psycholog102 09.06.16, 12:03 czy ktoś może polecić solidnego HYDRAULIKA, do napraw instalacji brodzika, baterii, spłuczki w domu w Łomiankach. Pilne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2lanser Re: hydraulik w Łomiankach 12.06.16, 13:26 Oczywiście!!! Najlepszym hydraulikiem działającym poprzez piąty wymiar jest zakład kanalizacyjny wraz ze strażą i piątą władzunią w grajdołku/GL/. Na odległość niczym Kaszmirowski chcą spowodować by ci którzy nie posiadają zdolności kredytowej dostali kredyt na przyłącze, ci których nie stać wreszcie mieli środki na zrobienie przyłączy. Wystarczyło jedno słowo,zaklęcie-SĄD. Wydaje mi się że gdyby Ciebie postraszyli sądem sam byś sobie naprawił spłuczkę, zainstalował brodzik. Jeżeli to aż tak pilne zamknij oczy idź do kibelka otwórz tubkę w postaci GŁ i w ogłoszeniach....??? na pewno znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
xantia77 Re: hydraulik w Łomiankach 17.06.16, 16:42 polecam Pana Wiesława tel. 604-270-608 kilka razy korzystałam z jego usług przede wszystkim jest uczciwy, solidny i mam wrażenie, że stosunkowo nie drogi Odpowiedz Link Zgłoś