Dodaj do ulubionych

APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:39
Co o nim myślicie , ja biore i nie widze efektu, nie jestem otyła- pragne
zrzucić kilka kilogramów dla lepszego samopoczucia i troche też dla zdrowia.
Polecajcie inne preparaty!!!! Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:00
      Z mego doświadczenie to wyrzucone pieniądze.Dieta i jeszcze raz dieta.Jestem na
      Cambridge'u o d 2 tygodni: 5 kg mniej ale trzeba dużo samozaparcia i silnej
      woli bo można oszaleć z napadów głodu,zwłaszcza na początku.przed paroma
      miesiącami stosowałam diete kopenhaska,wg mnie gorsza bo za duzo trzeba
      kombinować z jedzeniem.Efekt - 4 kg mniej ale gorzej znosiłam niz obecna
      dietę.Było mi cały czs zimno.I to pichcenie wg rozkładu , a tutaj 3 torebki
      dziennie i koniec.
      • buffy79 Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie 11.01.05, 15:06
        Gość portalu: ewa napisał(a):

>Jestem na
        >
        > Cambridge'u o d 2 tygodni: 5 kg mniej ale trzeba dużo samozaparcia i silnej
        > woli bo można oszaleć z napadów głodu

3 torebki
        > dziennie i koniec.
        czy oprucz tych trzech torebek jesz coś jeszcze? są jakieś przeciwwskazania?
        • Gość: kinga Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:17
          aplefit nie pomógł, też jestem ciekawa coś wiecej o diecie cambridge
          • Gość: aga 32 Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:05
            nie polecam, efekt jojo gwarantowany. Stosowałam 4 lata temu, przez 2 tygodnie -
            efekt: osłabienie organizmu i pobyt w szpitalu z zapaleniem wsierdzia i
            zatorem mózgu. Przy takiej diecie łapiesz każdą bakterię:( Owszem scudłam 4,5
            kg a nastepne 10 w szpitalu. Dieta przeznaczona dla osób o końskim zdrowiu.
            Przeciwskazań jest mnostwo, nie sposób wymienic na forum.
      • pia.ed Dieta Cambridge napisz wiecej 11.01.05, 15:21
        Co do tych preparatow "wspomagajacych" , to sa takie ktore sa zrobione z
        mielonej trawy plus innych utwardzaczy!
        Nie dalabym za nie 5 groszy!

Slyszalam o diecie Cambridge, ale nie w torebkach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka