katarzynka2511 05.10.06, 12:32 mam pytanko chodzi mi o studia podyplomowe, a mianowicie o pedagogikę, gdzie od nas z Grudziądza jest najbliżej, czy jest jakaś filia w Grudziądzu, która posiada ten kierunek..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pressforum Re: studia podyplomowe 05.10.06, 23:00 moja żona studiowała ją w Gdańsku, ale to było ... kilka lat temu. pewnie w toruniu jest, ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: studia podyplomowe 05.10.06, 23:56 Urzędasy z Urzędu Miejskiego powinni zebrać wszystkie kierunki istniejące w Grudziądzu i zamieścić na swojej stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka2511 Re: studia podyplomowe 06.10.06, 07:16 oj tak to prawda, bo tak naprawdę to nawet dobrze się nie wiem co mamy w swoim mieście, nie chcę już za daleko dojeżdżać, tyle lat dojeżdżałam obecnie, zależy mi aby było na miejscu albo ze 30 km, nie więcej, mam naprawdę dość dojazdów, może w Świeciu coś jest, ale jak tego się dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: studia podyplomowe 07.10.06, 14:27 sprawdź też na Uniwersytecie w Górnej Grupie i Politechnice w Grucie Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: studia podyplomowe 08.10.06, 08:31 :-) Sprawdz tez studia MBA w Mełnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś