kirke18 04.05.06, 14:55 Pięknie kwitną no i matury się rozpoczęły... tym razem mój syn. Czy damy radę... jak to przeżyć??? A może kto magnoliom zrobi zdjęcie? plizzz pozdrawiam wiooooosennnnie. gochna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Magnolie kwitną przy LO I 04.05.06, 15:29 Jeśli poszperasz w galerii to znajdziesz. Nie tegoroczne, ale jakiś ubiegłe. Szukaj w wątku "namówiony", jeśli dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Magnolie kwitną przy LO I 05.05.06, 17:12 Sa zdjecia kwitnacej magnolii w ubieglym roku chyba, mysle, ze zawsze kwitnie tak samo, mozesz popatrzec w naszej galerii. Trzymam kciuki za mature syna i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Magnolie kwitną przy LO I 08.05.06, 14:39 ...i tak najpiękniejsze są w naturze.Dzięki za życzliwe słowo :-))), teraz chyba matura ma większy ciężar gatunkowy, ale moim zdaniem więcej się stawi na myślenie niż kucie na pamięć, chyba to lepiej... jeszce tylko 2 tygodnie, a potem miesiąc na oficjalne wyniki, horror. Pozdrawiam, zwłaszcza absolwentów II LO :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter jak to II LO ?! hanba i podstep !!! 08.05.06, 18:42 - najpierw o magnoliach, a potem pozdrowienia dla "absolwentow II LO". ja siem zapytowujem, co ONI maja wpolnego z NASZOM MAGNOLIOM ?! czch Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: jak to ... 09.05.06, 14:39 mamy wspólnego to, że też kochmy piękne, stare drzewa, którym obojętne ustroje, szuje i nienawiść ludzka- one sobie kwitną. Pozdrawiam starych, dobrych (z kindersztubą) kolegów z LO I :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter nie mac, kryka - magnolia byla i jest nasza !!! 09.05.06, 16:59 czch Odpowiedz Link Zgłoś
igda99 magnolia byla i jest nasza ! 09.05.06, 22:46 chociaż podczas mojej matury prawie nie kwitła! Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: magnolia byla i jest nasza ! 09.05.06, 23:21 te magnolie są też jakieś magiczne jak tramwaje absolwent wspaniałego ILO ac3 Odpowiedz Link Zgłoś
igda99 absolwenci I LO - roczniki 09.05.06, 23:58 z jakich roczników maturalnych jesteście? ja - matura 87. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter i co ja tam bede z dzieciakami gadal.... :-)) 10.05.06, 18:46 czch Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Magnolie kwitną przy LO I 10.05.06, 19:11 magnolie, kasztany, matury, żeby niewiadomo co mówić uroczy to czas. Zwłaszcza we wspomnieniach. A moją szkołę urzędnicy właśnie zamienili na biura dla siebie. I są dumni. Ja z nich nie. Maturzyści już po najgorszym? A mamy? Pozdrawiam z miasta B. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Magnolie kwitną przy LO I 11.05.06, 13:05 no cóż starsza pani ze mnie hihihi moja matura to 82. Dziś moje chłopie właśnie teraz zdaje matematykę... o bosze jak mnie dusi ze strachu... a potem jeszce fizyka no i ustne polski i angielski... Ty czarny się nie wnerwiaj TWOJE magnoli chyba mogę podziwiać z łezką w oku??? plizzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter a niby czemu to nie mam sie wnerwiac ??? 11.05.06, 17:24 moze lubie ? :-) poza tym: jestes malolata w wieku mojej zony... :-) czch Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re:a chyba, że looobisz:-))) 12.05.06, 08:56 No ufff! Matematyka za nami. Pozdrawiam wnerwiająco Ciebie, a mile Twoją młodą żonę :-)))). I miej te swoje magnolie (dziwne jak się wszyscy przyznają do czegoś czego nie sadzili, nie pielęgnowali, a tylko 4 lata podziwiali przez okno), kwitną KSZATANY I BEZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter pielegnowalem w tym czasie kolezanki; 12.05.06, 17:01 magnolia rosla sama... :-))) czch Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Absolwenci I LO ........ 15.05.06, 20:19 Duzo nas tu:-) Pozdrawiam - absolwentka 85. Odpowiedz Link Zgłoś