Gość: Misiek IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 23.01.05, 21:14 jak w temacie , czy mieliscie stycznosc ze srebrem koloidalnym i czy chcwalicie sobie jego dzialanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: *.chello.pl 23.01.05, 21:36 www.laboratorianatury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: *.chello.pl 23.01.05, 21:38 polecam również ten link choć to głównie na tradzik www.pwsz.krosno.pl/%7Ehenroz/argentum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: *.dial.proxad.net 23.01.05, 21:45 Pogrzeb w wyszukiwarce - dosc dawno temu Doki podawal link do bardzo ciekawej, swietnie obrazujacej skutki stosowania srebra strony www. Gdzie ta fotka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 23.01.05, 23:03 No na temat srebra juz mnostwo czytalem.Chodzi mi o wasze opinie ludzi ktorzy stosowali z twego forum :) Zdjecie wysle, tylko daj maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: srebro koloidalne - wasze opinie 28.01.05, 00:22 Strona zamykajaca z moje strony temat colloidal silver educate-yourself.org/cs/csgendesc.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 23.01.05, 23:06 ok mam juz maila, jak Polak chce to potrafi :P Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: srebro koloidalne - wasze opinie 24.01.05, 09:27 To chyba nie Doki tylko Artur podawal. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: *.dial.proxad.net 24.01.05, 09:48 Jestem pewna, ze Doki. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: srebro koloidalne - wasze opinie 24.01.05, 11:16 Doki podawal. skutki byly hm... szare na gebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: *.168-201-80.adsl.skynet.be 24.01.05, 13:33 Podawal, podawal... zgooglujcie "argyria", albo "argyrosis". Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann zagooglałam i.... 24.01.05, 13:43 ... wrzucam ku przestrodze szanownych Wspólforumowiczów:-)): homepages.together.net/~rjstan/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: zagooglałam i.... IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.01.05, 13:56 No nie wyglada to ciekawe, ale po pierwsze nic nie wiadomo czy ta pani miala jakies inne choroby, jakich ilosci srebra uzywala i czy czasem nie zazywala srebra z jakimis lekami. W koncu srebro jest dopuszczone do obrotu i ma atesty na to ze stosowane zgodnie z zaleceniami(czyli max. 6 lyzeczek dziennie, takie sa nietoksyczne ilosci srebra) nie powoduje zadnych efektow ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: zagooglałam i.... IP: *.168-201-80.adsl.skynet.be 24.01.05, 15:23 > W koncu srebro jest dopuszczone do obrotu I co z tego, papierosy tez. > i ma atesty na to ze stosowane > zgodnie z zaleceniami(czyli max. 6 lyzeczek dziennie, takie sa nietoksyczne > ilosci srebra) nie powoduje zadnych efektow ubocznych. PROSZE??? Zadnych efektow ubocznych? Sorry, ale takiego atestu NIKT nie moze wydac, bo to jest nie do wykazania. Moze zacytujesz taki atest? Bo to, co cytuja sprzedawcy, ma powazne braki metodologiczne albo jest po prostu naciagane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: zagooglałam i.... IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.01.05, 19:40 Moze zle sie wyrazilem.Produkt posiada pozytywna opinie instytutu zywnosci i zywienia. Wiec wydaje mi sie ze nie moze byc toksyczny czy szodliwy dla czlowieka, bo w innym przypadku gdyby zaczeto to kupowac masowo i truc sie to instytucja ta miala by bardzooo powazne problemy, nawet z mozliwoscia kary wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem pamietasz doki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:01 jak bulgotales przy dyskusji o vioxxie? jak to sie nabijałeś ze jesli jedna baba zzielenieje pod pachą to umieszcza sie to w ulotce ostrzegawczej leku? wolisz nie pamietac. wydaje mi sie z ejestes ździebko jednostronny nie wspominajac o tym ze tych bab z cera ząbi sa trzy sztuki [słownie 3] na miliony stosujacych srebro. dalszych sukesów w obłudzie 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: pamietasz doki IP: *.168-201-80.adsl.skynet.be 24.01.05, 14:33 Pamietam bardzo dobrze. I co do vioxxu mam juz wyrobiony poglad, ze to medialna histeria. Zwiekszone ryzyko powiklan sercowo naczyniowych udalo sie wykryc po dlugotrwalym leczeniu wysokimi dawkami. Na krotka mete koksyby nie szkodza, a za to pomagaja na bol. Wycofujac vioxx z rynku wylano dziecko z kapiela. Nie bylo powodu, zeby vioxx wycofywac. wydaje mi sie z ejestes ździebko jednostronny nie > wspominajac o tym ze tych bab z cera ząbi sa trzy sztuki [słownie 3] na miliony Osob "poszkodowanych" przez vioxx jest jeszcze mniej. No i poza tym zadnego pozytku ze stosowanie koloidalnego srebra NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki jeszcze link IP: *.168-201-80.adsl.skynet.be 24.01.05, 14:39 www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/PhonyAds/silverad.html Srebro koloidalne to grozna szarlataneria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dobra, wygrales, ale IP: *.idea.pl 25.01.05, 02:14 ja i tak bede sobie zlotem pocieral jeczmien na oku bo zawsze po tym znika. i guzik mnie obchodzi ze po tym zżółknę 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.01.05, 14:01 i mysle ze ta pani ostro naduzywala srebra przez dlugi okres czasu. Czytalem kiedys ze pewna osoba przez pol roku pije po 0,5 litra srebra i nic jej nie jest... Moze pani ta pila srebro zamiast wody :D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGA Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: *.chello.pl 24.01.05, 14:08 Na tes stronie co podałam jest napisane żeby robić przerwy bodajże po 3 miesiącach ,pozatym w ulotce srebra www.laboratorianatury.pl jest napisane że w przypadku uczulenia na Ag nie stosować go !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.01.05, 15:19 No jesli ktos jest uczulony to takt. Przerwy trzeba robic, jest to napisane oraz sposob dawkowania :) Wiadomo ze wszystko w nadmiarze moze szkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: srebro koloidalne - wasze opinie IP: *.usask.ca 24.01.05, 21:23 Mozna pic do woli. Mala ilosc srebra nikomu nie zaszkodzi a jak ktos w to gleboko wierzy to moze mu nawet pomoze na zasadzie placebo. Przypadek kiedys przytoczony przez Dokiego byl spowodowany duzym przegieciem: wieloletnie i czeste stosowanie. Na codzien chyba nikt tego nie bedzie robil. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Colloidal Silver 24.01.05, 23:17 Wyszukajcie jakie ma dzialanie i na co. Jak otrzymac colloidal silver? Dwie elektrody z czystego srebra 999 (srebro jest tanie) Moga to byc np.dwa paski dlugosci 10-15cm szer 4-5mm i grubosci ok 1mm.To sa tzw elektrody. Polaczcie 3 baterie 9V szeregowo.Otrzymacie 27V Moge byc 4x9V czyli 36V.Idealne napiecie to 32V Takie baterie starcza na kilanascie litrow colloidal silver. Elektrody a wiec srebrne blaski mocujecie do baterii Na jednej elektrodzie macie + 27 (36) na drugiej -27 (36)V Zamontujcie tak,zeby elektrody byly rownolegle do siebie w odleglosci 4-5 cm. Nalewacie do szklanki (najlepiej ciemne szklo)DESTYLOWANA WODE (musi byc destylowana).Najlepiej zimna 10-15st i wsadzcie elektrody Kiedy na jednej elektrodzie zacznie sie robic osad powolutku wyciagacie elektrode zeby osad nie wpadl do wody.To jest stezenie wystarczajace.perfekt zrobiony antybiotyk (colloidal silver) na kolor zoltawy.Dostaje takiego po 2-3 dniach. Czytaj,ogladaj,sluchaj ale wnioski wyciagaj sam. Czyli poczytajcie z nastu niezaleznych zrodel nie zwiazanych z biznesem.Jak stosowac ile,ect.Czystosc i jakosc zalezy od was.Podstawa super czyste srebro i destylowana woda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Colloidal Silver IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.01.05, 23:54 No wlasnie przepis ten jest miedzy innymi na stronce gdzie sie opowiada o bardzo pozytywnym dzialaniu srebra. Tak wiec nie moze to byc komercyjny chwyt zeby nabic kogos na kase. Sa nawet pokazane zdjecia z dokladnym opisem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Colloidal Silver 25.01.05, 00:24 Jakkolwiek wielu na tym chce i robi kase. Sa "urzadzenia " czyli pudelko z wtyczkami na elektrody i bateriami w srodku (jako elektronika) Stosuja tam baterie 3x12V takie jak do pilota w samochodzie czyli mini 12 V paluszki. To natezenie rowniez wystarczy do ladowania Odpowiedz Link Zgłoś
roz_bawiony Re: Colloidal Silver 25.01.05, 02:55 Gość portalu: Misiek napisał(a): > No wlasnie przepis ten jest miedzy innymi na stronce gdzie sie opowiada o > bardzo pozytywnym dzialaniu srebra. > Tak wiec nie moze to byc komercyjny chwyt zeby nabic kogos na kase. > > Sa nawet pokazane zdjecia z dokladnym opisem ;) Eeee, cos ty, to sa napewno bardzo uczciwi ludzie:;) A te zdjecia ofiar preparatu to prawdopodobnie mafia medyczna spreparowala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Colloidal Silver IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 25.01.05, 11:41 Na temat tych ofiar srebra pisalem wyzej, wiec laskawie kliknij kilka pieter do gory i przeczytaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Colloidal Silver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:09 > Kiedy na jednej elektrodzie zacznie sie robic osad powolutku > wyciagacie elektrode zeby osad nie wpadl do wody. a jak jednak wpadnie to co masz srebro koloidalne z domieszką czego? czytalam duzo na temat srebra, wazna jest zarowno czystosc srebra i czystosc wody podczas produkcji, jak i wielkość cząsteczek srebra w otrzymanym koloidzie. przy domowej produkcji chyba nie masz na to żadnego wpływu. ja srebrem, takim kupowanym w aptece wyleczyłam się z grzybicy. znajomy wyleczył sobie zatoki - trafił na lekarza który zaproponował mu płukanie zatok srebrem, poniewaz leczyl sie od lat i nic nie skutkowało a tu lekarz (!) proponuje cos zupełnie innego od antybiotyków zgodził się i pomoglo. dodam, ze ani ja ani znajomy nie jesteśmy srebrzy czy nawet poszarzali. moim zdaniem warto spróbować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieswiadoma Re: Colloidal Silver IP: *.dial.proxad.net 25.01.05, 16:15 prosze, by ktos znajacy sie w temacie wytlumaczyl mi na czym to polega? Co to srebro mianowicie leczy i w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Colloidal Silver 25.01.05, 23:40 To wlasnie nie jest problem Wpisz na YAHOO haslo colloidal silver i mozesz drukowac material. Telegraficznie jest to antybiotyk.Po drugie koszt .... marginalny jezeli ktos zrobi sobie sam nie wolno go traktowac jednak do picia jak pepsi czyli wiedziec ze bez przedawkowania mozna pic jedynie b.czysta wode Biznes medyczny z tym bedzie walczyl i musi walczyc bo im ucieka kasa.A wiec zawsze znajda przytrute kotki albo pacjenta bo zle zrozumial i zjadl srebrna lyzeczke. Kiedys nie bylo baterii,Wiec np.wrzucano do garnka z mlekiem czyste srebro (monete) i mleko sie nie psulo. Jak jest z obecnym "mlekiem" ktore ma 2 lata gwarancji nie wiem bo nie wiem na ile jest to mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Colloidal Silver 25.01.05, 23:47 Jezeli robic w domu i zachowac styrylne warunki to po prostu masz ten colloidal silver. Proces zaczyna sie po ok 10min a wiec mozesz usiasc i dopilnowac zeby farfocle nie wpadaly do wody. Po drugie jezeli wyciagniesz elektrody wczesniej to ilosc czasteczek srebra we wodzie jest wystarczajaca. A po trzecie.... kup gotowy jezeli wierzysz np w ufo ze oni robia to przemyslowo rzeczywiscie na wodzie super czystej destylowanej,ect,ect.To zalezy od firmy,czyli rzetelnosci producenta. I wreszcie ... do uzytku zewnetrznego masz antybiotyk praktycznie za darmo jak sie boisz tego co zrobisz. Ja mialem przepis z Kellynet i to zostalo zweryfikowane przez Japonczyka ktory pracuje dla Tokady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Colloidal Silver=utopia IP: *.216-200-80.adsl.skynet.be 26.01.05, 00:07 Posluchaj, przestan opowiadac, ze ta twoja woda po elektrolizie ma cos wspolnego ze srebrem koloidalnym, albo ze srebro koloidalne to antybiotyk. Masz pewnie na mysli antyseptyk, a to nie to samo. Ciekawe jak w domu chcesz zachowac "sterylne warunki" I co to u licha jest Tokada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieswiadoma Re: Colloidal Silver=utopia IP: *.dial.proxad.net 26.01.05, 09:14 a jak ta elektroliza zachodzi w wodzie destylowanej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Colloidal Silver=utopia IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 26.01.05, 09:47 Gość portalu: nieswiadoma napisał(a): > a jak ta elektroliza zachodzi w wodzie destylowanej? A co za roznica? Woda destylowana tez jest w pewnym (niewielkim) stopniu zjonizowana. Konkretnie stezenie jonow wodorowych (i hydroksylowych tez) wynosi ok 10 do potegi -7 moli na litr, jak pamietasz (zakladajac, ze pH wody destylowanej wynosi 7. Poczynilem tu kilka mocno upraszczajacych zalozen, ale to wystarczy, by zilustrowac co mam na mysli). Przewodnictwo nie bedzie wielkie, wiec mimo proponowanych napiec w okolicy 30 V rowniez natezenie pradu bedzie minimalne, dochodzi do tego polaryzacja elektrod, w sumie woda jak woda, ze srebrem koloidalnym nie bedzie miala nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ja bym zmienił troszkę temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:04 interesuje mnie inna rzecz. mam nadzieje ze przylapałem mafie medyczna na nieudolnej probie dezinformacji. wiadomoze kobieta zobaczy na swojej twarzy pryszcz wielkosci ziarnka maku w lusterku samochodu przejezdzajacego z szybkoscia 120km/h w odległosci 3 mil. coz sa to juz tak skonstruowane stworzenia. pytanie jest nastepujace: czy te kobitki obudzily sie pewnego dnia i wygladały jak Kapitan Pirx, poprzedniego wieczoru nic nie podejrzewajac? bo jezeli szarzały długo to przepraszam ale nie wierze w to ze wlewaly w siebie to srebro ignorujac efekta uboczne. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: ja bym zmienił troszkę temat IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 26.01.05, 10:22 > bo > jezeli szarzały długo to przepraszam ale nie wierze w to ze wlewaly w siebie to > srebro ignorujac efekta uboczne. Sluszna obserwacja i jedyne wyjasnienie, ktore mi przychodzi do glowy to takie, ze te kobiety podlegaly systematycznemu praniu mozgu, po prostu przez caly czas byly zapewniane o nieszkodliwosci i mamione dobroczynnymi skutkami. Iluz "oczyszczaczy organizmu" nie powtarza, ze na poczatku kuracji musisz poczuc sie gorzej, zeby potem bylo lepiej? Nawet optymalni tak twierdza, by nie szukac daleko. Wiec moze tutaj ta pani uznala, ze "na poczatku tak jest normalnie". Szarlatani (zreszta nie tylko oni) odnosza sukcesy, jesli maja talent do komunikowania sie. Widoczne jej szarlatan byl przekonujacy. Akurat ten przypadek srebrzycy zostal zacytowany, bo dobrze wyglada na zdjeciach. Innych przypadkow zatrucia srebrem nie pokazano, bo nie sa tak spektakularne. Srebro to metal ciezki, nie jest dobrze zatruwac sie nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ja bym zmienił troszkę temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:32 > Sluszna obserwacja i jedyne wyjasnienie, ktore mi przychodzi do glowy to takie, > ze te kobiety podlegaly systematycznemu praniu mozgu, był tutaj albo na wege opisywany przypadek chlopaczka co sie oczyszczal nalogowo. koniec koncow stwierdzil ze nawet zwykla kranowka jest dla niego zbyt bogata w mieso bakterii wiec nie moze sluzyc do dobrego oczyszcaznia organizmu. zdaje sie ze wylysial i zabki wypadły czy jakos tak. Wytlumaczenie wysoce prawdopodobne, ale pozwolisz ze dalej bede szukal spisku. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: ja bym zmienił troszkę temat IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 26.01.05, 10:56 > Wytlumaczenie wysoce prawdopodobne, ale pozwolisz ze dalej bede szukal spisku. Wolna wola. Nie musze Ci tlumaczyc co to jest zespol paranoidalny, prawda? Koniec koncow spiskiem jest to, co uznamy za spisek. To, co dla Ciebie jest spiskiem, dla mnie moze byc zwykla umowa biznesowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ja bym zmienił troszkę temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:59 To, co dla Ciebie jest > spiskiem, dla mnie moze byc zwykla umowa biznesowa. poczekaj az zaczniesz kiedys byc leczony przez tobie podobnych biznesmenów. wtedy sobie podyskutujemy. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: ja bym zmienił troszkę temat IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 26.01.05, 12:07 > poczekaj az zaczniesz kiedys byc leczony przez tobie podobnych biznesmenów. > wtedy sobie podyskutujemy. Nadal sie nie rozumiemy. Uzywasz slowa "spisek" ze wzgledu na ladunek emocjonalny, a ja w ogole nie mowie o spisku, tylko o ludziach, ktorzy sie dogaduja w celu ubicia interesu czy zalatwienia czegos. Tacy biznesmenie sa w kazdej dziedzinie zycia. Jesli np wprowadza sie wola parlamentu jakis podatek, to ja tez moglbym powiedziec o spisku poslow, ale wole mowic o niekorzystnym dla mnie porozumieniu osob trzecich. Innymi slowy, czy cos kwalifikuje sie jako spisek, zalezy od Twojego podejscia do swiata. Jesli to podejscie jest paranoidalne, to wszedzie weszysz spiski. Jesli zas jest pragmatyczne, to wiesz, ze nie zawsze Twoje moze byc na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem kompromis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:14 dobrze wiec. nie podoba mi sie porzadek tego swiata. zalosnie nieskuteczna medycyna rozprowadzajaca nadprodukcje koncernow farmaceutycznych wciaz dbajaca o to by "leczyc" jak najdluzej i jak najminej skutecznie, ok? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: kompromis IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 26.01.05, 13:26 > dobrze wiec. nie podoba mi sie porzadek tego swiata. zalosnie nieskuteczna > medycyna Az tak zle? A przeciez jeszcze nigdy dotad tak dobrze nie bylo... > rozprowadzajaca nadprodukcje koncernow farmaceutycznych Osmiele sie twierdzic, ze na produkty koncernow farmaceutycznych jest calkiem realny popyt. Nie caly ten popyt zostal sztucznie wykreowany przez przemysl. Nie zgodze sie tez z nieskutecznoscia medycyny.Po prostu apetyt pacjentow wzrosl niepomiernie. > wciaz dbajaca o to by "leczyc" jak najdluzej i jak najminej skutecznie, ok? Nie OK. Nie ma tu zadnego celowego dzialania w celu przedluzenia czy pogorszenia leczenia. To obsesyjne myslenie. Po prostu jeszcze nie wszystko wiadomo, bo jest jeszcze tyle do zbadania... Nie podoba Ci sie porzadek tego swiata... sorry, ale nie mam zadnego innego na podoredziu. A alternatywy, ktore Ty proponujesz, wcale nie sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: kompromis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:37 medycyna sie zmienia pod wpływem (jak o nich myslisz) oszołomstwa. 10 lat temu doktór na grzybice przepisałby jakies mazidło dzis czasem zwroci pacjentowi uwage ze moze by cos poza batonikami też zjadł. 5040 poza tym w tzw medycynie akademickiej szalenie irytujace jest udawanie, niezauwazanie piekna i doskonalosci ludzkiego organizmu. co prawda ostatnio sam stwierdziles, ze nie jest tak latwo wykonczyc czlowieka, ale znakomita wiekszosc medoli uwaza, ze zdrowie lub choroba ich podopiecznych zalezy li tylko od ich pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Colloidal Silver=utopia 27.01.05, 03:06 To znaczy ze wiesz,ze juz wszystko wiesz. Na te watpliwosci dalem juz odpowiedz. Jezeli tak dobrze sie znasz,kup urzadzenie do produkcji rozwal obudowe i zobacz. Mnie ten exp kosztowal 119$ zeby sprawdzic ze ktos mial racje Na stronie www.septenarium.org powinienes znalezc link do tego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Colloidal Silver=utopia IP: *.216-200-80.adsl.skynet.be 27.01.05, 09:22 utopia7 napisał: > To znaczy ze wiesz,ze juz wszystko wiesz. Nie wiem na jakiej podstawie doszedles do tego wniosku. To, co tu napisalem, to wiedza na poziomie szkoly sredniej. Jesli taki "ogrom wiedzy" cie poraza, to nie jest dobrze... ;-) Z dyskusji z Toba wystarczy zapamietac kilka spraw: - elektroliza wody destylowanej, nawet przy uzyciu srebrnych elektrod, nie daje w rezultacie srebra koloidalnego. - srebro koloidalne nie ma wcale cudownych wlasciwosci, ktore Ty twierdzisz, ze ma Wniosek: propagujesz oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Colloidal Silver=utopia 27.01.05, 03:03 Jest proste wyjscie. Zostaw "licho" w spokoju,na Inernecie kup sobie colloidal silver i masz problem z glowy. Po drugie: Mozesz kupic urzadzenie do produkcji ( w domu) colloidal silver rozebrac (rozwalic-nierozbieralne) i wtedy wroc do tematu. Polecam na wyszukiwarce YAHOO Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Colloidal Silver 27.01.05, 03:09 Cacy.Wiec jezeli leczyles sie srebrem,to jest to to samo srebro ktore opisuje jak zrobic.Ale.... to nie jest moj biznes jezeli ktos chce kupowac w pieknej butelce I jeszcze: po zrobieniu nalezy go przechowywac w ciemnej najlepiej kobaltowej (niebieski) butelce. Proces powinno sie robic w ciemni Odpowiedz Link Zgłoś