Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EUROBANK- przestrzegam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 11:48
    Eurobank prowadzi rekrutacje w calej Polsce, wyslalam do nich aplikacje
    jeszcze w sierpniu, we wrzesniu zostalam zaproszona na pierwsza rozmowe,
    trwalo to od godz.8 do 15, najpierw ogolne wyjasnienia, pozniej godz test na
    inteligencje( pyt. miedzy innymi z mitologi,przyslowia staropolskie,
    matematyki, znajomosc slow obcojezycznych i wiele innych(60 pyt))pozniej 30
    min. pyt otwarte ( wady zalety, kto to jest trudny klient i inne) nastepnie
    30 min. rozmowa indywidualna( na ktorej ja mialam 3 zadania).Dwa tygodnie
    pozniej dowiedzialam sie, ze przeszlam 1-wszy etap, w listopadzie zaprosili
    mnie na rozmowe z menagerem Eurobanku, rozmowa bardzo mila,zaproponowano mi
    3 stanowiska do wyboru. W GRUDNIU dostalam ostateczna decyzje, NIEDZIELA-
    SMS- DZIEKUJEMY ZA PRZYSTAPIENIE DO REKRUTACJI..., ALE JESZCZE NIE TERAZ, i
    tak zostalam poinformowana o decyzji, bank ktory prowadzi nabor w calej
    Polsce nie wysila sie zbytnio tylko wysyla sms-y........ CO WY NA TO ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafal Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 11:52
        Coz... zenada. W ten sposob o odmownej decyzji informowac moze wlascicielka
        warzywniaka, a nie bank. Napisz, w jakim miescie aplikowalas, bo bys moze
        oszczedzilabys mi zbyt wielu staran...
        • Gość: a23 Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 11:58
          aplikowalam w Warszawie, sledze ogloszenia o pracy i Eurobank nadal poszukuje
          pracownikow, wiec nie wiem co mam myslec na ten temat, praca nie zbyt ciekawa,
          stanie na stendach w hipermarketach( w przejsciu miedzy kasami a sklepami)za
          850 zl :-)
          • Gość: karol Re: czy to jest Bank ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 13:27
            ludzie , pomyślcie troche
            juz ktos tu kiedys to pisał
            co to za bank - kilka pomalowanych skrzynek i trzy krzesła ??
            czy ktos myślący zdeponuje swoje oszczednosci w tych skrzynkach
            które dzisiaj są , a jutro będą stały jako atrapy w aptece w pasażu ?

poza tym tysiąca złotych nie zarobicie w tym "banku"
      • Gość: darek Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.04, 13:31
        cóż, chyba sms nie jest odpowiednią formą podziękowania za udział w procesie
        rekrutacji! Jeśłi ktoś dostał się do tej części "eliminacji" to jest wart
        chyba zwykłego listu lub normalnego telefonu, co Wy na to?

Ps. nie miałem szczęścia aplikować i pewnie już nie bede chciał do tej firmy :-
        P
      • Gość: doradca jordoleni oszusci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.04, 14:54
        Wedlug mnie nadal nic nie uleglo zmianie. Potwierdzam co wczesniej pisalem.
        PIERDOLENI OSZUSCI.
        ps. Jesli chcesz sie przekonac to wpisz w przegladarke slowo EUROBANK i popatrz
        w archiwum....pozdrawiam:)
        • Gość: wachi Re: nie oszuści tylko bazarówy IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.01.04, 15:10
          Też wysłałam i 0 zainteresowania, chociaż mam praktykę w BOK i wymagane
          wykrztałcenie. Jako bezrobotna chcę się pocieszać, że może kompletują listę
          potencjalnych przyszłych klientów - wykrztałconych, inteligentnych - czego
          mają dowodzić testy, dobrze się zapowiadających.
          I tak ich nie lubię (urażona duma) i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.

Ciekawe czy zrobią sobie stendy też na bazarach, w końcu tam taki tłok :)
          a i poziom (pomysłu) ten sam.

Pozdrowienia dla wszystkich poszukiwaczy!
          • Gość: lilimarlene1 Re: do wachi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.04, 19:31
            z tym wykSZtałceniem to nie jest chyba najlepiej???
            • Gość: wachi Re: do wachi... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 16.01.04, 22:00
              Z tym faktycznie.... :) sorki, ale czasem człowiek się gdzieś spieszy i nawet
              nie sprawdzi. Przeważnie nie mam z tym problemów, ale widziałam na tym forum i
              innych geniuszy ortografii, nawet dyrektorów, przedsiębiorców itd.
              A co ja się będę usprawiedliwiać, każdemu się przytrafi.
          • Gość: sago Re: nie oszuści tylko bazarówy IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 16.01.04, 10:52
            WykSZtalcony pisze sie przez SZ a nie RZ !
            Skoro mialas jeszcze kilka takich bledow w C.V. lub liscie motywacyjnym to
            nic dziwnego, ze Ciebie odrzucili.
        • Gość: dorota Re: jordoleni oszusci IP: *.umcs.lublin.pl 15.01.04, 16:39
          Doradco, czy mgłbyś sie odezwać na mój mail. Miałabym do Ciebie kilka pytań:
          dorota_29@gazeta.pl

Dziękuję.
        • Gość: dorota Re: jordoleni oszusci IP: *.umcs.lublin.pl 15.01.04, 16:40
          Doradco, czy mógłbyś się odezwać na mój mail. Miałabym do Ciebie kilka pytań:
          dorota_29@gazeta.pl

Dziękuję.
          • Gość: doradca Re: jordoleni oszusci IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.01.04, 13:01
            czekam na Twoje pytania.
      • tavola Re: EUROBANK- przestrzegam 15.01.04, 16:24
        Witajcie
        Też tam byłam na rozmowach. Nie przeszłam 2 etapu, ale podziękowali mi
        listownie i zwrócili kasę za dojazd do Wrocławia, czym byłam pozytywnie
        zaskoczona, bo większość pracodawców tego nie robi. Do przedmówczyni nie mów
        hop, bo jeszcze mogą cię zaprosić mnie zaprosili po 4 miesiącach od
        zgłoszenia. Aplikowałam na managera za 2700bruto, mój mąż po 7 latach w
        poważnej firmie ma 1800zł, więc jak na moje miasto to nie było tak mało. Ja
        żałuję, że się nie dostałam patrząc na Lukasa poprzednie dzieło właściciela
        Eurobanku. Raczej nie wygląda, że się zwinie z ludzkimi pieniędzmi.
        A i może lepiej zadzwoń i upewnij się, że cię nie przyjęli, bo dziewczyna,
        która była ze mną na rozmowie dostała odmowę a potem okazało się, że to była
        pomyłka i tłumaczyli się dużą ilością osób rekrutowanych.
        Pozdrawiam
        • Gość: red_pants Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 17:11
          Jak dla mnie jest to kolejna klatka dla szczurow, w ktorej rotacja przekracza
          predkosc swiatla.Pracowalam w najslynniejszym w Polsce amerykanskim banku,wiem
          jak wyglada rektutacja,choc przyznam ze smsow nie stosuja;)Jesli chodzi o te
          standy w hipermarketach-widze personel zlozony z samych studentow,nie neguje ze
          w innych miastach (mieszkam we Wroclawiu) jest inaczej.Po latwej linji oporu?!
          Nie bawi mnie tez kolorystyka wystroju,ktora konkurowac moze jedynie z
          mcdonaldem a i to jest mniej smacznie.Podobno czerwien wzbudza agresje.Z
          poprzednich postow widze ze jest tak faktycznie.
          Generalnie jestem na NIE.
          Pozdrawiam
          • Gość: Lord Bobick Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 09:04
            Ta kolorystyka przypomina mi barwy krwawtów samoobrony. A co do samego banku,
            to już tyle było napisane, że nie chce mi się już powtarzac. Oni szukają
            sprzedawców i akwizytorów.
      • Gość: sago Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 16.01.04, 10:55
        Wlascicielem Eurobanku jest byly wlasciciel LUCAS banku. Wyzylowal co sie dalo,
        sprzedal LUCAS bank i tworzy nowa firme, za jakis czas znowu sprzeda, itd.
        • Gość: Tiily Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 213.227.72.* 16.01.04, 16:05
          właśnie dostałam odmowną odpowiedz!przeszłam jakieś 3 etapy!!ktoś już tu
          wspomonał o zakresie wiedzy potrzebnej do ich prawidłowego wypełnienia.....po
          co?,dlaczego?zaprosili mnie na rozmowę do Katowic...na 8 ,z domu wyruszyłam po
          5..potem maglowali mnie testami...taaak tymi testami...a potem rozmowa...a na
          niej 3 scenki rodzajowe z serii, co Pani zrobi jak przyjdzie trudny
          klient?...moim zdaniem dałam z siebie wszystko..kawalifikacje też mam
          odpowiednie.....i po co to wszystko było, stres..nadzieja...Szczerze to nawet
          nie wiedziałam,że eorpbank jest "znanay" w internecie i tyle już o rekrutacji
          do niego napisano!!sama nie wiem co myśleć???
          • Gość: 666 Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 19:28
            Test dla informatykow jest fajny i niezbyt trudny. Tez go przeszedlem, bylem
            potem 2 razy na rozmowach ale ja nie dostalem zadnej odpowiedzi a bylo to juz
            ponad pol roku temu. Szkoda sobie zawracac glowe tym bankiem, zreszta w innych
            jest podobnie.
          • Gość: pn Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 16:33
            dajmy spokuj, praca chujow@ za ten 1 000 mozna i w sklepie odziezowym popracowac jak ktos lubi kontakty z klientami, a i stresow mniej i presji nie ma ani prania umyslow...
          • Gość: MARTH Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 21.01.04, 21:50
            GŁUPOTY. JA TEŻ PRAUJĘ W BANKU7(INNYM) . NIKT MI NIE KAZAŁ NA ROZMOWIE
            KWALIFIKACYJNEJ OBSŁUGIWAĆ TRUDNEGO KLIENTA. TO JEST NA SZKOLENIU Z OBSŁUGI
            KLIENTA!!!!!! A TAK NAPRAWDĘ DOPIERO W PRAKTYCE SIĘ NABYWA UMIEJĘTNOŚĆ
            ROZMOWY Z TAKIMI KLIENTAMI. PRACĘ DOSTAŁAM BEZ DOŚWIADCZENIA PO 3 ROKU STUDIÓW
            • Gość: a23 Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:25
              Moze kiedys tak nie bylo ale teraz jest!! przykro mi bardzo, bylam na tej
              rozmowie i wiem co mowie
              • Gość: Buldożer Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.04, 15:08
                Taaa, a Kopernik to była kobieta......
                • Gość: a23 Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 22:55
                  Pewnie twoi rodzice sa wysoko postawieni, masz znajomosci i o prawdziwej
                  rekrutacji nic nie wiesz, albo zostales zadrudniony 20 lat temu, kiedy
                  rekrutacje byly prowadzone troszke w inny sposob. Ja aplikowalam do roznych
                  bankow, bylam zapraszana na kilka rozmow i na kazda skladala sie przynajmiej z
                  2 etapow, i rowniez w innych bankach rozwiazywalam testy, z tym ze byly to
                  testy matematyczne. Znalazlam prace!! Minely juz czasy, ze dostajesz prace
                  przy pierwszej rozmowie, na dobra twarz, bez kwalifikacji. Radze Ci nie
                  zmieniaj pracy, jak ja juz masz to trzymaj, bo zdziwisz sie jaka pracodawcy
                  robia rekrutacje. Powadzenia!!!
                • Gość: Sally Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 213.227.72.* 26.01.04, 19:19
                  Ty, Buldożer,a co ty taki Astronom,co? Tyle wiesz na ten temat?.....wypełnij
                  aplikacje...to akurat każdy może ....kto wie,może i ciebie przyjmą.....niech
                  za wskazówkę posłuży ci, to jaką opinię ma ten bank
                  • Gość: Buldożer Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.04, 13:22
                    JAKĄ OPINIĘ????? na opinię to trzeba zapracowac, a w tej chwili to oprócz
                    pracowników Eurobanku nikt dobrego słowa nie powiedział!
      • Gość: mary ann Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 213.227.72.* 17.01.04, 22:10
        ale i tak z ludzi idiotów robią...dzwonią do ciebie i pytają ,czy chcesz u
        nich pracowac, czy wrazasz zgodę na noszenie uniformu itd...mnie
        powiedzieli ,że mam przyjechać na SZKOLENIE...a na miejscu okazało się ,że to
        wieloetapowa rozmowa kwalifikacyjna...najlepsze ,że ta rozmowa rozpoczęła się
        prezentacją banku..zwracali się do nas:państwo będę pracować w ...człowiek
        sobie nadzije zrobił..a potem...testy..i gadki...i DZIĘKUJEMY!..ale dlaczego?
        zero wyjaśnienia.
        • Gość: alik Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 62.148.85.* 19.01.04, 12:06
          uczestniczyla w wielu rekrutacjach w najwiekszych firmach w polsce i
          eurobankowi do nich jeszcze bardzo daleko. moe pieniądze powyżej doradcy
          klienta nie sa zle, jakie warunki nie wiem, ale traktowanie ludzi poniżej
          krytyki. skoro mówią ze dadza odpowiedz to raczej tak powinni zrobic a nie
          wysylac smsy czy zupelnie sie nie odzywac...bo to moze byc jedynie powodem ze
          czlowiek sobie pomysli ze jak da tam swoja kase to tez tak zrobia...przysla
          smsa ze kasa przepadla....! :)))) buduja sobie znakomita reputacje zwlaszcza
          jak na bank!
        • Gość: Pracownik Eurobank Re: EUROBANK IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.01.04, 20:42
          Nie wiem jak długo szukasz pracy w bankowości, ale ja tych rozmów trochę
          zwiedziłam za nim dostałam pracę w Eurobanku. Było bardzo podobnie we
          wszystkich (może za wyjatkiem czasu jaki mi zajeli)Np w CitiBanku też teścik a
          przed nim info o zarobkach, specyfice pracy np. że jak kończy się pracę o 23 to
          odwozi cię taksówka na koszt firmy, człowiek sie napalił, oczywiście obiecali
          ze zadzwonią nawet jeżeli nie przejdę i nic cisza. Ja braku odpowiedzi, czy to
          na moja aplikację czy nawet na efekt testu, nie nastawiałam sie bardzo
          emocjonalnie. Nie odpowiedzieli bo tak robia wszyscy, bo mają w czym wybierać,
          bo jest to dla firmy strata pieniędzy itp.
          Ludzie nie bierzcie tak bardzo do siebie tego ze wam sie tam nie udało, to
          przecież nie znaczy ze do innego banku was nie zatrudnią.Wykształcenie, czy
          doświadczenie ma w tej firmie inne znaczenie.
          Eurobank po ok 1,5 miesiaca od rekrutacji przysłał do mnie list informując mnie
          że przeszłam (o sms-ach nie słyszałam)
          Teraz tam pracuję i obiektywnie mogę powiedzieć że praca ma wiele mankamentów (
          pensja, warunki socjalne, stres, duża odpowiedzialność), ale jeżeli jesteście
          zdesperowani, chcecie zdobyć doswiadczenie to polecam. W innym wypadku nie
          zmieniajcie pracy na EB. Może za rok dwa bedzie tak jak trzeba ale nie teraz.
        • Gość: zorz Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.swidnica.mm.pl 26.01.04, 13:55
          TOYOTA Wałbrzych też takie szopy robi, Nawet w okolicznych PUP'achorganizują
          spędy
      • Gość: pigula Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.75.49.50.mielec49.ptc.pl 19.01.04, 13:19
        Witam! Miałam tą nieprzyjemność uczestniczyć w tej ich farsie rekrutacyjnej.
        Dobrze, że znalazłam w tym samym czasie inna pracę i mogłam im podziękować.
        Podpisuję się pod tym, że poziom rekrutacji pozostawia wiele do życzenia. Nie
        wiem dlaczego przedstawiciele Eurobanku myślą, że im większy brak kultury
        pokażą tym lepiej. Ludzie jest wysokie bezrobocie, ale nie dajmy się zwariować
        i szanujmy się.
      • Gość: Piotr Praca IP: *.iomcollege.ac.im 19.01.04, 16:36
        Witam! Smieszy mnie to, ze takie testy sie przeprowadza na prace do banku.
        Przeciez duzych kwalifikacji nie potrzeba na stanowisko w Banku (zwlaszcza
        obsluga klientow). Mamy jedynie duze bezrobocie, ktore srubuje wymagania.
        zakladam sie, ze wszyscy manager-owie nie przeszliby testow na intelegencje w
        staraniu sie o prace do swojej firmy -tutaj banku!! Jest to jednak przesada
        robic takie testy skoro to praca nie przy rozliczaniu, wszystko robia
        komputery. Spojrzmy na to z tej strony - te testy sa smieszne oraz caly proces
        rekrutacji. Nie tylko w tym banku!!!!!!!
        • Gość: MARTH Re: Praca IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 21.01.04, 22:05
          Testy mają sens jeśli coś sprawdzają - np znajomość języka - tak było w mojej
          firmie- i chociaż mam jej wiele do zarzucenia to uważam, że sam test był ok.
          Inteligencji też niemało potrzeba żeby zrozumieć potem klientów - wierzcie mi
          głupota ludzka nie ma granic, a ludzie niby wykształceni i z dochodami powyżej
          przeciętnej (taki jest target w banku w którym pracuję) nie potrafią zrozumieć
          najprotszych rzeczy. Ja też przeszłam taki test - śmieszny nawiasem mówiąc- i
          dwie rozmowy. Myślę że na takie stanowiska właśnie tak rekrutują. Nawiasem
          mówiąc potem starałam się o pracę na znacznie poważniejszym stanowisku i nikt
          mi testów nie robił. Ale jeżeli wymaga się wykształcenia średniego jak to jest
          w większości ogłszeń do obsługi klienta to trzeba sprawdzić kandydata. Może
          nie rozumie co się do niego mówi , jak klienci, zwłaszcza że nauczyciele mają
          do tego bardzo silną tendencję.
      • pinup Re: EUROBANK- przestrzegam 22.01.04, 01:00
        dajcie spokój ludzie, po co wy się pchacie do tych banków? od sierpnia jestem
        wolna (na własną prośbę) po czterech latach wyzysku. to co się wyrabia teraz z
        pracownikami w bankach przechodzi ludzkie pojęcie. bieżąca obsługa klienta,
        plany sprzedażowe, sprzedaż ubezpieczeń, OFE i inne gówna, a wszystko jak za
        1000 to dobrze. tony instrukcji i procedur do wkucia, tony papierów do
        przygotowania i klienci, którzy przyjdą wyżyć się na pani z banku, bo ona MUSI
        być zawsze miła. mój tyłek nigdy więcej nie usiądzie za bankowym biurkiem
        choćbym miała zdechnąć z głodu.
      • iwonapietron Re: EUROBANK- przestrzegam 22.01.04, 10:08
        Cóż też nie mam najlepszego zdania o Eurobanku, podobnie jak Ty Przeszłam
        przez pierwszy etap, później przez rozmowę z menagerem, to było jakieś 2
        miesiące temu, jeszcze nie dostałam odpowiedzi, choć obioecali podac mi wynik
        rekrutacji już po trzech tygodniach, zarówno w przypadku dla mnie pozytywnym,
        jak i negatywnym. Ale pewnie tak jak Ty za miesiąc dostanę smsa. Jest to
        niepoważne, bo ja naprawdę nastawiłam się, że dostanę tę pracę. Eurobank mnie
        zawiódł niepoważnym traktowaniem.
        • Gość: a23 Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 01:35
          ja tez bylam przekonana, ze dostane tam prace za smieszne pieniadze,ale sie
          rozczarowalam!! i to bardzo
      • Gość: Paula Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 213.199.204.* 22.01.04, 15:27
        Też wysłałam apilikację do Eurobanku. Zaproszono mnie na rozmowy trwające cały
        dzień. Potem musiałam jeszcze zostać na zadaniu grupowym. Po kilku tygodniach
        dostałąm odpowiedź listowna: Dziękujemy, ale nie. Starałam sie o pracę na
        stanowisku doradcy. Pan przeprowadzający rekrutacje był napastliwy, ale może
        mają takie metody. Zastrzeżenie, które do nich mam to to, że w ich ogłoszeniu
        było napisane, że nie trzeba mieć doświadczenia, jedynie predyspozycje
        (bzdura), a wszystkiego nauczy się na szkoleniach. Zawodłam się. Gdybym
        wiedziała co mnie czeka wcale bym sie nie pchała i oszczędziła czas i nerwy.
      • Gość: pn Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 17:28
        mam podobne dosciwadczenia z nimi, a tak swoja droaga taaakie wymagania za taka place, smiechu warte...a ja sie ciesze ze mnie nie ma w tym wspanialym "zespole", przynajmniej nie musze mowic: DZIEŃ DOBRY !!
      • Gość: al zahr Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 18:13
        nie przejmuj sie

Pricewaterhousecoopers zwolnil w UK 2500 swoich pracowników SMS- ami

prawdziwy hardcore dopiero przed nami jest ;-)
        • Gość: XXXXXX Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 213.227.72.* 26.01.04, 19:06
          Znamienne jest to,że nikt z kierowniczych stanowisk EB nie zabrał głosu w tej
          porywającej gadce...szargamy dobre "imię szacownego banku"....a tu cisza.....w
          końcu to portal Gazety Wyborczej...odwiedza go wiele osób. Zdaje się ,że im po
          prostu nie zależy, albo co gorsze.....swym milczeniem podzielają Naszą opinię
          • Gość: bee Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 213.17.208.* 27.01.04, 08:22
            zastanawiające jest tylko jedno - dlaczego tak bardzo najeżdżają na EB Ci który
            się nie udało? z doświadczenia wiem że urażona duma bardzo boli - ale bez
            przesady! nie udało się - może następnym razem, a może po prostu te
            predyspozycje do pracy w ogóle nie takie jak trzeba??? nie pracuję w Eurobanku
            ale jestem ze swojej pracy zadowolona i ręczę Wam, że stres i odpowiedzialność
            to cechy każdej pracy w naszych czasach... taki nas życie spotkało i trzeba
            zacisnąć zęby i przeć do przodu (przynajmniej tak uważam) a jak komuś się nie
            chce - to trudno...
            • Gość: sarmata Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 213.227.72.* 27.01.04, 15:51
              ej,ej!..to właśnie kwestia tego ,że się chce...i doskonale wiemy jak wygląda
              obecnie rynek pracy...urażona duma?..może i tak......to chyba uczucie znane
              każemu..a po drugie ludzie piszą to wszystko po to,żeby inni wiedzieli jak to
              wygląda...czyli ,że jest to ładowanie w ...butelkę..zwyczajne ostrzeżenie
      • Gość: boss Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.zetosa.com.pl 28.01.04, 10:18
        ...a ja włąsnei wysłałem aplikacje do EB (negocjator), dzięki takim postom wiem czego mam się spodziewać (nie napalam się, wręcz ich oleję). Jak sie uda to OK, jak nie to napewno nie powiem, że straciłem czas i nerwy. Nie dajmy się zwariować. Pozdrawiam.
      • Gość: Kasia Re: naEUROBANK- przestrzegam IP: *.compower.pl 28.01.04, 12:11
        Rzeczywiście poziom rekrutacji firmy jest niski. Nie mają nic ciekawego do
        zaoferowania, podobnie jak inne banki w tej chwili. Niestety sektor bankowości
        w Polsce przeżywa teraz trudne chwile i wszystko to odbija się najbardziej na
        pracownikach banków i... niestety również na klientach. Wiele poważnych banków
        w Polsce obecnie najbardziej obawia się napływu obcych banków, które będą mogły
        wejść na nasz rynek po akcesji do UE.
        Ze złym traktowaniem spotkałam sie również przy rekrutacji do BPH. Tylko tam
        jest wszystko bardziej zakamuflowane i nikt nie ma wystarczającej odwagi
        powiedzieć wprost.
      • Gość: PABLO Re: EUROBANK- przestrzegam IP: 81.161.225.* 28.01.04, 13:37
        MÓJ KOLEGA OD KILKU MIESIĘCY PRACUJE W EB. DUŻE WYMAGANIA ZA MAŁĄ KASĘ.
        KIERAT, WYZYSK, STRES I UTRATA ZDROWIA. CZŁOWIEK NIEWOLNIKIEM.
      • Gość: BYQ Re: EUROBANK- przestrzegam IP: *.do.nafta-p7-msg.rodium.pl 28.01.04, 14:46
        Moje zdanie jest jedno. oszczedzaja na czym sie da. Niedługo pracownicy bedą
        kupowali tonery do drukarek itp. a dyrekcja bedie się smarzyła co roku 2
        miesiące na hawajach.
        Wyrazy współczucia dla Ciebie ale nie lam sie a systemem nie da się walczyć,
        więc trzeba nauczyć się z nim żyć albo "zwiewać" za granicę, najlepiej
        Norwegie, USA, Kanada.
        pozdrawiam Piotrek
        mail: pnpn@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka