ulalka 24.04.03, 19:01 jak wraca wiosna co roku, wracajcie, jak wraca Słonko po mroku, wracajcie, gdy jest Wam dobrze i źle, wracajcie, bo jest tu ktoś, kto Was zawsze chce :)) czekamy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: wracajcie :)) 24.04.03, 20:08 pieknie to napisalas, ja bym sie nie mogla oprzec zeby nie wrocic. wiec mam nadzieje ze oni tez wroca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: wracajcie :)) 24.04.03, 20:29 ja za sloonkiem zgadzam się w zupełności - piknie to napisałaś Ulalko:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 24.04.03, 21:46 nad jeziora, lub morze, wracajcie, w dobrym i złym humorze, wracajcie, bo samowar paruje, wracajcie, zaraz kawkę serwuję :)) <i rumienię się, na miłe komplimenta :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: wracajcie :)) 24.04.03, 22:10 wracam, kochani moi, czas nie pozwala mi na czeste goszczenie, ale pamietam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 27.04.03, 12:34 dzień doberek, a raczej dobre popołudnie :))) no!.. to wróciłam do domu, jestem, dziękuję za pocztę i poczytam zaraz sobie opowiadanie Rzulwia :))) buziaczki wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: wracajcie :)) 30.04.03, 07:48 ulalka napisała: > jak wraca wiosna co roku, > wracajcie, > jak wraca Słonko po mroku, > wracajcie, > gdy jest Wam dobrze i źle, > wracajcie, > bo jest tu ktoś, kto Was zawsze chce :)) > > czekamy :)))))))))))) Ula-tko, to jest słodkie, a Ty wielka :) p.s. żeby móc wracać trzeba odchodzić, ale dla takich powrotów warto odchodzić :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 30.04.03, 19:07 <zarumieniłam się z wrażenia mile> Nictusku, dziękuję za uznanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 25.05.03, 19:35 I ja wrocilam najpredzej jak moglam :))))) Tak bardzo tesknilam, a dzien byl jakby rokiem calym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 25.05.03, 20:19 tak jak tu zawsze wracacie, wracajcie, sami rady nie dacie, wracajcie, napełnić nasze nocniki, wracajcie, pobrać Słonka promyki, które jak fluidki i radość działają, przeżyć każdy nam smutek pomagają :)) wracajcie, i wróciłam i ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 27.05.03, 19:17 bo Słonko tonie Nam w łzach, wracajcie, bo będę Was straszyć w snach, wracajcie, bo chcemy znów całe grono, wracajcie, pod naszym dachem skupione, wracajcie, żeby gwiazdy, deszcze i słońce, wracajcie, rozświetlały dnia początki i końce właśnie z Wami tak tu!.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 wracam, wracam hehehe :-) 02.06.03, 18:55 kiedy moge wracam a najchetniej to bym sie z poduch nie ruszal hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: wracam, wracam hehehe :-) 02.06.03, 19:13 Dziewczyny zatrzymajcie gwałtem tego pędziwiatra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: wracam, wracam hehehe :-) 02.06.03, 19:15 Transie, to się chyba nie uda..... już natura pędziwiatra we krwi;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracam, wracam hehehe :-) 03.06.03, 18:40 Ulaleczko, widzisz zalozylas ten watek dla innych. A teraz czas pzryszedl na Ciebie :))))) wracaj czym predzej, tesknimy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracam, wracam hehehe :-) 03.06.03, 18:41 acha zapomnialam dodac, ze ucho od nocnika juz przyklejone. i nocnik juz nie bedzie sie gibal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: czy ktoś mnie wzywał? 03.06.03, 18:54 -jestem....i już leżę na poduchach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: czy ktoś mnie wzywał? 03.06.03, 18:58 wszyscy :-)))) czekaliśmy , czekaliśmy i sie doczekaliśmy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: czy ktoś mnie wzywał? 03.06.03, 19:04 jtka napisała: > wszyscy :-)))) czekaliśmy , czekaliśmy i sie doczekaliśmy:-)))) tylko nie na Wszystkich :( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: czy ktoś mnie wzywał? 03.06.03, 19:07 ale i tak ostatnio ładnie się zgrywamy przy wylegiwaniu sie na poduchach:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: czy ktoś mnie wzywał? 03.06.03, 19:36 jtka napisała: > ale i tak ostatnio ładnie się zgrywamy przy wylegiwaniu sie na poduchach:-)))) ladnie, ladnie, tylko ze ciagle zdekompletowany sklad i dyrygenta wciaz brak poduchowej orkiestry :( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: czy ktoś mnie wzywał? 03.06.03, 19:40 no brak , brak...:-( ale czekamy na niego wytrwale!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: czy ktoś mnie wzywał? 03.06.03, 19:48 jtka napisała: > no brak , brak...:-( > ale czekamy na niego wytrwale!:-)))) do konca swiata i nawet nie jeden dzien dluzej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw taadaammmmm !! 04.06.03, 06:59 Bez podłączenia do sieci Was słychować... Na głowie siem postawiłem i jestem... znów z WAMI. Bardzowato siem cieszem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 wracajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.03, 15:52 gdzie Was wszystkich wywialo? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Transoptor wrocil!!!!! 04.06.03, 16:46 Ano tutaj, a co nie widac?;-) Jak mocno swiece? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: to i dobrze - nie ??????????????? 04.06.03, 17:29 nio....tylko z wprawy wyskoczyłem i kurka nie "zdanżam" z czytaniem/pisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: to i dobrze - nie ??????????????? 04.06.03, 17:31 hihihi ja tyż;-))) po dniu dzisiejszym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hehehe :)))))))))))))))))) 04.06.03, 17:31 rzulw napisał: > nio....tylko z wprawy wyskoczyłem i kurka nie "zdanżam" z czytaniem/pisaniem. nie tylko Ty :-) mnie lapie zipanie hehehe :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: hehehe :)))))))))))))))))) 04.06.03, 17:33 to może gdzieś przystaniemy ? Na jakiejś jednej poduchi ? Może tej słonecznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hehehe :)))))))))))))))))) 04.06.03, 17:35 trzeba sprawdzić , czy ona dobrze wykończona , bo inaczej nam piórka wylecą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hehehe :)))))))))))))))))) 05.06.03, 16:43 kładę się w na podusi i tak sobie będę poczywać i czekac na Was dziś ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: wracajcie :)) 16.06.03, 21:46 wrocilem na chwile bo chcialem, za chwile musze wracac, bo musze :( Musze Wam cos powiedziec, bo chce hehehe :) Jestescie EXTRA KLASA! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 16.06.03, 21:53 a Ty masz Nictuś zawsze miejsce na podusi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: wracajcie :)) 16.06.03, 22:04 a którą klasą jesteśmy?;-) a promocję dostaliśmy w tym roku?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 16.06.03, 22:08 a liliowy stoi koło podusi, ale możesz go zabrać na wyprawę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:01 Czy Ty nie mozesz choc chwile dluzej z nami pobyc tylko zawsze "na czwile"? Niczym strus pedziwiatr :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:14 blisko, blisko, cieplo, cieplo hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:17 nict1 napisał: > blisko, blisko, cieplo, cieplo hehehe ale jak my tam zaraz wpadniemy toooooooo, zooooobaczysz :)))))) zostaniesz czy bedziesz chcial czy nie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:23 slo-onko napisała: > nict1 napisał: > > > blisko, blisko, cieplo, cieplo hehehe > ale jak my tam zaraz wpadniemy toooooooo, zooooobaczysz :)))))) > zostaniesz czy bedziesz chcial czy nie :))))) chce, chce, chce, ale zycie jakie jest kazdy widzi hehehe :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:10 nict1 napisał: > wrocilem hehehe :-) > na chwile :( dobrze, że choc na chwile :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:16 ulalka napisała: > nict1 napisał: > > > wrocilem hehehe :-) > > na chwile :( > > dobrze, że choc na chwile :)) Ulatko, proszę, pomocy! Chce wrzucic do zupy rodzynkowej kawe Transika i nie moge jej znalezc :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:23 NIctusku, Ulaleczka szuka netu, jak go znajdzie to Ci podrzuci. Tzn szuka tego noooo kawy Tr....... a net ma tylko zbuntowany :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 20.06.03, 16:29 wkleilam watek Rzulwiowy o kawie, ale nie wiem czy to to...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: wracajcie :)) 20.06.03, 17:08 ulalka napisała: > wkleilam watek Rzulwiowy o kawie, ale nie wiem czy to to...? :) Rzulwiowa tyz dobro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 24.06.03, 18:15 no obiecuje, ze wroce, no obiecuje.. i wracam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw MEA, TRANSIK, NICTAK !! !! !! !! 30.06.03, 23:30 ulalka napisała: (a ja się pod tym podpisuję) jak wraca wiosna co roku, wracajcie, jak wraca Słonko po mroku, wracajcie, gdy jest Wam dobrze i źle, wracajcie, bo jest tu ktoś, kto Was zawsze chce :)) czekamy :)))))))))))) o! tu sie podpisuję: rzulw ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: MEA, TRANSIK, NICTAK !! !! !! !! 01.07.03, 16:54 i ja swój podpis pod tym wszystkim składam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: MEA, TRANSIK, NICTAK !! !! !! !! 01.07.03, 20:02 tak to jest z tymi naszymi facetami , że znikają szybko jak kamfora jakaś z pleców kamforowanego;-) trza ich teraz wołać głośno!!! trza nawoływać wszędzie, po górach , wodach, dolinach i na krańcach świata do tego;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Miło, miło ;)) 07.07.03, 16:13 Oj jak miło znów zobaczyć znajomych poduchowiczów ;) Wróciła Jasmintea i Transik. MEO, ALKO_XX, NICTAKU czekamy ;) ps. Aramisku nadal można "bezinteresownie - bez kawy i takich tam" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Miło, miło ;)) 09.07.03, 15:51 rzulw napisał: > Oj jak miło znów zobaczyć znajomych poduchowiczów ;) > Wróciła Jasmintea i Transik. > MEO, ALKO_XX, NICTAKU czekamy ;) > > > ps. > Aramisku nadal można "bezinteresownie - bez kawy i takich tam" ;)) Mea jest bardzo zajeta!! ;)) poki co nie wroci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: wracajcie :)) 10.07.03, 19:59 Rzulw przyslal drogowskaz.. Ulalka zapalila swiatlo w latarni.. I tym sposobem znowu siedze sobie posrod Was na Poduchach..:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 10.07.03, 21:30 Cieszymy sie ze skorzystalas z ich pomocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 12.07.03, 15:53 Gdzie na tak dlugo zginal nasz Nictus? Czy ktos cos wie? Rzulwik podrzuc mu drogowskaz moze sie odnajdzie w tym dalekim swiecie:( Smutek bez Nictuska :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 13.07.03, 17:12 slo-onko napisała: > Gdzie na tak dlugo zginal nasz Nictus? Czy ktos cos wie? > Rzulwik podrzuc mu drogowskaz moze sie odnajdzie w tym dalekim swiecie:( > Smutek bez Nictuska :( smutek bez Was wszystkich... gdy człowiek po wysilaniu mózgownicy, chce nacieszyć się Waszą obecnością :(( w przerwie... bycia mondrym człowiekiem ;)) wracajcie, bo będę płakać!... <tupnęła nogą ulalka> Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 25.07.03, 19:30 Wracajcie, wracajcie bo ja zcekam na Was :))))))))) z numerkami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Specjalne światło dla tych co na morzu :) 25.07.03, 23:28 Transik, zebyś tą łajba szczęśliwie do na wrócił :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Specjalne światło dla tych co na morzu :) 30.07.03, 19:56 rzulw napisał: > Transik, zebyś tą łajba szczęśliwie do na wrócił :) obiecal :)) ale to jeszcze tydzien :( poczekamy, poswiecimy latarnia.. nie tylko Transikowi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Specjalne światło dla tych co na morzu :) 04.08.03, 21:08 Transik, ja będziesz wracać, to chapsnij po drodze Nicta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Specjalne światło dla tych co na morzu :) 04.08.03, 21:24 noo ja już kable pozwijałam, to się o nie nie zaczepią;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 10.08.03, 20:29 bo poduchy juz placza, wracajcie, bo nocniki nie skacza, wracajcie, bo smutno jest tak, wracajcie, bo okragly jest swiat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 10.08.03, 20:59 paczem, paczem i oczom nie wierzem :) Itusia Ty tu dzisiaj?????????? Suuuuuuuuper :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: wracajcie :)) 17.08.03, 07:46 Jedni wracają, inni wyjeżdają - latania wciąż świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: wracajcie :)) 24.08.03, 15:44 bo smutno tu bez Was jest, wracajcie, to dla nas wszystkich test, wracajcie, bo przeciez nie jeden szampan byl, wracajcie, by halas i szmer znow tu lsnil :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wracajcie :)) 05.11.03, 12:30 nict1 napisał: > no i jezdem hehehe :-) Superowo, zaraz wszystkim to oglosze, niech wiedza:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: wróciłeś!!!:))))))) 05.11.03, 15:46 nict1 napisał: > no i jezdem hehehe :-) Nictcie , jak miło Cię znów zobaczyć:-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: wracajcie :)) 08.11.03, 18:24 ulalka napisała: > jak wraca wiosna co roku, > wracajcie, > jak wraca Słonko po mroku, > wracajcie, > gdy jest Wam dobrze i źle, > wracajcie, > bo jest tu ktoś, kto Was zawsze chce :)) > > czekamy :)))))))))))) no właśnie! słyszycie? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: wracajcie :)) 08.11.03, 18:49 usłyszałam Cię:-)))) a że Cię już wywiało, a mnie rodzinka woła, to wróce za chwil kilka:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś