poziomka_26 14.12.09, 14:46 czy ktoś był na weselu w restauracji Campari w Górze Motycznej koło Dębicy lub coś słyszał, ponieważ przymierzam się do zarezerwowania tej restauracji na wesele? dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icia83 Re: dom weselny 05.01.10, 16:38 sama szukałam i byłam tam sala fajna ale cena mnie zabila :/ 150 zl może 180 zl na 2011 rok a poza tym brak hotelu no i nie wiadoma jak cena za nocleg a poza tym jak wyszła afera iz ktoś z "obsługi" ukradł młodym pieniądze z wesela to nie za dobrze świadczy no i dużo osób się wycofało :( ps a na ile osob szukasz Odpowiedz Link
dafne030 Re: dom weselny 01.07.13, 14:10 Droga Iciu, nie wyszła afera z obsługą tylko z samą rodziną właściciela. ;\ Obsługa jest tak pilnowana, że nie jest w stanie nawet zjeść czegoś po kilkugodzinnej pracy. Ogólnie lokalu nie polecam. Właściciel oszczędza na dosłownie wszystkim i sam panoszy się po weselach ciągle "zmiatając" ze stołów jedzenie. Kontrola niebotyczna. Trudna do opisania. Nawet jak para młoda zażyczy sobie aby własne jedzenie, a raczej resztki, które i tak trafią do kosza, zabrać do domu to właściciel jest nieziemsko obruszony. Nie polecam, nie polecam, nie polecam. Drogo, nieprzyjemnie, ponuro. Czasem ma się wrażenie, że za pieniądze młodych chcą jak najmniejszym kosztem ich "zadowolić" żeby jak najwięcej zostało w kieszeni. AMEN! ;\ Odpowiedz Link
kasiakolodziej77 Re: dom weselny 25.10.24, 18:52 Najlepszą opcją na wesele w Dębicy jest wg mnie dom weselny Folkowa Dolina folkowadolina.pl , fajny folkowy wystrój, smaczne jedzenie, no i zdjęcia w tej scenerii są mega. Na pewno warto sprawdzić czy mają wolny termin ? Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link