Dodaj do ulubionych

granat na pamiatke

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 18:15
Slyszeliscie! japonski dziennikarz zabral iracki granat na pamiatke,ktory
wybuchl na lotnisku, glupota nie zna granic.
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: granat na pamiatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:55
      Ja nie słuchałam jeszcze wiadomości , poczytałam i oglądałam "Misia" Bareji!
      Przed południem pozwoliłam sobie na wolne - obejrzałam koncert na Polonii.
      Karin Stanek powaliła chyba wszystkich ;)))))) te miny ? znaczące i smiech po
      pachy , przecie ona starsza ode mnie ! ale kobitka ma temperament!!!
      Niesamowita! Na końcu występ Mazowsza i na to czekałam , zawsze jestem
      wzruszona i cieszę się ,że byli i są .... " Hej wio! wiśta wio!" ....wykonana
      ze szczególnym przesłaniem .... dobre ! ;-)))
      pozdr
      • Gość: naata Re: granat na pamiatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 08:22
        Gość portalu: naata napisał(a):

> Ja nie słuchałam jeszcze wiadomości , poczytałam i oglądałam "Misia"
        Bareji! /wybaczcie mi tego "barejjję " nie wiem co się dzieje? czyżby ten ?
        no .... zespół Mysli i tańca ? - sklerozka? ;))) /
        > Przed południem pozwoliłam sobie na wolne - obejrzałam koncert na Polonii.
        > Karin Stanek powaliła chyba wszystkich ;)))))) te miny ? znaczące i smiech po
        > pachy , przecie ona starsza ode mnie ! ale kobitka ma temperament!!!
        > Niesamowita! Na końcu występ Mazowsza i na to czekałam , zawsze jestem
        > wzruszona i cieszę się ,że byli i są .... " Hej wio! wiśta
        wio!" ....wykonana
        > ze szczególnym przesłaniem .... dobre ! ;-)))
        > pozdr
        • chetor Re: Naate rozerwało na 2 części ;-) 05.05.03, 10:21
          Starym zwyczajem nasza Naata robi sztuczny tłok, kopiuje posty ;-))
          pzdr
          • Gość: naata Re: Naate rozerwało na 2 części ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 10:32
            chetor napisał:

> Starym zwyczajem nasza Naata robi sztuczny tłok, kopiuje posty ;-))
            > pzdr
            -------------
            zaczynam robić błędy ..... czy to już się zaczyna ?... czy to przesilenie
            majowe?... myśleć się nie chce :)))
            • Gość: Krysiaroz Re: Naate rozerwało na 2 części ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 11:00
              To prawda zaczyna ciagnac na powietrze, czyli to nie nalog huuuurrrra
              • Gość: parkowy a jednak nałóg ! IP: 80.48.150.* 05.05.03, 17:30
                Droga Krysiuroz jak inaczej nazwać deklarację wyjazdu rodzinnego i myszkowanie
                na forum?;)
                Ja pozwoliłem sobie obejrzeć koncert z okazji 10 lecia Szansy na sukces.Ubaw po
                pachy :))
                • Gość: naata Re: a jednak nałóg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 19:55
                  Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Droga Krysiuroz jak inaczej nazwać deklarację wyjazdu rodzinnego i myszkowanie
                  > na forum?;)
                  > Ja pozwoliłem sobie obejrzeć koncert z okazji 10 lecia Szansy na sukces.Ubaw
                  po
                  > pachy :))
                  ----------------
                  Parkowy to taka radocha dla ludu ! Moja bokserka ucieka pod kanapę jak
                  niektórzy "śpiewają" ha ha Oglądam zawsze i lubię ;-)))
                  pozdr
                  • Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 22:37
                    Ja tez lubie czasami, ale ostatnio za duzo powtorek juz nie trawie, no i wazne
                    z kim.
                    • naata Re: a jednak nałóg ! 05.05.03, 23:13
                      Tak to ważne z kim , ja lubię np.Beatkę Kozidrak, Rynkowskiego,był Dudek..
                      Kaja i Bregowic ... oj za długo by tu wymieniać ...
                      A... może zrobimy sobie mała listę najlepszych naszym zdaniem ..co Wy na to?
                      pozdrawiam szanowne jury ;)))))
                      • Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 23:26
                        A mnie sie podobal Krajewski, byl taki smutny ze nawet sie nie usmiechnal, nie
                        poruszyl ale ja i tak go lubie / wspomienia / no i wiele innych, tych co
                        wymienilas tez chociaz nie wszystkie utwory.
                      • Gość: parkowy Re: a jednak nałóg ! IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:30
                        Beatkę widziałem bodajże w ubiegłym roku w Policach.Akurat wtedy ,gdy dostała
                        Grandprix w Opolu.Jechała z Polic po nagrodę i następnego dnia występowała
                        dalej.Wczoraj ,podczas kocertu z przyjemnością słuchałem Grzegorza Turnau'a.
                        Teraz słucham ostatnią płytę Kasi Kowalskiej.
                        pzdr
                        • Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 23:36
                          A ja wspominam Janusza Laskowskiego od razu czuje sie duuuuuuuuuuuzo mlodsza.A
                          tak na codzien to slucham Magdy Umer lubie te klimaty.
                          • chetor Re: a jednak nałóg ! 06.05.03, 09:02
                            No, no ale lista.
                            Też muszę tu coś wpisać:
                            O kurcze jak zacząłem myśleć to musiałbym chyba dłuugo wypisywać.
                            Tych co wymieniliśie także lubię chociaż oczywiście nie wszystkie utwroy
                            generalnie.
                            Ale dopiszę dwie Budy: Suflera i Pod ....
                            pzdr
                            • naata Re: a jednak nałóg ! 06.05.03, 17:54
                              No to możemy już się spotkać bo prawie jednakowo nam w duszy gra ;-))))
                              Tak mi się wydaje .....
                              • Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 20:32
                                Widze, ze Chetor pracowal raniutko, teraz nadrabia Naata a w nocy parkowy i
                                fajnie jest.
                                • Gość: naata Re: a jednak nałóg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:59
                                  Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):

> Widze, ze Chetor pracowal raniutko, teraz nadrabia Naata a w nocy parkowy i
                                  > fajnie jest.

Fajnie było ale się skończyło ....bo poszli spać i lulu ;))))
                                  • chetor Re: a jednak nałóg ! 07.05.03, 09:59

> Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):
                                    >
                                    > > Widze, ze Chetor pracowal raniutko, teraz nadrabia Naata a w nocy parkowy
                                    > i
                                    > > fajnie jest.
                                    >
                                    > Fajnie było ale się skończyło ....bo poszli spać i lulu ;))))

Witam porannie !
                                    Znowu spada na mnie poranne odrabienie lekcji.
                                    Czytam, piszę, czytam, piszę, czytam, piszę ........
                                    Luuudzie, proszę, chodźcie wcześniej spać ;-)))))
                                    pzdr
                                    • Gość: naata Re: upały wzmagają chęć wyżycia się ..;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 12:10
                                      .... w pisaniu oczywiście , ale przyznam że najbardziej ciągnie na łono natury,
                                      ja zaraz wybywam do lasu na spacerowanie ;)))
                                      • chetor Re: upały wzmagają chęć wyżycia się ..;-)))) 07.05.03, 14:29

> .... w pisaniu oczywiście , ale przyznam że najbardziej ciągnie na łono
                                        natury,
                                        >
                                        > ja zaraz wybywam do lasu na spacerowanie ;)))

Oj Naata, Naata !!!
                                        Upały wzmagają, oczywiście, że wzmagają, na pewno wzmagają, jestem głęboko
                                        przekonany, że WZMAGAJĄ CHĘĆ WYPICIA PIWKAAAAAA :-)))
                                        Parkowy, musisz też wytłumaczyć to nocą Naa(t)cie
                                        pzdr
                                        PS. A jak nie przestaniemy o piwie to dziewczyny wezmą nas za nałogowców a
                                        wtedy to będzie ich największa pomyła życiowa ;-)))
                                        • Gość: parkowy Re: upały wzmagają chęć wyżycia się ..;-)))) IP: 80.48.150.* 07.05.03, 17:29
                                          chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                                          >
                                          > > .... w pisaniu oczywiście , ale przyznam że najbardziej ciągnie na łono
                                          > natury,
                                          > >
                                          > > ja zaraz wybywam do lasu na spacerowanie ;)))
                                          >
                                          > Oj Naata, Naata !!!
                                          > Upały wzmagają, oczywiście, że wzmagają, na pewno wzmagają, jestem głęboko
                                          > przekonany, że WZMAGAJĄ CHĘĆ WYPICIA PIWKAAAAAA :-)))
                                          > Parkowy, musisz też wytłumaczyć to nocą Naa(t)cie
                                          > pzdr
                                          > PS. A jak nie przestaniemy o piwie to dziewczyny wezmą nas za nałogowców a
                                          > wtedy to będzie ich największa pomyła życiowa ;-)))
                                          -------------------------------------------------------------------------------
                                          Nałogowców ? i owszem,tyle,że netowych hi hi hi ;))
                                          • naata Re: My jesteśmy degustatory ;))) 07.05.03, 22:42
                                            Parkowy ma rację : netowe nałogi he he he
                                            Krysiaroz będzie Was pilnowała to nie dacie plamy ;-))))))))))) spoko!
                                            pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka