02.03.04, 23:11
Czy ogladacie czasem telewizje bez pilota? a radio jak obslugujecie? hehe,
czy wyobraza sobie ktos zycie bez pilota w zasiegu reki. To jest wynalazek
nieoceniony. przypomnialas sobie jak chciano mnie kiedys wylaczyc pilotem,
ale sie nie dalam, hahahahaha.
Obserwuj wątek
    • naata Re: Pilot? 02.03.04, 23:20
      polot rzecz nieoceniona, wszystko na pilota, nawet auto :)))
      A tego sobie nie przypominam, Ciebie pilotem? hehe
      • chetor Re: Pilot? 03.03.04, 16:11
        Niektóre kobiety powinny być na pilota. Luuudzie ile spraw można by załatwić
        szybciej, a zakupy jakie szybkie by były ;PPPPP
        I z tego wniosek prosty nad wyraz: Ludzie nie mogą żyć bez pilota ;P
        Pzdr
        • parkowy Re: Pilot? 03.03.04, 17:48
          Tak jest,ludzie bez pilota mogą się obejść,kobiety nie zawsze.:))
          Przypominam sobie wcale nie tak odległe czasy (przełom lat 80-90),kiedy moje młode przyjechały z wakacji.Twierdziły zgodnie,że babcia ma zepsuty telewizor,obraz był tylko czarno-biały.:))
          • toja50 Re: Pilot? 03.03.04, 22:06
            Parkosiu!!!! dzisiaj bylo o Twojej ulicy. Nie maja jej za remontowac, nie da
            sie juz nie tylko jezdzic ale i chodzic po niej. Ratuje ja tylko park, piekne
            sasiedztwo, inne sa koszmarne, jakies blaszaki, rozwalone hufce mlodziezowe, ja
            dawno juz tam nie bylam, ale jak wiem nigdy tam ,przepraszam, ladnie nie bylo.
            • parkowy Re: Pilot? 04.03.04, 11:44
              Pamiętam czasy kiedy Parkowa była zwykłą żużlową drogą.Być może chcą wrócić do korzeni?:)Parkowa BYŁA ładną ulicą.To właśnie tam założono jedne z pierwszych w Polsce ogródki działkowe.Były korty tenisowe zgrudziądzkim mistrzem Polski w tenisie Henrykiem Drzymalskim (moim sąsiadem),jednym słowem było fajnie.Ulica zmieniła oblicze po wprowadzeniu w jej sąsiedztwie firm budowlanych i bazy transportowej.Wtedy właśnie zyskała nakładkę asfaltową,a zniknęły korty przeniesione na Rapackiego.Obecnie szlag mnie trafia,kiedy muszę dostać się do domu rodziców.Takich dziur nie było nigdy!
              • toja50 Re: Pilot? 04.03.04, 11:50
                To wyobraz sobie ulice po tej zimie. Mieszkancy bardzo narzekaja, a planu
                napraw nie widac. Niektorzy mowia, przyjdzie wiosna, bedzie zielono i bedzie
                ladnie. Hahaha zima snieg przykryje, latem zielen przyozdobi i jakos to bedzie,
                no nie? A potem przyjdzie walec i wyrowna i co sie martwic. Tak, tak cala
                prawda cala dobe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka