Gość: mirka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:39 Co o nim myślicie , ja biore i nie widze efektu, nie jestem otyła- pragne zrzucić kilka kilogramów dla lepszego samopoczucia i troche też dla zdrowia. Polecajcie inne preparaty!!!! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:00 Z mego doświadczenie to wyrzucone pieniądze.Dieta i jeszcze raz dieta.Jestem na Cambridge'u o d 2 tygodni: 5 kg mniej ale trzeba dużo samozaparcia i silnej woli bo można oszaleć z napadów głodu,zwłaszcza na początku.przed paroma miesiącami stosowałam diete kopenhaska,wg mnie gorsza bo za duzo trzeba kombinować z jedzeniem.Efekt - 4 kg mniej ale gorzej znosiłam niz obecna dietę.Było mi cały czs zimno.I to pichcenie wg rozkładu , a tutaj 3 torebki dziennie i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
buffy79 Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie 11.01.05, 15:06 Gość portalu: ewa napisał(a): >Jestem na > > Cambridge'u o d 2 tygodni: 5 kg mniej ale trzeba dużo samozaparcia i silnej > woli bo można oszaleć z napadów głodu 3 torebki > dziennie i koniec. czy oprucz tych trzech torebek jesz coś jeszcze? są jakieś przeciwwskazania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:17 aplefit nie pomógł, też jestem ciekawa coś wiecej o diecie cambridge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga 32 Re: APLEFIT - preparaty wspomagające odchudzanie IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:05 nie polecam, efekt jojo gwarantowany. Stosowałam 4 lata temu, przez 2 tygodnie - efekt: osłabienie organizmu i pobyt w szpitalu z zapaleniem wsierdzia i zatorem mózgu. Przy takiej diecie łapiesz każdą bakterię:( Owszem scudłam 4,5 kg a nastepne 10 w szpitalu. Dieta przeznaczona dla osób o końskim zdrowiu. Przeciwskazań jest mnostwo, nie sposób wymienic na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Dieta Cambridge napisz wiecej 11.01.05, 15:21 Co do tych preparatow "wspomagajacych" , to sa takie ktore sa zrobione z mielonej trawy plus innych utwardzaczy! Nie dalabym za nie 5 groszy! Slyszalam o diecie Cambridge, ale nie w torebkach! Odpowiedz Link Zgłoś