Dodaj do ulubionych

LODÓWKA DO ZABUDOWY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:15
Mam pytanie muszę kupić lodówkę docelowo ma to być sprzęt do zabudowy tylko,
że na razie nie będę robić całej kuchni. Czy taka lodówka może pracować bez
zabudowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: mac1 Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.katowice.pl 04.08.03, 10:01
      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Mam pytanie muszę kupić lodówkę docelowo ma to być sprzęt do zabudowy tylko,
      > że na razie nie będę robić całej kuchni. Czy taka lodówka może pracować bez
      > zabudowy?

No jasne. To tak jak samochód bez garażu :). Pzdr.
    • Gość: Zielony Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: 80.51.237.* 04.08.03, 10:11
      Nie ma problemu. Nasz stała sobie "goła" przez rok czekając na jakieś ciuchy :)

pozdrawiam
      Zielony
      osiedle-floriana.w.interia.pl/
      • Gość: Kasia Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 10:22
        Dziękuję!!!!
        • Gość: Goska Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 23:09
          mam tylko pytanie, czy coś podkładaliscie pod lodówkę, bo moja (Gorenje) nie ma
          nóżek, a ze schematu montażu wynika, że powietrze chłodzące sprężarkęwchodzi
          pod lodówką przechodzi przez te kratki i wylatuje górą, a może to dotyczy tylko
          lodówek zabudowanych???
          • mercik Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY 08.08.03, 13:50
            Jak będzie nie zabudowana, to powietrze będzie ją "omiatać" ze wszystkich
            stron. Ten opis cyrkulacji, który masz w instrukcji dotyczy wersji juz
            zabudowanej.

• Gość: Goska Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 15:30
              Dzięki za odpowiedź, jutro uruchamiam maszynę ;-), bo mam dość mojej starej
              Silesii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka