Gość: Krysiaroz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 18:15 Slyszeliscie! japonski dziennikarz zabral iracki granat na pamiatke,ktory wybuchl na lotnisku, glupota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: granat na pamiatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:55 Ja nie słuchałam jeszcze wiadomości , poczytałam i oglądałam "Misia" Bareji! Przed południem pozwoliłam sobie na wolne - obejrzałam koncert na Polonii. Karin Stanek powaliła chyba wszystkich ;)))))) te miny ? znaczące i smiech po pachy , przecie ona starsza ode mnie ! ale kobitka ma temperament!!! Niesamowita! Na końcu występ Mazowsza i na to czekałam , zawsze jestem wzruszona i cieszę się ,że byli i są .... " Hej wio! wiśta wio!" ....wykonana ze szczególnym przesłaniem .... dobre ! ;-))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: granat na pamiatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 08:22 Gość portalu: naata napisał(a): > Ja nie słuchałam jeszcze wiadomości , poczytałam i oglądałam "Misia" Bareji! /wybaczcie mi tego "barejjję " nie wiem co się dzieje? czyżby ten ? no .... zespół Mysli i tańca ? - sklerozka? ;))) / > Przed południem pozwoliłam sobie na wolne - obejrzałam koncert na Polonii. > Karin Stanek powaliła chyba wszystkich ;)))))) te miny ? znaczące i smiech po > pachy , przecie ona starsza ode mnie ! ale kobitka ma temperament!!! > Niesamowita! Na końcu występ Mazowsza i na to czekałam , zawsze jestem > wzruszona i cieszę się ,że byli i są .... " Hej wio! wiśta wio!" ....wykonana > ze szczególnym przesłaniem .... dobre ! ;-))) > pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Naate rozerwało na 2 części ;-) 05.05.03, 10:21 Starym zwyczajem nasza Naata robi sztuczny tłok, kopiuje posty ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Naate rozerwało na 2 części ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 10:32 chetor napisał: > Starym zwyczajem nasza Naata robi sztuczny tłok, kopiuje posty ;-)) > pzdr ------------- zaczynam robić błędy ..... czy to już się zaczyna ?... czy to przesilenie majowe?... myśleć się nie chce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Naate rozerwało na 2 części ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 11:00 To prawda zaczyna ciagnac na powietrze, czyli to nie nalog huuuurrrra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy a jednak nałóg ! IP: 80.48.150.* 05.05.03, 17:30 Droga Krysiuroz jak inaczej nazwać deklarację wyjazdu rodzinnego i myszkowanie na forum?;) Ja pozwoliłem sobie obejrzeć koncert z okazji 10 lecia Szansy na sukces.Ubaw po pachy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: a jednak nałóg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 19:55 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Droga Krysiuroz jak inaczej nazwać deklarację wyjazdu rodzinnego i myszkowanie > na forum?;) > Ja pozwoliłem sobie obejrzeć koncert z okazji 10 lecia Szansy na sukces.Ubaw po > pachy :)) ---------------- Parkowy to taka radocha dla ludu ! Moja bokserka ucieka pod kanapę jak niektórzy "śpiewają" ha ha Oglądam zawsze i lubię ;-))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 22:37 Ja tez lubie czasami, ale ostatnio za duzo powtorek juz nie trawie, no i wazne z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: a jednak nałóg ! 05.05.03, 23:13 Tak to ważne z kim , ja lubię np.Beatkę Kozidrak, Rynkowskiego,był Dudek.. Kaja i Bregowic ... oj za długo by tu wymieniać ... A... może zrobimy sobie mała listę najlepszych naszym zdaniem ..co Wy na to? pozdrawiam szanowne jury ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 23:26 A mnie sie podobal Krajewski, byl taki smutny ze nawet sie nie usmiechnal, nie poruszyl ale ja i tak go lubie / wspomienia / no i wiele innych, tych co wymienilas tez chociaz nie wszystkie utwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: a jednak nałóg ! IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:30 Beatkę widziałem bodajże w ubiegłym roku w Policach.Akurat wtedy ,gdy dostała Grandprix w Opolu.Jechała z Polic po nagrodę i następnego dnia występowała dalej.Wczoraj ,podczas kocertu z przyjemnością słuchałem Grzegorza Turnau'a. Teraz słucham ostatnią płytę Kasi Kowalskiej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 23:36 A ja wspominam Janusza Laskowskiego od razu czuje sie duuuuuuuuuuuzo mlodsza.A tak na codzien to slucham Magdy Umer lubie te klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: a jednak nałóg ! 06.05.03, 09:02 No, no ale lista. Też muszę tu coś wpisać: O kurcze jak zacząłem myśleć to musiałbym chyba dłuugo wypisywać. Tych co wymieniliśie także lubię chociaż oczywiście nie wszystkie utwroy generalnie. Ale dopiszę dwie Budy: Suflera i Pod .... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: a jednak nałóg ! 06.05.03, 17:54 No to możemy już się spotkać bo prawie jednakowo nam w duszy gra ;-)))) Tak mi się wydaje ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: a jednak nałóg ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 20:32 Widze, ze Chetor pracowal raniutko, teraz nadrabia Naata a w nocy parkowy i fajnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: a jednak nałóg ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:59 Gość portalu: Krysiaroz napisał(a): > Widze, ze Chetor pracowal raniutko, teraz nadrabia Naata a w nocy parkowy i > fajnie jest. Fajnie było ale się skończyło ....bo poszli spać i lulu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: a jednak nałóg ! 07.05.03, 09:59 Gość portalu: naata napisał(a): > Gość portalu: Krysiaroz napisał(a): > > > Widze, ze Chetor pracowal raniutko, teraz nadrabia Naata a w nocy parkowy > i > > fajnie jest. > > Fajnie było ale się skończyło ....bo poszli spać i lulu ;)))) Witam porannie ! Znowu spada na mnie poranne odrabienie lekcji. Czytam, piszę, czytam, piszę, czytam, piszę ........ Luuudzie, proszę, chodźcie wcześniej spać ;-))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: upały wzmagają chęć wyżycia się ..;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 12:10 .... w pisaniu oczywiście , ale przyznam że najbardziej ciągnie na łono natury, ja zaraz wybywam do lasu na spacerowanie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: upały wzmagają chęć wyżycia się ..;-)))) 07.05.03, 14:29 Gość portalu: naata napisał(a): > .... w pisaniu oczywiście , ale przyznam że najbardziej ciągnie na łono natury, > > ja zaraz wybywam do lasu na spacerowanie ;))) Oj Naata, Naata !!! Upały wzmagają, oczywiście, że wzmagają, na pewno wzmagają, jestem głęboko przekonany, że WZMAGAJĄ CHĘĆ WYPICIA PIWKAAAAAA :-))) Parkowy, musisz też wytłumaczyć to nocą Naa(t)cie pzdr PS. A jak nie przestaniemy o piwie to dziewczyny wezmą nas za nałogowców a wtedy to będzie ich największa pomyła życiowa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: upały wzmagają chęć wyżycia się ..;-)))) IP: 80.48.150.* 07.05.03, 17:29 chetor napisał: > Gość portalu: naata napisał(a): > > > .... w pisaniu oczywiście , ale przyznam że najbardziej ciągnie na łono > natury, > > > > ja zaraz wybywam do lasu na spacerowanie ;))) > > Oj Naata, Naata !!! > Upały wzmagają, oczywiście, że wzmagają, na pewno wzmagają, jestem głęboko > przekonany, że WZMAGAJĄ CHĘĆ WYPICIA PIWKAAAAAA :-))) > Parkowy, musisz też wytłumaczyć to nocą Naa(t)cie > pzdr > PS. A jak nie przestaniemy o piwie to dziewczyny wezmą nas za nałogowców a > wtedy to będzie ich największa pomyła życiowa ;-))) ------------------------------------------------------------------------------- Nałogowców ? i owszem,tyle,że netowych hi hi hi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: My jesteśmy degustatory ;))) 07.05.03, 22:42 Parkowy ma rację : netowe nałogi he he he Krysiaroz będzie Was pilnowała to nie dacie plamy ;-))))))))))) spoko! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś