Gość: fbi IP: 91.123.169.* 26.12.09, 12:02 Ciekawe ilu amerykanskich spaslakow z FBI przeszloby testy do polskiej policji :) Przypuszczam, ze polowa by odpadla w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinogradoff W Polsce najwiekszym problemem sa testy psychologa 26.12.09, 13:48 Na kazdych 10-ciu kandydatow do waznych z punktu widzenia panstwa sluzb mundurowych testow psychologicznych nie zalicza 8 kandydatow. Sprawnosc fizyczna jest zawsze drugorzedna gdyz majac olimpijska mozna ja szybko utracic a bedac polzdechlakiem mozna ja wycwiczyc. Makufffki sie nie poprawi gdyz taka jaka sie ma uzyskuje sie w procesie dziedziczenia. Dlatego najlepsi synowie Angli zawsze sluza w wywiadzie angielskim a w PRL najlepsi synowie Polski prowadzili stragany z pietruszka co pozwalalo na niezaleznosc i bardzo wysoki standard zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf z powiatu Re: W Polsce najwiekszym problemem sa testy psych IP: *.aster.pl 26.12.09, 15:20 Bo do pracy w polskiej mundurówce trzeba być lekkim *-patą. Multi-testu (albo innych form kwestionariusza osobowościowego) nie zda osoba o bogatym życiu emocjonalnym i bez pewnego wachnięcia patologicznego w stronę przejawiania chłodu uczuciowego. I mam tutaj na myśli nie tylko "stabilność" emocjonalną. Nie wiem zatem czy pożądana tamże makuffka (sklasyfikowana na potrzeby służb mundurowych) jest z każdej perspektywy godna do pochwały i do pozazdroszczenia. Wrażliwych i artystów tam nie potrzebują. Potrzebują za to silnych psychicznie, którzy nie będą przeżywać porażek i nie będą przeżuwać swoich emocji przez dzień cały jak krowa trawę. Wykonujesz i nie pytasz dlaczego; rozkaz to rozkaz i nie zastanawiasz się czy komuś krzywdy psychicznej i fizycznej nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf z gminy Re: Listy gończe FBI IP: *.aster.pl 26.12.09, 15:24 Bo do pracy w polskiej mundurówce trzeba być lekkim *-patą. Multi-testu (albo innych form kwestionariusza osobowościowego) nie zda osoba o bogatym życiu emocjonalnym i bez pewnego wachnięcia patologicznego w stronę przejawiania chłodu uczuciowego. Nie wiem zatem czy pożądana tamże makuffka (sklasyfikowana na potrzeby służb mundurowych) jest z każdej perspektywy godna do pochwały i do pozazdroszczenia. Wrażliwych i artystów tam nie potrzebują. Potrzebują za to silnych psychicznie, którzy nie będą przeżywać porażek i nie będą przeżuwać swoich emocji przez dzień cały jak krowa trawę. Wykonujesz i nie pytasz dlaczego; rozkaz to rozkaz i nie zastanawiasz się czy komuś krzywdy psychicznej i fizycznej nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sturm_man Listy gończe FBI 26.12.09, 16:16 Hahaha sprawnosc fizyczna godna olimpijczyka? hahaha, ale tekst, 90 stopniowe ugiecie kolan przy pompkach? gdzie byl korektor? chyba zapil. To sa formy testow ale do policji lub wydzialow realizacyjnych sluzb, ale nie do FBI (autor artykulu liznal co nieco z innych witryn a tak naprawde nic sie dowiedzial i caly artykul o naborze to zwykla dziennikarska sciema i zapchaj dziura w dziale- zenada, ARTYKUL SCIEMA, autor bez komentarza poziom Faktu) nabor odbywa sie dwutorowo, a szczegoly nie roznia sie zbytnio od naboru do sluzb polskich, geniuszy, artystow czy niedoleznych tam nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Listy gończe FBI IP: 80.94.16.* 26.12.09, 20:34 "sturm_man napisał: > Hahaha sprawnosc fizyczna godna olimpijczyka? hahaha, ale tekst, 90 > stopniowe ugiecie kolan przy pompkach? gdzie byl korektor?" >>- Instruktorzy sprawdzają nawet kąt zgięcia nóg przy robieniu brzuszków, to musi być dokładnie poniżej 90 stopni- śmieje się Carla. Ciekawe, ile osób nie przeszło testów, skoro wymogi są tak rygorystyczne<< Może korektor był w dupie albo jak twierdzisz - zapił, ale test z umiejętności czytania to ty oblałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Listy gończe FBI IP: *.socal.res.rr.com 27.12.09, 04:16 mialem dwukrotna popozycja pracy w CIA , nie liczac rekrutacji na uczelni.Mieli mnie wyslac na 6 mieziecy do Virginii na szkolenie.Odmowilem widzac ze nie chce wracac do Europie Wschodniej Odpowiedz Link Zgłoś
nietuskaczka Listy gończe FBI 01.01.10, 08:18 Autor nie sprawdzil dobrze faktow. 8-go pazdziernika 2009 roku, meksykanska Policja Federalna aresztowala Jorge Lopez-Orozco w Zihuatanejo, w Meksyku, gdzie obecnie oczekuje on na ekstradycje do US. Jest prawdopodobne, ze prokuratorzy nie beda zadali dla niego kary smierci, gdzyz Meksyk odmawia ekstradycji podejrzanych, ktorych w Stanach czeka egzekucja. Jak sie juz o czyms pisze to trzeba to robic porzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś