al9 21.05.09, 15:45 ściagnąłem ja sobie z www.dietnet.pl Niektórzy się śmiali ale ja jestem zadowolony Na kopenhaskiej schudłem w sumie 6 kilo, ale chce chudnąć dalej stąd - dieta Pana śmiałem się krótko, dieta jest super Pozdr al Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edipolo1 zarabiasz na notorycznym umieszczaniu tych linków? 27.06.09, 13:04 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
astro_glide Re: dieta Jezusa 28.06.09, 01:36 Ludzie , ze ktos takie brednie wymysla to nie ma co sie dziwic ,ale ze ktos wierzy w to ;;';';'"";; Odpowiedz Link Zgłoś
al9 dieta jak dieta. Przyznaję - ma idiotyczną 29.06.09, 17:04 nazwę ale poza tym - wszystko normalnie jak w kazdej diecie i na pytanie czy zarabiam odpowiadam - nie nie zarabiam kupiłem sobie za smsa dietę i tyle al Odpowiedz Link Zgłoś
estellea Re: dieta jak dieta. Przyznaję - ma idiotyczną 30.06.09, 07:37 Po raz kolejny reklamujesz ten portal o dietach. Po raz kolejny kupiles tam diete - jak widac nie sa skuteczne, skoro to juz kolejna dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
al9 Re: dieta jak dieta. Przyznaję - ma idiotyczną 30.06.09, 09:37 mam sporą nadwagę i dlatego jedna kuracja - nawet skuteczna nie wystarczy i mam dość odpowiadania na twoje dośc aroganckie uwagi eot al Odpowiedz Link Zgłoś