Dodaj do ulubionych

Premierowa

28.11.13, 00:29
mnie dziś zabiła jak wysłuchałam Jej występu w Kropce na I...
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: Premierowa 28.11.13, 05:15
      Ale kogo? uncertain
      Ja tam nic nie widze suspicious zebym mogla gdziekolwiek wejsc...
    • cieply_mirek Re: Premierowa 28.11.13, 06:52
      Nie oglądam i w pierwszej chwili pomyślałem, że chodzi o nową wicepremier, w której to jestem absolutnie zakochany. I której, nawiązując do innego wątku, mógłbym bez końca słuchać bez ubrań.

Natomiast żona premiera. Na usprawiedliwienie Tuska powiem, że Putina byłą żonę też chowali. Ciekawe dlaczego.. Małgosia, mimo wszystko, całkiem dobrze wygląda. Tusk po prostu w młodości dokonał wyboru, z którym boryka się wielu mężczyzn - wybrał fajne dupczenie zamiast fajnej głowy. Pewnie biedaczysko nie mógł mieć tego i tego.
      • kira_koslin Re: Premierowa 28.11.13, 08:22

do wyglądu zastrzeżeń nie mam ale niech ja chowają gdzieś bo to jest katastrofa medialna.
    • raziel24 Re: Premierowa 28.11.13, 10:31
      Właściwie nie wiem po co poszła do telewizji widać ma lekkie parcie na szkło
    • nesia.neska Re: Premierowa 28.11.13, 10:52
      Hehe, tekst o "Królu lwie" mnie rozśmieszył, z kolei tego pojąć nie potrafię: "trzeba walczyć każdego dnia ze wszystkimi, z mężem, z dziećmi, a najbardziej z człowiekiem, z którym się żyje"."
    • samysliciel_2.0 Re: Premierowa 28.11.13, 12:12
      Wypowiedzi premierowej to jeden wielki chaos, kobieta bardzo często wie, że nic nie wie, mężowi wystawiła "laurkę" jako facetowi i politykowi. Z jednym na pewno trafiła - nie ma kobiecej intuicji. Facet pracę ma jaką ma a ona się dziwiła że go w domu nie ma, więc w postanawia się zakochać, po tym jak odeszła dopiero uzmysłowiła sobie że mąż ją kocha. Miała szczęście że Donald nie miał takich wątpliwości względem uczucia, którym ją darzy. Niejeden facet zmieniłby zamki w domu i powiedział "papa" po czymś takim. Stwierdziła że rzadko chwali, rzadko gani, nie wie - taka kobieta bez wyrazu i własnego zdania.
      • cieply_mirek Re: Premierowa 28.11.13, 12:22
        samysliciel_2.0 napisał:
        > taka kobieta bez wyrazu i własnego zdania.

No właśnie. Przyszedł mi do głowy Obama, który musi być szalenie interesującym mężczyzną. Zdołał zainteresować, uwieść i zatrzymać niezależną intelektualnie, ambitną o niebanalnej aparycji kobietę. Tego samego o Tusku chyba powiedzieć nie można. Po kobietach ich poznacie smile
        • samysliciel_2.0 Re: Premierowa 28.11.13, 12:56
          Mnie polityka nie kręci w ogóle, interesuję się tylko tyle, aby co kilka lat zagłosować na najmniejsze zło, bo dobrych opcji nie było, nie ma i nie będzie. Nie wiem jaki jest Obama i jego żona, przypomniałem sobie natomiast wywiad w tv z przed kilku lat ze śp. prezydentową. Dzień do nocy, nie ma co porównywać z premierową. Było o polityce, było o rodzinie. W kwestiach politycznych był dystans ale nie było ignorancji, w kwestiach rodziny widać było zaangażowanie i uczucia, jeśli było wspomniane coś niepoprawnego to raczej śmieszne wpadki. Nie powinno się przedstawiać najbliższych w złym świetle nie ze względu na poprawność polityczną, ale taką zwykłą, ludzką przyzwoitość. Każdy ma wady i każdy popełnia błędy, nie muszą jednak o nich wiedzieć wszyscy. Jeśli ktoś chce zwrócić na siebie uwagę kosztem prywatności swojej i najbliższych to nie znajdzie u mnie poklasku.
    • robert.83 Re: Premierowa 28.11.13, 12:37

Kropka nad I? Dla mnie polityczny pudelek.
      A kim jest premierowa? Jakaś tam żona kogoś, z kim wywiad byłby interesującysmile.
      Premier nie miał czasu osobiście się pofatygować do takiego ważnego medium?

A co jeśli jakiś inny, przyszły premier wybierze sobie pustą seks-bombę młodszą o 20 lat? Powiedzmy, że takie będą jego preferencje osobiste. Czy to uczyni go gorszym premierem?wink
      • green.amber Re: Premierowa 28.11.13, 12:47
        powodem zaproszenia było to, że coś napisała, bo żoną to już trochę jest - nie oglądałam, nidziałam tylko fragment o wzruzaniu na Królu Lwie, przy okazji się dowiedziałam na czym się wzrusza Niesiołowski... o, ale już zapomniałam wink

z pewnością coś powie o jego wyborach, preferencjach... myślisz, że to całkiem bez znaczenia?? w końcu podobno " z kim się przestaje, takim się staje"?? wink
        • stefcia41 Re: Premierowa 28.11.13, 12:56
          Nie widziałam, nie będę się wypowiadać na ten temat.
          Jedna mnie tylko myśl preleciała.
          Odnoszę wrażenie, że teraz kto chce to książkę pisze big_grin

Tyle tu poezji popełniono ...może by wydac jaki tomik? wink
          • green.amber Re: Premierowa 28.11.13, 13:03
            no w końcu wolność słowa jest... to piszom
            chcesz wydawnictwo zakładać?? wink czy forumowym menago zostać?? wink
            • stefcia41 Re: Premierowa 28.11.13, 13:06
              nie żeby mi przeszkadzało że piszą
              za to nie ma przymusu czytania wink

eeee...tak tylko przeleciało przez myśl
              • green.amber Re: Premierowa 28.11.13, 13:10
                ufff weź Kobieto nie wywołuj wilka... wink
                łeeeeeee a już się prawie spinałam do jakiej większej tfurczości... buuu winktongue_out
                • stefcia41 Re: Premierowa 28.11.13, 13:13
                  spinaj, spiaj
                  piszą różne i ktoś to chce wydawać wink
                  • green.amber Re: Premierowa 28.11.13, 13:17
                    i w sumie jeśli trochę osób ma przy tej okazji robotę, zwłaszcza jeśli w połączeniu z godziwym wynagrodzeniem, to oby byli też tacy, co kupują, nie?? wink i wcale bym nie zmuszała do czytania wszystkiego kupionego wink
                    • stefcia41 Re: Premierowa 28.11.13, 13:23
                      dlatego też aż tak bardzo się nie czepiam że prawie wszyscy piszą teraz smile
                      i w sumie mało mnie interesuje, że sami sponsorują wydanie swojej ksiąźki ( bo i tak jest)
                      jak to mówią : gila mię to wink
                      • green.amber Re: Premierowa 28.11.13, 15:04
                        ale chyba trochę Cię odgilało
                        skoro Ci się skrobnąć chciało... wink

nie mogłem siem powstrzymaćwink
                        • stefcia41 Re: Premierowa 28.11.13, 15:06
                          powariowali z tymi rymami tongue_out
        • robert.83 Re: Premierowa 28.11.13, 13:50
          > z pewnością coś powie o jego wyborach, preferencjach... myślisz, że to całkiem
          > bez znaczenia?? w końcu podobno " z kim się przestaje, takim się staje"?? wink

Myślę, że całkowicie bez znaczenia.
          Póki żonka nie jest agentem obcego wywiadu, nie ma związków z mafią, nie jest na smyczy jakiegoś lobby, to może być kim chce: od kurtyzany po noblistkę. Mało tego! może być kotem albo partnerem tej samej płci albo w ogóle nie istnieć.
      • cieply_mirek Re: Premierowa 28.11.13, 13:55
        robert.83 napisał:

> Kropka nad I? Dla mnie polityczny pudelek.
        Zgadzam się. Odkąd połowę zapraszanych gości stanowią Niesiołowski, Brudziński, Biedroń i ksiądz Oko, przestałem zupełnie oglądać. My, Polacy, tak mamy, że nie lubimy gdy ktoś obraża naszą inteligencję.

> A kim jest premierowa? Jakaś tam żona kogoś, z kim wywiad byłby interesującysmile.
        > Premier nie miał czasu osobiście się pofatygować do takiego ważnego medium?

Ocieplanie wizerunku, premier bliżej ludzi, normalnego życia i podobne bzdury. To się musi przekładać na słupki skoro oni nam to robią.

> A co jeśli jakiś inny, przyszły premier wybierze sobie pustą seks-bombę młodszą
        > o 20 lat? Powiedzmy, że takie będą jego preferencje osobiste. Czy to uc
        > zyni go gorszym premierem?wink

Tak, będzie gorszym premierem. Inteligenty, rozsądny, zaradny i myślący o przyszłości mężczyzna żeni się z inteligentną, mądrą, rozsądną, najlepiej urodziwą kobietą.

Rozumiem natomiast, że w życiu mężczyzny przychodzą momenty, kiedy musi, bo inaczej się udusi, zaprzyjaźnić się z pustą lalą. Ale mężczyzna wie, że pustej lali na czas przyjaźni wynajmuje się mieszkanie, tudzież pokój w hotelu. Nie chciałbym aby premierem mojego kraju był skrajnie nieodpowiedzialny ryzykant, który zaryzykował swoje szczęście i przyszłość wiążąc się oficjalnie i na stałe z pustą lala.
        • robert.83 Re: Premierowa 28.11.13, 14:32
          >> A co jeśli jakiś inny, przyszły premier wybierze sobie pustą seks-bombę młodszą
          >> o 20 lat? Powiedzmy, że takie będą jego preferencje osobiste. Czy to uczyni go
          >> gorszym premierem?wink

> Tak, będzie gorszym premierem. Inteligenty, rozsądny, zaradny i myślący o przys
          > złości mężczyzna żeni się z inteligentną, mądrą, rozsądną, najlepiej urodziwą k
          > obietą.

W tym miejscu możemy się zgodzić, że się nie zgadzamysmile.
          Być może przyjdą kiedyś takie czasy, kiedy elita polityczna będzie tak idealna, że o wyborze będą decydować tak trzeciorzędne względy jak atrybuty partnerki. Ale to... nie... nastąpi... prędko....
          Dla mnie premier może być ekscentrycznym dziwolągiem z takim życiem seksualnym i rodzinnym jakie tylko sobie wymarzy. Byleby był skutecznym politykiem i realizował dobry program. On jest tam wybierany w celu pełnienia konkretnej funkcji w konkretnym czasie. Życzę powodzenia każdemu, kto będzie próbował "wróżyć z żony" zdolności polityczne polityka.

Weźmy J.M. Rokitę. Wyboru osobistego dokonanego przez tego polityka nie zrozumiem nigdy, ale szczerze mówiąc - wisi mi to. Dla mnie był (za czasów wysokiej aktywności) merytorycznym, skupionym na zadaniu dobrym specem.
          • green.amber Re: Premierowa 28.11.13, 15:00
            robert.83 napisał:

> Weźmy J.M. Rokitę. Wyboru osobistego dokonanego przez tego polityka nie zrozumi
            > em nigdy, ale szczerze mówiąc - wisi mi to. Dla mnie był (za czasów wysokiej ak
            > tywności) merytorycznym, skupionym na zadaniu dobrym specem.

a później?? że zekscentryczniał na wzór i podobieństwo ślubnej?? wink
          • cieply_mirek Re: Premierowa 28.11.13, 17:04
            Ten liberalizm. Kiedyś nie było TVN i homoseksualistów, a wszyscy byli szczęśliwi..

Częściowo mnie przekonałeś smile Rzeczywiście w naszych warunkach, zdecydowanie wolę polityka z nędzną żoną, niż takiego, który nigdy ani chłopaka ani dziewczyny nie miał.
    • hashimotka88 Re: Premierowa 28.11.13, 14:54
      Echhhh co ja sobie pomyslalam jak zobaczylam ten watek? Na pewno moje myslk nie byly w polityce. Oj nie wink
      Sobie mysle.... Pewnie jakis wystep premierowy... I Kira zapomniala go zalinkowac.
      Zle zrozumialam... Nawet nie zczailam jaka to kropka byla....
      nie mialam pojecia ze premierowa sie ujawnila. Nawet jak wygdlada nie wiem..
    • szarlotka_ja Re: Premierowa 28.11.13, 20:10
      Weźcie jeszcze pod uwagę stres jaki wywołują kamery i świadomość, że się idzie na żywo i widzi mnie cały świat tongue_out
      Nigdy nie zapomnę jak jedna moja profesorka ze studiów, jedna z najmądrzejszych ludzi jaką w życiu spotkałam, autorytet w swojej dziedzinie, udzielała wywiadu na żywo. Masakra! Jak to widziałam to się pociłam razem z nią tongue_out. Kobieta nie powiedziała ani jednego sensownego zdania tongue_out.
      Także ja bym nie brała pod uwagę tylko jednego wywiadu a poprzyglądała się jej trochę dłużej. Wiem co zrobię, książkę sobie poczytam suspicious

A swoją drogą Olejnikowa też nie należy do najbystrzejszych dziennikarek suspicious
      • kira_koslin Re: Premierowa 28.11.13, 21:37
        eeee też nie, troche się tam medialnie udzielała i Tuskobusem popylał, więc ja tak nagle światła kamer nie oślepiłysmile...moim zdaniem najgorsze jest że nie przemyślała tego co ma mówić

A co do Olejnikowej, nie zgodzę się. Mimo wszytsko jest bystra i ostra babka i taka zawsze była - bez względu czy po drodze mi jej z poglądami politycznymi czy nie. Bywa stronnicza i owszem ale inteligencji czy bystrości absolutnie bym jej nie odmówiła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka