Dodaj do ulubionych

roletka do okien pcv

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:18
Czy ktoś wie, gdzie można kupić roletkę o szer. 95-100 cm, której montaż nie
wymaga wiercenia? I jeszcze pomarańczową :)

plis pomóżcie

agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 09:45
      No co, nikt z Was nie zakładał ostatnio rolet? Plis pomóżcie, mam zaraz na
      przeciwko sąsiadów.

dzięki wielkie
      agnieszka
      • Gość: jaagna Re: roletka do okien pcv IP: *.bu.uni.wroc.pl 12.09.03, 11:06
        Najprosciej byłoby pójść do firmy zajmującej się zakładaniem rolet i żaluzji.
        Sama ma model, który przykleja sie do ramy (nie trzeba wiercić dziur). Mieli do
        wyboru mnóstwo kolorów i wzorów, może był też i pomarańczowy.

Gość portalu: agami napisał(a):

> No co, nikt z Was nie zakładał ostatnio rolet? Plis pomóżcie, mam zaraz na
        > przeciwko sąsiadów.
        >
        > dzięki wielkie
        > agnieszka
        • Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 12:04
          Wiem, że roleta na zamówienie to najprostsze wyjście, ale nie za bardzo mam na
          to kase. Gotowa w supermarketach kosztuje jakieś 60-70 zł, a ja mam problem
          tylko z szerokością.
          • Gość: pan wacek Re: roletka do okien pcv IP: *.chello.pl 14.09.03, 20:49
            No to będą mieli sąsiedzi uciechę. Zwłaszcza, gdy to okno od łazienki? :-))
            • Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 09:20
              Od kuchni.
              • Gość: SĄSIAD Re: roletka do okien pcv IP: *.chello.pl 15.09.03, 10:32
                eeeeeeeeeee
                • agus7 Re: roletka do okien pcv 15.09.03, 13:03
                  w Obi widzialam szerokość do 97 cm.
                  Osobiscie kupowalam w Tesco, ale nie jestem pewna jaka byla maksymalna dostepna
                  szerokosc.
                  • Gość: agami Re: roletka do okien pcv IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:25
                    Baaardzo Ci dziękuję za pomoc. Pytałam, bo nie mam auta i mieszkam na
                    peryferiach, więc szukanie roletki zajęłoby mi ze 2 dni. Jadę dzisiaj do Tesco
                    i OBI
                    pozdrawiam
                    agnieszka
                    • agus7 Re: roletka do okien pcv 15.09.03, 13:39
                      dla uscislenia ja bylam w Obi na Al. Krakowskiej, a w Tesco na Kabatach.
                      W Obi były następujące wymiary (szerokosc):
                      44
                      58,5
                      63
                      74
                      82
                      97
                      wszystko to w cm i wszystko na max 150 cm długości

(w Tesco chyba tak samo, ale głowy nie dam sobie uciac, bo nie spisałam).
                      Udanych zakupow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka