alpepe 23.03.07, 05:55 nie no, żartowałam, to, że się obudziłam ze snu o zwartych Giertychach w sesji fotograficznej, nie oznacza, że i wy już macie wstawać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moretta1 Re: pobudka! 23.03.07, 07:27 Nie śpię od 4.00. ale dopiero teraz mam chwilkę wolnego Odpowiedz Link
moretta1 Re: pobudka! 23.03.07, 07:30 Dloaczego? A mam chwilkę bo suszę spodnie suszarką - jak wysuszę to jadę do stadniny Znowu się będę nad sobą znęcała (już mnie cały tyłek boli) DD Odpowiedz Link
vandikia Re: pobudka! 23.03.07, 07:32 dzien dobry ♫♪♪♫ ♫♪♪♫ ♫♪♪♫ ♫♪♪♫ ♫♪♪♫ Myśle sobie, że Ta zima kiedyś musi minąć Zazieleni sie Urośnie kilka drzew Niedojedzony chleb W ustach zdąży sie rozpłynąć A niedopity rum Rozgrzeje jeszcze krew. Choć mało rozumiem A dzwony fałszywe Coś mówi mi, że Jeszcze wszystko bedzie możliwe Nim stanie sie tak Jak gdyby nigdy nic nie było Nim stanie sie tak Jak gdyby nigdy nic Zimny poniedziałek Gorącą stanie sie niedzielą To co nie pozmywane Samo zmyje sie Nieśmiały dotąd głos Odezwie sie jak dzwon w kościele A tego czego mało Nie bedzie wcale mniej Choć mało rozumiem A dzwony fałszywe Coś mówi mi, że Jeszcze wszystko bedzie możliwe Nim stanie sie tak Jak gdyby nigdy nic nie było Nim stanie sie tak Jak gdyby nigdy nic Odpowiedz Link
sjena1 Re: pobudka! 23.03.07, 08:36 juz dawno wstalam, loki fioki zrobiłam i teraz będe jak ta brzytwaaaaaaaaa Odpowiedz Link