Dodaj do ulubionych

meble kuchenne BLACK RED WHITE

08.11.03, 17:21
Czy ktoś posiada meble kuchenne Black Red White? Jak je oceniacie (chodzi mi
o wersję Traffic)? Czy były jakieś kłopoty z firmą, realizacją zamówienia
(opóźnienia, złe wymiary itp.)?
Obserwuj wątek
    • stankiee Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE 09.11.03, 09:34
      W zasadzie nie, mały kłopot pojawił się w przypadku firmy montującej. Źle
      zamontowali okap, ale poprawili. Reszta ok.
    • Gość: Ania26 Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.acn.pl 09.11.03, 13:13
      Witam:) Meble kuchenne BRW posiadam od 2 miesięcy i jestem b. zadowolona.Prawdę
      mówiąc są to Capital, ale znajomi mają Traffic i rownież nie narzekają.Pomiaru
      dokonala firma, więc nie bylo żadnych problemów.Jeśli chodzi o spóźnienia, nie
      bylo żadnych.To wszystko jednak zależy od punktu.Pozdrawiam
    • Gość: Bea Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: 5.5R1D* / *.pg.com 12.11.03, 10:52
      Od tygodnia mam 56 Street traffic'a. Bardzo sympatyczne, a najlepsza jest ich
      cena. Zadnych opoznien. Firma montujaca miala sie stawic o 11 rano i stawila
      sie punkt 11ta, mimo tego, ze jechali z Rawy Mazowieckiej. Bardzo szybko i
      bardzo dokladnie wszystko zamontowali (poziomica byla non stop w uzyciu). Nie
      mialam zadnych zastrzezen. Pewnie zalezy od ekipy montujacej - moja byla
      naprawde super. Nawet posprzatali po sobie swoja wlasna szczotka i odkurzaczem.
      Polecam.
      Bea
    • Gość: kloops Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.mos.gov.pl 12.11.03, 11:37
      A czy montują również sprzęty AGD (jak masz swoje?). Mnie chodzi o uniknięcie
      nieporozumień typu, za mała wnęka, za duża lodówka.

A poza tym czy w BRW można zakupić sprzęt do zabudowy??
      • Gość: Bea Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: 5.5R1D* / *.pg.com 13.11.03, 10:18
        Z ta zabudowa to nalezy uwazac. Generalnie kazdy sprzet do zabudowy mozna
        zabudowac, ale trzeba konkretnie ustalic przy zamowieniu mebli jaki ma sie
        sprzet, bo np. sa roznej wielkosci szafki do zabudowy lodowki. Wazna jest np.
        wysokosc zamrazarki na dole albo u gory (3 szuflady, 2 szuflady itd.) oraz
        wysokosc calej lodowki. Jest tam troche zapasu u gory ale to nie nadrobi bledu
        zakupu niedopowiedniej szafki.
        Z regoly taka lodowka wchodzi w szafke o szerokosci 60 cm. Moja szafka jest
        wysoka na 207cm, a lodowka jest wysoka na 177 cm i to jest akurat wszystko
        super dopasowane.
        W BRW owszem jest sprzet AGD do kupienia, ale nie polecam, bo drogo. Ja
        kupowalam wszystko na internecie, i np. piekarnik + osobna plyta elektryczna
        Amiki u BRW w promocji byla po 2400 PLN (w sklepie 2800) a ja kupilam za 1900
        PLN. W przypadku posiadania swojego sprzetu monterzy kasuja dodatkowo po 50PLN
        od montazu kazdego urzadzenia AGD. I tak sie oplaci, jezeli sie kupi o wiele
        taniej, tak jak ja to zrobilam.
        Pozdrawiam,
        Bea
        • Gość: Aletka Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 15:21
          Cześć!
          Mozesz sie podzielic wiadomoscia gdzie w necie kupuje sie sprzet AGD? jakies
          strony czy moze aukcje? jak to wyglada? co z dastawa. w cenie czy dodatkowo?//
          bede wdzieczna za informacje. Pozdrawiam
          Aletka
          • Gość: Ata Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: 5.5R1D* / *.pg.com 17.11.03, 18:16
            Witam. Ja zrobilam zakupy na www.agdrtv.com.pl
            W przeciagu 3 dni zrealizowali moje zamowienie na terenie Warszawy. koszt
            transportu to 35 zl od transportu, nie od sztuki AGD. Czyli ja zamowilam 5
            sprzetow AGD i zaplacilam za wszystko 35 zl.
            Polecam. O wiele taniej!
        • Gość: kk2 Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.03, 18:11
          Czy mogłabyś mi podać adres strony internetowej gdzie można kupić tak tanio
          AGD?
          Z góry dzięki,
          Pozdrawiam
    • Gość: Ala Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.nestle.pl 12.11.03, 18:22
      Siostra robila kilka miesiacy temu meble wlasnie w BRW. Nie polecam, sama
      widzialam jak to przebiega. Materialy tez nie sa warte ceny. My swoje
      wykonalismy w innej firmie spoza Warszawy. Wyszlo nieco taniej niz wg projektu
      BRW, do tego otrzymalismy praktyczne rady przy planowaniu zabudowy i co
      najwazniejsze - instalacja przed czasem i staranne wykonczenie. Tel do nich to
      600 354836. A ha, sprzet zamawiany u nich jest bezposrednio z hurtowni i
      wychodzi jakies 10% ponizej cen w sklepie - z transportem. Ala.
      • Gość: Bea Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: 5.5R1D* / *.pg.com 13.11.03, 10:23
        Pani Alu/Ago,
        Czy ma Pani prowizje od sprzedazy mebli kuchennych/lazienkowych oraz szaf do
        zabudowy tej firmy? Podala Pani ten numer na forum juz 12 razy...
        Pozdrawiam
        Bea
        • Gość: Aga Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.pro-futuro.com 20.11.03, 12:24
          Wypraszam sobie. nie mam nic wspólnego z tym mailem.
    • Gość: PCh Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: 195.94.220.* 13.11.03, 10:27
      Mam Bolonię. Drugi rok. Sam montowełem. Bardzo dobre meble. Dobra obsługa.
      Dobra cena. Jestem zadowolony i polecem.
    • Gość: gabwww Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 15:35
      Od roku mam model Sonia.
      AGD kupiłem w internecie, monterzy zabudowali bez dodatkowych opłat.
      Jestem bardzo zadowolony z kuchni i z montażu.
    • Gość: Bartek960 Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.daftrucks.com 17.11.03, 17:12
      Jakies 3 lata temu kupowalam meble do kuchni BRW. Zamawialam przez internet i
      robilismy wlasny montaz. Meble byly OK.
      Teraz kupuje nowe do nowego mieszkania. W sklepie z zamowieniem bylo Ok.
      Przyjechali pomierzyli.
      W ostatni piatek przyjechali panowie do montazu. Jak sie okazalo nie bardzo im
      sie palilo do pracy. Dodatkowo nie mieli polowy mebli, lub byly niewymiarowe.
      Zakonczyli prace bardzo szybko i liczyli na zaplate. Pogonilismy ich i teraz
      reklamujemy w sklepie. Podobno maja w najblizszych dniach dokonczyc
      instalacje. Czy wiec widzą tu pochwaly na ta firme, my trafilismy na kiepski
      punkt sprzedazy?

• kaia Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE 20.11.03, 16:12
        czesc
        dlugo sie zastanawiam nad tymi meblami, czy moze mi ktos powiedziec gdzie jest
        bezpieczny punkt sprzedazy i montezy okej w Warszawie?
        pozdrawiam
        Kaia
        • Gość: gabwww Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 12:52
          Ja kupowałem na Belgradzkej i mogę polecić, ale widziałem tu też negatywne
          opinie o tym samym punkcie.
          • Gość: K. Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.11.03, 13:49
            znam zadowolone osoby - wszystkie kupowały tu: www.meble-tmc.pl
            ja jeszcze nie byłam ale jutro jadę obejrzeć - też jestem na etapie szukania
            kuchni
            • Gość: Natka Re: meble kuchenne BLACK RED WHITE IP: *.nestle.pl 21.11.03, 14:24
              Porozmawiac z facetem, ktory robil u mnie meble trzy miesiace temu. Jestem
              bardzo zadowolona, z wykonania, uslugi i ceny. Tel do niego to 504 257-939. Ja
              zamawialam u niego jeszcze caly sprzet kuchenny (ceny ok. 5% ponizej
              sklepowych) oraz szafe wnekowa. Sa naprawde warci polecenia. Natka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka