jusstyna7 17.12.07, 17:23 wiadomosci.onet.pl/1457936,2678,i_bog_stworzyl_trzecia_plec,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaya_81 Re: ciekawy artykuł 17.12.07, 20:05 to jest straszne....wstrząsająca historia......myślę, że wiele osób które cierpią na późno objawiający się wpn również cierpią na wiele objawów, które są już z pogranicza innej płci... Odpowiedz Link Zgłoś
woltico Re: ciekawy artykuł 18.12.07, 11:02 Tak, rzeczywiście wstrząsająca historia. ale zwróćcie uwagę na zamieszczone poniżej komentarze czytelników - tam dopiero powiało grozą i głupotą niestety... Pamiętam jak pierwszy raz trafiłem na do ZUS-u w związku z nadaniem grupy inwalidzkiej, nie pamiętam już szczegółów to było 15 lat temu jak urzędniczka mnie podsumowała: " Nie wiadomo co z takim zrobić, chory ale właściwie zdrowy, w którą szufladkę?..." A we mnie to siedzi do dzisiaj...bo nie wiem jak to rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna197609 Re: ciekawy artykuł 20.12.07, 17:02 Witam. Co do komentarzy...cóż wiele z nich wynika z totalnego braku wiedzy, jeśli niektórzy nie widzą różnicy pomiędzy homoseksualizmem a wrodzoną chorobą genetyczną i uważają tą chorobę za "kaprys" - wniosek jeden - czas cofnąć sie do podstawówki na lekcje biologii.Chociaż myślę , że niektórym i tak by to nie pomogło. Pozdrawiam Wszystkich! justyna Odpowiedz Link Zgłoś