Gość: DOROTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:22 CZy możliwy jest taki problem przy niedoczynności tarczycy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawdz gęstość Re: Bolące żebra a tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:47 kości. Czy lekarz ci tego nie proponował? Pytanie! Pewnie, że nie. Przecież jego nie boli, a skierowanie kosztuje. Nie czekaj, leczenie nawet początków osteo jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja-007 Re: Bolące żebra a tarczyca 11.11.04, 11:02 Przy "zwyklej" niedoczynnosci chyba nie, ale nie jestem pewna. Za to wiem ze przy Hashimoto moga bolec miesnie, stawy, kosci ... Hashimoto to zapalenie tarczycy o podlozu autoimmunolog. Najczesciej ta chorobe stwierdza sie na podstawie wystapienia niedoczynnosci tarczycy oraz podwyzszonych mian przeciwcial tarczycowych. Odpowiedz Link Zgłoś
janka111 Re: Bolące żebra a tarczyca 12.11.04, 12:06 Dlaczego przy hashimoto moga bolec stawy ? Bardzo proszę o rozwiniecie tego wątku. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś