Gość: Madzia IP: 156.17.123.* 05.01.04, 11:21 Poszukuję najtaniej we Wrocławiu mebli do kuchni na wymiar.Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daga Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:06 Madziu, Właśnie kończę urządzanie kuchni. Mam meble z Wolsztyńskiej Fabryki Mebli. Z nich jestem zadowolona, niestety z pośrednika, który je dla mnie zamawiał - zdecydowanie NIE. Dlatego od razu ostrzegę Cię przed salonem QUATTRO z ul. Poświęckiej. Prowadzą go dwie babki, które okazały maximum braku profesjonalizmu. Zawaliły termin montażu kuchni (który miał być 18 grudnia), a ja nadal egzystuję bez blatów kuchennych. A co za tym idzie: nie mam też ani zlewozmywaka, ani płyty i piekarnika, bo nie ma ich na czym zamontować :) Z tego, w czym zdążyłam się zorientować, to niedrogie meble są w "Astrze" (na parterze), tam robiono dla mnie pierwszą wycenę, za to obsługa była "mało zorientowana w temacie", ale być może nie trafiłam na odpowiednią osobę. Poza tym mogę Ci wspomnieć o jeszcze jednym salonie: Black&Red&White. Mają podobne ceny i ogromny wybór, ich salon jest na ul. Brucknera (kierunek na KORONĘ, ale przeciwna strona ulicy). Po drugiej stronie są też meble POLONIA, tam również jest studio mebli kuchennych. I tak naprawdę to wszędzie ceny kształtują się podobnie. Pamiętaj, że każdy dodatkowy "bajer" w Twoich meblach podraża ich koszt. Najtaniej byłoby zrobić je u stolarza, ale ja mam wrażenie, że to już nie jest ta jakość, co z fabryki. Po prostu inny rodzaj materiału. Gdybyś chciała to mogę zdobyć namiary na takiego stolarza, moi znajomi mają od niego całą swoją kuchnię. Cenowo jest nieporównywalnie (z salonami oczywiście - w nich odpowiednio drożej). Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania to czekam, z tym, że odpowiedzi to już jutro, bo za 30 min. wychodzę z pracy. Acha, no i nie mogę Ci podać żadnych szczegółów cenowych, bo nie wiem jak wielką masz kuchnię i co chcesz w niej obudować :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w urządzaniu kuchni Daga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Meble kuchenne IP: 195.205.44.* 05.01.04, 15:35 Witam, Też przymierzam się do mebli kuchennych. Już nawet sobie wszystko wyrysowałam, teraz muszę poszukac ( we Wrocławiu)dobrej, sprawnej firmy ( nie salonu, bo drogo), która wykona rzeczywiscie na miarę. Mam parę nietypowych rozwiazań. Również będę wdzięczna za jakies namiary. Obiecuję, ze jak sama coś znajde to dam znać. Dobrze jest szukać sprawdzonych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Meble kuchenne IP: 156.17.123.* 06.01.04, 08:34 Dzięki!Jeśli mozesz to chętnie skorzystam z tych namiarów na stolarza. Jutro podam ci konkretne wymiary kuchni, bo muszę ją zmierzyć.Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś