phelix 31.03.09, 15:14 niestety, ale muszę wziąć sie za malowanie mieszkania.dawno tego nie robiłem. w sklepach mozna dostac oczopląsu od ilości firm i palet barw.ale jak to zwykle bywa każda sroka swój ogon chwali. A WY CO CHWALICIE?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majlo776 Re: ZA DUŻY WYBÓR 04.04.09, 22:36 malowałem u siebie Duluxem i Decoralem ten drugi jest dużo lepszy nie wania tak lepiej kryje i też lepiej trzymasię ściany przynjamniej u mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brunon-0 Re: ZA DUŻY WYBÓR 08.04.09, 17:20 są takie i siakie drogie i tanie jeśli masz wiedze w tym temacie to każdą sobie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
phelix Re: ZA DUŻY WYBÓR 09.04.09, 05:08 no to też mi doradziłeś!!! pytam o Wasze doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
majlo776 Re: ZA DUŻY WYBÓR 20.04.09, 20:32 ogólnie to masakra z tym jest ja nie wiedziałem co zrobić pomimo tego żeDulux wyszedł gorzej niż Decoral to polecamwybierz kolor jaki Ci sie podoba przygotuj odpowiednio ściane i jakoś to będzie mój brat jak poamllował swoje mieszkanie to własnie Duluxem i u niego wyszło super. Wielu ludzi chwali też Beckersa czy Tikurillę tale to już innaliga i tez nie zawsze wyjdzie, więć pewności 100% co do materiału nigdy miał nie będziesz najważniejsze to dobrze przygotować ścianę. Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś