Gość: agami IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:18 Czy ktoś wie, gdzie można kupić roletkę o szer. 95-100 cm, której montaż nie wymaga wiercenia? I jeszcze pomarańczową :) plis pomóżcie agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 09:45 No co, nikt z Was nie zakładał ostatnio rolet? Plis pomóżcie, mam zaraz na przeciwko sąsiadów. dzięki wielkie agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaagna Re: roletka do okien pcv IP: *.bu.uni.wroc.pl 12.09.03, 11:06 Najprosciej byłoby pójść do firmy zajmującej się zakładaniem rolet i żaluzji. Sama ma model, który przykleja sie do ramy (nie trzeba wiercić dziur). Mieli do wyboru mnóstwo kolorów i wzorów, może był też i pomarańczowy. Gość portalu: agami napisał(a): > No co, nikt z Was nie zakładał ostatnio rolet? Plis pomóżcie, mam zaraz na > przeciwko sąsiadów. > > dzięki wielkie > agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 12:04 Wiem, że roleta na zamówienie to najprostsze wyjście, ale nie za bardzo mam na to kase. Gotowa w supermarketach kosztuje jakieś 60-70 zł, a ja mam problem tylko z szerokością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan wacek Re: roletka do okien pcv IP: *.chello.pl 14.09.03, 20:49 No to będą mieli sąsiedzi uciechę. Zwłaszcza, gdy to okno od łazienki? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:20 Od kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄSIAD Re: roletka do okien pcv IP: *.chello.pl 15.09.03, 10:32 eeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: roletka do okien pcv 15.09.03, 13:03 w Obi widzialam szerokość do 97 cm. Osobiscie kupowalam w Tesco, ale nie jestem pewna jaka byla maksymalna dostepna szerokosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:25 Baaardzo Ci dziękuję za pomoc. Pytałam, bo nie mam auta i mieszkam na peryferiach, więc szukanie roletki zajęłoby mi ze 2 dni. Jadę dzisiaj do Tesco i OBI pozdrawiam agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: roletka do okien pcv 15.09.03, 13:39 dla uscislenia ja bylam w Obi na Al. Krakowskiej, a w Tesco na Kabatach. W Obi były następujące wymiary (szerokosc): 44 58,5 63 74 82 97 wszystko to w cm i wszystko na max 150 cm długości (w Tesco chyba tak samo, ale głowy nie dam sobie uciac, bo nie spisałam). Udanych zakupow. Odpowiedz Link Zgłoś