alicja76 13.07.03, 18:02 Czy ktoś może mi poradzić gdzie kupić ładne polskie kanapy lub narożnik? Chodzi mi o w miare lekkie meble do średniej wielkości pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DiDi Re: meble wypoczynkowe IP: 217.8.186.* 14.07.03, 13:03 osobiście gustuję w meblach prostych i nowoczesnych (bez zbędnych szfów, zaobleń, poduszek...) i właśnie jestem świeżo po wizycie w Jupiter Center (Warszawa ul.Towarowa) i jestem zachwycona wyborem i jakością prezentowaną przez firmę Mebelplast z Olsztyna: bardzo ładne kanapy, rogówki, fotele..., b. duży wybór tkanin, ceny może i nie najniższe, ale do przeżycia. Podobne meble robi Domo Faber, ale niestety po bliższym kontakcie okazało się, że są dość kiepsko wykonane (przy rozkładnaniu łóżek widać niewykonczone drewno, niedoróbki tapicerskie, itp...), a ceny podobne...!!! Jest jeszcze dużo innych firm, kwestia ilości wyboru w jednym miejscu, no i stylu jaki preferują prodcenci.... Ja wybiorę chyba Mebelplast... Pozdr. DiDi Odpowiedz Link Zgłoś
busstop Re: meble wypoczynkowe 14.07.03, 13:15 Meblomak ceikawe meble(patrząc na katalog), ale nie zmam opinie użytkowników sam się przymierzam do ich kupna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiDi Re: meble wypoczynkowe IP: 217.8.186.* 14.07.03, 13:23 Meblomak ma fabrykę w mojej miejscowości zameldowania :)) ale robi dość ciężko wyglądające meble, same fałdki... - natomisat jakość też OK, widziałam naocznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
busstop Re: meble wypoczynkowe 14.07.03, 13:28 dzięki. wyglądały an aporzadne, a skoro to potwierdzasz, to jestem do nich bliżej o krok dzięki! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiDi Re: meble wypoczynkowe IP: 217.8.186.* 14.07.03, 13:47 nie ma problemu, polecam się na przyszłość :)) DiDi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka74 Re: meble wypoczynkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 13:54 Ja polecam sklep "Land" na Wałbrzyskiej (metro służew). Bardzo duży wybór ciekawych mebli różnych firm, ceny do przyjęcia. Sama zamówiłam tam zestaw wypoczynkowy i łóżko. Do zamówienia pow. 3000 daja wczasy 7 dni gratis a pow. 5000 14 dni. Pozdrawiam, Katka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: meble wypoczynkowe IP: *.pekao.com.pl 14.07.03, 14:27 Polecam www.depol-debno.prv.pl/ - sama zakupilam pare miesiecy temu i bardzo mi odpowiadaja :)) Kupowalam przez internet/telefon - duzo taniej, niektore mebelki mozna obejrzec/kupic tez np.w Emilce Odpowiedz Link Zgłoś