejrzewam, że zdążyłaś sprawę załatwić. Jeśli nie - daj znać, znalazłem emerytowanego zduna, który spowodował minimalne straty (choć oczywiście się nakurzyło) a za czyszczenie i przebudowę pieca kaflowego wziął minimalne pieniądze. Okolice podwarszawskie. Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś