suzzz 22.06.07, 20:30 nie wiem na czym polegaja te cale procedury itd... ale moze warto pomyslec o tym zeby rowniez topolka miala nazwy ulic? mysle ze to dobry pomysl... moze wiecej osob wyjdzie z inicjatywa i sie tym zajmie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk18 Re: ulice w topolce 24.06.07, 00:23 czy chodzi o ulice w dzielnicy Szaberkowo??? Odpowiedz Link Zgłoś
suzzz Re: ulice w topolce 24.06.07, 17:42 nie wiem co jak co nazywacie, mnie chodzi o ogol :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ulice w topolce 24.06.07, 18:05 suzzz napisała: > nie wiem co jak co nazywacie, mnie chodzi o ogol :) p ten lepszy, czy ten gorszy ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suzzz Re: ulice w topolce 24.06.07, 22:07 o matko przestancie sie czepiac tylko zrobcie cos, nie wierze ze nie byloby Wam to na reke.. ale topolka zamiast sie ruszyc to krytykuje... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ulice w topolce 24.06.07, 23:09 suzzz napisała: > o matko przestancie ... ale topolka zamiast sie ruszyć to krytykuje... ;/ I bardzo dobrze wywołałaś wilka z lasu, zaczęło się lato, ludzie już się zjeżdżają w tą okolicę, to i czasz wielki by się trochę ruszyło. Jak tylko padać przestanie, też wybiorę się inspiracji szukać i ciekawego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: ulice w topolce 24.06.07, 23:21 Ulice przydały by się,ale w rejonie jeziora bo tam naprawdę jest labirynt Kogoś tam znaleść,to umarł w butach A Szaberkowo podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
suzzz Re: ulice w topolce 25.06.07, 10:42 rece opadaja... tutaj nic sie nie zmieni... moze kiedys ktos sie tym zajmie... ale jak narazie to nie ma na co liczyc. szkoda czasu na wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ulice w topolce 25.06.07, 14:25 suzzz napisała: > rece opadaja... tutaj nic sie nie zmieni... moze kiedys ktos Suzzz coś taka nerwowa, czego Ci potrzeba??? Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: ulice w topolce 25.06.07, 17:05 myślę że Suzz chodzi o to co malpiatceXY, mianowicie o to, że są tu pewne osoby na forum które szybko schodzą z tematu i do tego dodają swoje mądrości, które nawiasem mówiąc bywają żenujące. I ty akurat wiesz o kim mowa. Rozumiem, że się narażam. Postaram się już nie wrzucać komentarzy na forum. Nie ma komu, nie ma sensu… Ręce nogi i co może opadają Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: ulice w topolce 25.06.07, 18:39 toronto123 napisał: … > Ręce nogi i co może opadają ....uhm..a cycki też??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ulice w topolce 25.06.07, 19:18 to > myślę że Suzz chodzi o to co malpiatceXY, mianowicie o to, że są tu pewne osoby > na forum Etobicoke zachowujesz sie jak starej daty nauczyciel, wszystkich chcesz umoralniać, a wystarczy tak niewiele, być sobą, zedrzeć maskę z siebie i nie ma co sie nadymać, (a jeżeli trafiłem, to tak jak na imprezie zamkniętej, tylko bez .., wiemy o co chodzi - prawda?) Tu na forum mamy taki jaki mamy przekrój społeczeństwa, każdy temat dobry tylko trzeba chcieć, albo dać się lubić, nie ma sensu tylko krytykować innych, a samemu coś zrozumiałego napisać, rzucić temat i tyle. Pozdrawiam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: ulice w topolce 25.06.07, 22:58 suzzz napisała: > rece opadaja... tutaj nic sie nie zmieni... moze kiedys ktos sie tym zajmie... > ale jak narazie to nie ma na co liczyc. szkoda czasu na wpisy Kochana Suzi napisz dokładniej o co ci chodzi?? A tym czasem Ci zaśpiewam- "gdzie jest ta ulica gdzie jest ten dom gdzie jest ta dziewczyna co kocham ją" siemankoxxl Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: ulice w topolce 30.06.07, 22:30 suzzz napisała: > rece opadaja... tutaj nic sie nie zmieni... moze kiedys ktos sie tym zajmie... > ale jak narazie to nie ma na co liczyc. szkoda czasu na wpisy A może zróbmy w Topólce aleje zasłużonych. A za brzmi to tak"idę sobie aleją zasłużonych aż miło popatrzeć" Odpowiedz Link Zgłoś
nutella4 Re: ulice w topolce 03.07.07, 23:49 Ja jestem za tym żeby ulice były, wiem co piszę, są mniejsze miejscowości i tam są nazwy ulic Czy Topólka na to nie zasługuje? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ulice w topolce 04.07.07, 00:46 nutella4 napisała: > Czy Topólka na to nie zasługuje? O widzisz ruszasz ciepły temat, w tamtym systemie ta okolica była dyskryminowana (prześladowana) i to bardzo, za opór i postawę patriotyczną wobec komunizmu i za to gotowanie partyzantom herbatki, myślę że znajdzie się tu ktoś, co to potwierdzi??? Ostatnio, przy wieczerzy wigilijnej rozmawiałem z zagorzałym komunistom, z obrzydzeniem słuchałem jak rzewnie opowiadał o słusznym działaniu w imię ideologi, o wyczynach i wykorzystywaniu wielkiej władzy za młodu ... Myślę też, że za te słowa dziś już nikt nie pozwoli sobie by mnie przypadkowo prześladować, jako wroga tak zwanego byłego ustroju ??? Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Ulice po co??? 04.07.07, 11:10 Nie wiem czy jest taka potrzeba. Co to wniesie do naszego życia? A poza tym to Topólka nie jest bardzo "pogmatwana" jeśli chodzi o jej zagospodarowanie. Na dobrą sprawę mogłyby powstać zaledwie jakieś 4 ulice (patrząc od skrzyżowania w centrum) Już lepszym pomysłem byłoby zagospodarowanie terenu miedzy Topólką a osiedlem za rzeką w stronę Izbicy. Gdyby włączyć to osiedle do Topólki, miejscowość stałaby się większa i wtedy rzeczywiście byłaby maleńka potrzeba, żeby pomyśleć o nazewnictwie ulic. pzdr. PiSs on Drakes Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Ulice po co??? 04.07.07, 12:14 Po to chociaż, by łatwiej było trafić i powiało światem. (a zły to ptak, który własne gniazdo kala), Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Ulice po co??? 05.07.07, 22:02 toronto123 napisał: > Już lepszym pomysłem byłoby zagospodarowanie terenu miedzy Topólką a osiedlem > za rzeką w stronę Izbicy. Gdyby włączyć to osiedle do Topólki, miejscowość > stałaby się większa i wtedy rzeczywiście byłaby maleńka potrzeba, żeby pomyśleć o nazewnictwie ulic.. Podoba mi się pomysł. Dodał bym jeszcze Bulwary Topóleckie i po wybudowaniu oczyszczalni Zalew Zgłowiączkowski i kawałek plaży za mostem.Ktoś powie mażenie? Ale mażenia mają to do siebie że czasem się spełniają-zwłaszcza jak im się pomaga-planiści do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: Ulice po co??? 06.07.07, 15:36 :) nom to był trochę duży skok w przód ale mnie też się podoba. Póki co pozostałbym przy swoich marzeniach... A z czasem wszystko można zakombinować. I pieniądze można pozyskać, choćby jakiś procent z EFS czy czego innego. Wystarczy, że ktoś uruchomi wyobraźnię i może być w Topólce bardzo przyjemnie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia9930 Re: Ulice po co??? 08.07.07, 18:28 toronto123 napisał: > :) nom to był trochę duży skok w przód ale mnie też się podoba. Póki co > pozostałbym przy swoich marzeniach... A z czasem wszystko można zakombinować. I > pieniądze można pozyskać, choćby jakiś procent z EFS czy czego innego. > Wystarczy, że ktoś uruchomi wyobraźnię i może być w Topólce bardzo przyjemnie. > pzdr. Podobają mi się wasze pomysły,ale zróbcie plan osiedla domków w okół jeziora bo tam naprawdę można pobłądzić Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: Ulice po co??? 09.07.07, 10:11 Zróbcie powiadasz?? No niestety, ani to teren w kręgu moich zainteresowań, ani też nie jestem włodarzem tej gminy, żeby zajmować się takimi przygotowywaniem planów tudzież inwestycji. Pozostaje mi tylko marzyć. A co do jezior znam takie jedno, bardzo przyjemna okolica i prawie żadnych turystów ;) pzdr. & Rydzyk rules Odpowiedz Link Zgłoś
paplanina Re: ulice w topolce 06.07.07, 08:21 ja rozumię że pogoda ciulowa i deszcz pada i się spać chce ale może ktoś by coś napisał ciekawego --widzę że Topólka jeszcze śpi....HEJ OBUDZCIE SIĘ FOROWICZE bo i ja zasnę..... Odpowiedz Link Zgłoś