Gość: kiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 11:09 ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka Wolnostojąca 181cm INOX - kto z Was ma taki sprzecik i jakie macie wrażenia, z góry dziękuję za odpowiedzi,pozdrowionka Kiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leonek Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka 29.11.03, 19:03 Tez przymierzam sie do takiej lodóweczki. Uzupelniajac pytanie czym rózni sie model MBA3832C od MBA3832V? Nie moge nigdzie znalezc. Dzieki. Pozdrawiam, leonek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 11:48 sprawdż sobie na stronie www.agdrtv.com.pl/ prawdopodobnie chodzi o System A.I.R., którego nie ma model C Odpowiedz Link Zgłoś
leonek Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka 30.11.03, 16:58 Faktycznie jest tak jak mowisz. Kontynuujac - mozesz mi powiedziec co to jest ten System AIR. Czy wart jest ok 200PLN (taka jest róznica). Pozdrawiam, leonek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 64u Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka IP: *.okocim.com.pl 27.12.03, 17:35 ta z opcja v ma w srodku wentylatorek, ktory czasami zalacza sie, co niby cos tam daje ... Jestem posiadaczem takiej lodowki :) podoba mi sie i znajomym ktorzy mnie odwiedzaja chyba tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 15:46 Też własnie przymierzamy sie do zakupu tego modelu, bo bardzo nam sie podoba. Może wiecie gdzie jest najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka IP: 193.0.236.* 12.12.03, 15:41 Mam od pół roku, nie polecam: - starsznie głośna (no chyba że komuś to nie przeszkadza) - drzwi zaczęły rdzewieć - jakoś dziwnie się ustawia temperaturę, oba pokrętła mam na 1 (w pięcostopniowej skali) gdy ustawiłem na e (chyba ekonomiczny?) to miałem w zamrażarce -30 a w lodówce +1.5, jak dla mnie troche za zimno Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka 12.12.03, 16:55 Nie polecam lodówek Aristona. Mają przede wszystkim niską jakość wykonania i znaczną awaryjność. Ariston ma dobry sprzęt grzejny (własnej prod.) i dosyć dobre pralki (z Indesita, którego przejął). Lodówki bierze od kogoś. Nie rozpracowałem jeszcze od kogo, ale są badziewiaste. Lodówki pod nazwą Indesit i Ariston pochodzą z tego samego źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ARISTON IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 12:10 Czy sprzęt chłodniczy Ariston jest rzeczywiście kiepski? Jak dotąd spotkałam się z opiniami ,że to dobry wybór. Chodzi mi o chłodziarkę 150cm inox. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 09:15 A my wlasnie kupilismy ten model, bo bardzo nam sie podobal wizualnie. Nie zdazylismy go jeszcze podlaczyc i nie wiemy jak sie bedzie sprawowal. Co do lodowek Aristona, to slyszalam juz rozne opinie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hulanka Re: ARISTON MBA3832C Chłodziarko-zamrażarka IP: *.tele2.pl 24.12.03, 07:54 Cześć Jestem szczęśliwą posiadaczką właśnie takiej lodówo-zamrażarki. Jestem bardzo zadowolona. Stylistyka oraz rozwiązania techniczne są, jak dla mnie, rewelacyjne. Nie zamieniłbym jej na rzadną inną! Jeżeli masz dopiero w zamiarze zakupienie właśnie tej chłodziarki - nie zwlekaj. W tej cenie, w tej klasie nie znajdziesz nic atrakcyjniejszego. Na pewno nie będziesz żałować. Jest to mercedes wśród lodówek:) Odpowiedz Link Zgłoś