Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:15 Mam pytanie muszę kupić lodówkę docelowo ma to być sprzęt do zabudowy tylko, że na razie nie będę robić całej kuchni. Czy taka lodówka może pracować bez zabudowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac1 Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.katowice.pl 04.08.03, 10:01 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Mam pytanie muszę kupić lodówkę docelowo ma to być sprzęt do zabudowy tylko, > że na razie nie będę robić całej kuchni. Czy taka lodówka może pracować bez > zabudowy? No jasne. To tak jak samochód bez garażu :). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: 80.51.237.* 04.08.03, 10:11 Nie ma problemu. Nasz stała sobie "goła" przez rok czekając na jakieś ciuchy :) pozdrawiam Zielony osiedle-floriana.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 10:22 Dziękuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 23:09 mam tylko pytanie, czy coś podkładaliscie pod lodówkę, bo moja (Gorenje) nie ma nóżek, a ze schematu montażu wynika, że powietrze chłodzące sprężarkęwchodzi pod lodówką przechodzi przez te kratki i wylatuje górą, a może to dotyczy tylko lodówek zabudowanych??? Odpowiedz Link Zgłoś
mercik Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY 08.08.03, 13:50 Jak będzie nie zabudowana, to powietrze będzie ją "omiatać" ze wszystkich stron. Ten opis cyrkulacji, który masz w instrukcji dotyczy wersji juz zabudowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: LODÓWKA DO ZABUDOWY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 15:30 Dzięki za odpowiedź, jutro uruchamiam maszynę ;-), bo mam dość mojej starej Silesii. Odpowiedz Link Zgłoś