Gość: Piotr IP: 212.244.180.* 20.10.03, 14:12 Witam Mam małą łazienkę i szukam narożnego kompaktu. Wiem że Koło ma w swojej ofercie z lini Nova Picco takie sedesiki ale może znacie jakieś inne firmy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka11 Re: sedes narożny 20.10.03, 14:37 Witam, obaswiam sie, ze nie ma innych firm oferujacych narozne kibelki, bo i Koło calkiem niedawno zaczelo je produkowac. Ja taki kupilam i uwazam, ze jest bardzo urodziwy. A wiec nie wybrzydzaj i kupuj Kolo. Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: sedes narożny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:24 Witam, ja rowniez przed remontem lazienki szukalem kubelka naroznego. udalo mi sie znalezc tylko taki z kola. ale jestem z niego bardzo zadowolony. z tego co pamietam to narozne kibelki byly w 2 rozmiarach pico i taki troche wiekszy. nie wiem na jakich sprzedawcow trafisz - mi wmawiali ze do tego kibelka pasuje tylko jedna deska ale to nieprawda, jak dobrze poszukasz to znajdziesz i inne np nie-biale:) pozdr, kuba Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka11 Re: sedes narożny 20.10.03, 15:52 Pierwsze słysze o wiekszym niz Pico naroznym kibelku..Ale jak Piotr ma mala lazienke, to raczej Pico wchodzi w rachube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: sedes narożny IP: 212.244.180.* 20.10.03, 16:11 Dzięki za informacje. Picco mi się podoba, a chciałem sprawdzić czy jest może coś innego. Ale jak nie ma to będzie Picco. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś