Dodaj do ulubionych

Kamień (granit) na blat - Warszawa

IP: 195.136.33.* 18.07.03, 14:49
Witam,
Poszukuję jakiegoś składu z kamieniem, najlepiej granitem, z przeznaczeniem
na blat do kuchni. No i wolałbym nie łączyć dwóch po 2 cm. Czyli płyta 3 lub
4 cm. Może być bez wykonania samego blatu, ma mi kto go zrobić. Warszawa i
okolice, ale w rozsądnych cenach. Nie chodzi nawet o jakiś duży wybór.

Obserwuj wątek
    • Gość: Kawawa Re: Kamień (granit) na blat - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 16:03
      Up!
      Ja tez jestem zainteresowana...
      • Gość: Wicio Re: Kamień (granit) na blat - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:35
        Na Bartyckiej jest kilka sklepów. Teraz dokładnie nie pamiętam, ale gdyby ktoś chciał to mógłbym poszukać telefonu jeśli jeszcze mam rachunek za blat od nich. Albo można zapytać w informacji na Bartyckiej. Zrobią dokładnie na wymiar wedle projektu.
    • Gość: Krysia Re: Kamień (granit) na blat - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 14:27
      Mam ten temat na świeżo za sobą. Jedyna ekipa, co do której chciałam, żeby
      szybko zniknęły z mojego życia. Można się dowiedzieć dość precyzyjnie ile
      kosztuje materiał (blat, otwory, zbrojenia). Jeśli chodzi o montaż - to już
      kłopot, a najgorsze, że szczegóły uzgadniam w sklepie, a ekipa przychodzi
      wieczorem i ma swoje stawki, a o moich ustaleniach w sklepie nic nie wie.
      Generalnie udało się wszystko obronić, ale kosztowało sporo wysiłku i nerwów.
      Koszty: blat z 2 otworami i zbrojeniem (ok. 3,5 m2) za 640/m2 - ok. 3000 zł,
      montaż i transport - 800zł. Należy pamiętać - wszystkie ustalenia na piśmie i
      wybitnie pilnować ekipy. Ale warto - trwałość praktycznie wieczna, a i uroda
      nie do pogardzenia. Mimo wszystko polecam. Pozdr, Krysia
    • Gość: nuncio Re: Kamień (granit) na blat - Warszawa IP: 195.136.33.* 22.07.03, 14:44
      Dzieki, ceny kamienia w W-wie sa troche za wysokie, 800PLN za montaz? Tyle
      dalem za montaz kuchni (bynajmniej nie z Ikei). Kupie blat na wsi, bedzie o
      polowe taniej, nawet wliczajac transport.
      • Gość: ja Re: Kamień (granit) na blat - Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.13, 22:21
        .....powodzenia!

kamieniarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka