Gość: elam IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 07.08.03, 13:31 Czy ktoś może polecić dobrą firmę która produkuje drzwi w okleinach drewnianych (fornirowane)cena do 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: drzwi wewnętrzne IP: 212.87.3.* 08.08.03, 10:40 zobacz w Solbudzie, ja mam ich drzwi z fornirowane, mahoniowe. Z montazem i oscieznicami regulowanymi (drogie) i klamkami placilam ok srednio 1500zl. Pisze srednio bo mialam drozsze drzwi z szybami piaskowanymi i tansze bez. Montazu nie polecam (drogi i z problemami bo zle cos tam wymierzyli) ale same drzwi sa calkiem ladne. I tansze niz w firmach typu Porta czy Indoor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklanakula Re: drzwi wewnętrzne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:57 Poszukjąc drzwi fornirowanych , odwiedziłem chyba wszystkie wrocławskie firmy handlujące stolarką budowlaną.Albo chała albo ceny ,że rany boskie .Dopiero drzwi normalne ,przylgowe w kilku fornirach znalazłem u dystrybutora f-my TECHNI-DOOR.Mają chyba swoją stronę internetową. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś